تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 77 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگی
    1.در مورد پخش فیلم این گوشی تو سایت ها نوشتن media player . منظور چیه ؟ فیلم با چه فرمت هایی رو می تونه نشون بده ؟
    2.آیا pdf رو ساپورت می کنه ؟
    3.یه جا خوندم که رنگ دگمه هاش میره بعد از یه مدت . راست گفته بود یه چرت بود؟
    4.قاب محافظ براش پیدا میشه یا نه؟
    5.باطریش معمولا چقدر میمونه؟
    6.سرعت گوشی چه جوریه؟
    7.برا پخش اهنگ اکولایزر داره یا نه؟
    قبلا از توجهی که می کنید تشکر می کنم.
    اول عضويتتا تو اين سايت بهت تبريك ميگم.
    1-فقط فرمت 3gp را پشتيباني ميكنه.
    2-فايل هاي pdf را به راحتي اجرا ميكنه.
    3-من الان حدود سه چهار ماهه دارم يه خش نيفتاده با اينكه همش تو جيب شلوارمه.
    4-يه كيف چرمي فابريك دست يه نفر ديدم گفت از تهران 30000 تومن خريدم.خودم اصفهانا زيرا رو كردم پيدا نكردم
    5-باطريش بعد آپديت برا من حدود 2 روز كار ميده.
    6-سرعتش نصبتا خوبه.
    7-دااي اكولايزر خوبيه فقط يه عيب كه داره دستي نميشه تنظيمش كرد.
    خلاصه گوشي خوبي هست.

داره خودمونی میشه Peeedan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

2

کی گفته فقط 3gp ؟

Mp4 هم که فرمت با کیفیتی هست میخونه .
    یه مدیا پلیر پیدا کردم که اکولایزرش دستی هم تنظیم میشه .
    ولی MEGA BASS یه چیزه دیگست !!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by Peeedan; 25-04-2007 at 18:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جوری میشه وقتی یکی برامون بلوتوث میکنه بره تو مموری کارت؟
    یعنی Inbox روی مموری کارت باشه نه فون مموری

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

13

اینجا رو ببینید !!!
    روی M600i چیکار کرده !!!!!!!!!
    چه جلب !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 قدت سیخ پذیری

سلام خدمت همه ی دوستان . من جزء کسانی هستم که با گوشی خیلی ور می رم . و از اینکه گوشی من امکانات نداره کلی بغرنجم !!؟. تقریبا یک سال و نیم پیش موتورولا وی تری گرفتم ، از کیفیت دکمه ها و بدنه اون خیلی راضی بودم و هستم ولی همانطور که می دانید این گوشی تنها 9 مگا بایت حافظه دارد وجزء گوشی های فشن به شمار می رود یعنی فقط قیافه دارد . آن زمان مدل حافظه خور آن حدود 400 هزار تومان بود که امروز حدود 210 هزار تومان یافت می شود ولی با این تفاوت که بدنه ی قدیمی ها از جنس فلز و دکمه هایی که با فشردن آن حس خوبی به انسان القا می شد ولی امروز این گوشی با بدنه پلاستیکی و کدر و دکمه های بسیار سفت و کمبود هایی در برنامه های موجود است. این را هم بگویم که این گوشی با حالت های مختلف از دست من روی زمین رها شده و همچنان بدون مشکل کار می کند . البته باید بگویم که بنده رس آن را کشیده ام و زمانی که مردم اسم وی تری را تازه یاد گرفته بودند من اسکین و بازی روی گوشی می ریختم ( آنهایی کمی اهل ور رفتن به گوشی هستند می دانند که موتورولا خیلی بد قلقه ) از آخر هم یکی از آی سی های گوشی سوخت ونزدیک به چهل هزار تومان خرجش کردم تا درست شد. حال چرا اینها رو گفتم ؟ بعد از مدت ها می خوام با پول بازنشستگی بابام یک گوشی بخرم و بسیار حساسیت روی کیفیت گوشی دارم چون بچه کارگر هستم یعنی مایه ی زیاد ندارم که خرج فتیر کنم !. تو نخ خیلی از گوشی ها بودم از 3250 و ان 73 و 80و 7710 و... تا سامسونگ آی 300 با سه گیگ هارد و ویندوز و ام 600 و پی 990 و حتی ای 1200 موتورلا . آیمت جم این ، برای نخریدن هرکدوم از این گوشی ها کلی اطلاعات دارم . که طولانی می شه اگر همه ی آنها را بگم .مثلا 3250 جزء گوشی های جوانان محسوب می شود پس امکانات زیاد همراه با قیمت پایین باید باشه که لازمه اون کیفیت پایین ساخت گوشی هستش . ال سی دی کم کیفیت صدای قوی آری از شفافیت دوربین ضعیف که نام 2 مگا پیکسل را یدک می کشه . ان 73 کا مله ولی داره جواد می شه و گوشی که زیاد باشه قلابی و ریمارک اون هم زیاده در ضمن دوست ندارم گوشی دوستم توی دست من باشه و همچنین قیمت اون به علت تقاضای زیاد بالاست که با ورود یک گوشی جدید قیمت اون خیلی افت می کند یعنی اگر من می خواهم پول به دوربینش بدم ترجیح میدهم یک گوشی معمولی بگیرم و بجای اون یک دوربین خوب هم کنار اون بخرم یعنی فعلا سرمایه گذاری روی دوربین گوشی ها زوده ( وما هم پول ان 95 نداریم که ..). ان 80 مخصوص اینترنت هست و پول امکاناتش می گیره که خیلی از اونها کار بردی نداره. 7710 هم قدیمی و هم بزرگ هستش و گرنه اگر دنبال قدرت صدا و عکاسی به عنوان یک دوربین 1/3 هستید گزینه ای مناسب است . کیفیت عکسش از خیلی از گوشی های 2 مگا پیکسلی بیشتره و خیلی شفاف است ولی ال سی دی آن کم رنگه ! سیمباین اون هم هفته . آی 300 سامسونگ هم گرونه 420 تومان باید بدی به گوشی که ال سی دی اون کوچیکه و از لحاظ ایمنی به خاطر وجود هارد دیسک در حد پایینی قرار دارد ویندوز اون هم 2003 است که مهم نیست . 1200 موتورلا یکی از کم نقصترین گوشی هاست ولی دارن گرون می دن 580 هزار تومان . و می رسیم به پی 990 که کاملترین تحقیق را انجام دادم با یکی از دوستان دوستم قرار گذاشتم تا گوشیشو تست کنم راستش چون من 910 را قبلا دیده بودم انتظار داشتم یک گوشی متفاوت ببینم ولی چیز جز بدنه ای با کیفیت ساخت پایین قلمی نازک ال سی دی که می گن در نور آفتاب خونده نمی شه و قفل شدن گوشی و خاموش شدن آن صدای پایین و ... خلاصه که چشم را نگرفت یعنی گوشی که 500 هزلر تومان پول می دی نباید این همه ایراد داشته باشه . البته لازم نیست گوشزد کنید که با آپ دیت کردن اون مشکلاتش حل می شه و صداش هم به خاطر بیزنسی بودن پایینه و ... . چ.ن من کلی سایت و فروم انگلیسی و فارسی در مورد هر کدوم از این گوشی هارو خوندم و اطلاعات ساخت آنهار از سازنده بهتر می شناسم . در آخر رسیدم به ام 600 بی ادعا البته از این هم اطلاعات لازم را دارم ، از قفل کردنش بگیر تا مشکل داشتن در تایپ تا موقعی که عادت نداری و ... . ولی عملا با اون کار نکردم نمی دونم دلپذیری دکمه هاش مثل موتورولا وی تر هست یا نه . جنس بدنه اون مثل سایر سونی اریکسون ها از دابلیو بگیر تا کا ، پایینه یا نه یعنی وقتی داری با گوشی کار می کنی دلت براش می سوزه یه وقت خراب نشه . هزینه تعمیرات اون چطوریه برای آپدیت کردن گوشی چقدر باید پول بدم. یا اینکه اگر شما که ام 600 دارید دوباره آن را انتخاب می کنید؟ یادتون نره ام 600 ادعایی نداره یعنی مثل 990 نیست هرچند ایراداتی از اون به ارث رسیده باشه. لطفا به من بگوید اگر دوباره به مغازه برید برای خرید اون به چه چیز هایی توجه می کنید .مطالبی رو بگویید که کسی نمی دونه ! لطفا بدون رو در بایستی و لفافه حرف هاتون رو بگویید اصلا ایراد نداره ایراد هاهش گفته بشه . یادتون باشه هیچ گوشی کامل نیست. این رو هم بگویید که قدرت سیخ پذیرش چطوره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5مقاله از اینفرارد تا اطلاعات شبکه و وازه نامه تو این صفحه قرار دادم...اینم هدیه ی امشب من به دوستانم تو فروم
    امیدوارم خوشتون بیاد
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا جدا خسته نباشی من که از کتو کول افتادم این انشا رو خوندم (شوخی کردم) .
    ولی فکر کنم با اولین پست خودت تونستی به اندازه کل پست های من (مگه حالا چند تا پست داری؟) کاراکتر بنویسی .

حالا میریم دنبال اصل مطلب :
    A1200 جدا گوشی ردیفیه مخصوصا باسیستم عامل Linux ی که رو خودش داره معرکست !

ولی M600i دومیشه !
    چرا؟ یکی از دلایلش اینه که قیمتش ارزونه . ارزون ترین گوشی UIQ3

مشکلاتش خیلی زیاده (اصلا همه UIQ3 ها همینجوری هسستن) از جمله نداشتن شمارنده SMS نداره ,تایم مسیج هاش قرو قاتیه, ... سرویس دهی مسیج هاش اصلا خوب نیست .
    برنامه هاش خیلی کمه .
    ریموت برای موزیک نداره .
    باگ زیاد داره .( که سونی اریکسون تند تند داره آپدیت میده)
    آلارمش آهنگ رو ناقص تکرار میکنه .
    ولوم آلارمش خیلی کمه .
    با الارم نمیتونی گوشی رو روشن کنی.
    به سختی میتونی باهاش بری اینترنت(ما که نتونستیم)
    مصرف ال سی دیش خیلی زیاده .( که با آپدیت کردن میتونم بگم 2 برابر شده)
    ال سی دیس نور رو منعکس میکنه .
    پس زمینه متحرک نداره .

اینا چیزایی بود که من تو این یک ماهه که خریدم بهش بر خوردم .

من دو بار گوشیمو آپدیت کردم ولی باز هم میگم(همون طوری که بقیه میگن) : با آپدیت کردن اولا سرعت که همیشه بشتر میشه (بدون شک) و ثانیا اگه به امکاناتش چیزی اضافه نشه امکانات رو در حد زیادی ارتقا میده (مثلا با آپدیت آخری به طور فجیحی صدای این گوشی زیاد شده من با N70 مقایسه کردم , اگه صداش بیشتر نیست دسته کمی هم نداره با اینکه قبلا جوری بود که جاهای شلوغ نمیشد صداشو شنید)

اینو گفتم که نگی آپدیت همش حرفه .

این سری گوشی چون تازه اومده مشکلاتی هم داره ولی مزایا یی هم داره کهخیلی بیشتر از کاستی هاشه که تو همه جا میگن . از جمله مزایای بزرگش اینه که UIQ3 اوپن سورس هست و این خیلی به پیشرفتش کمک میکنه .

امیدوارم این همه نوشتیم بهت کمک کنه .

یا حق

داره خودمونی میشه ariankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

آقا جدا خسته نباشی من که از کتو کول افتادم این انشا رو خوندم (شوخی کردم) .
    ولی فکر کنم با اولین پست خودت تونستی به اندازه کل پست های من (مگه حالا چند تا پست داری؟) کاراکتر بنویسی .

حالا میریم دنبال اصل مطلب :
    A1200 جدا گوشی ردیفیه مخصوصا باسیستم عامل Linux ی که رو خودش داره معرکست !

ولی M600i دومیشه !
    چرا؟ یکی از دلایلش اینه که قیمتش ارزونه . ارزون ترین گوشی UIQ3

مشکلاتش خیلی زیاده (اصلا همه UIQ3 ها همینجوری هسستن) از جمله نداشتن شمارنده SMS نداره ,تایم مسیج هاش قرو قاتیه, ... سرویس دهی مسیج هاش اصلا خوب نیست .
    برنامه هاش خیلی کمه .
    ریموت برای موزیک نداره
    ..
    ..

یا حق
    salaaaam

سلام آقا....ریموت برای موزیک نداره ه ه یعنی چیییییی؟؟؟؟؟؟
    من تووو پستهای قبلی خوندم که با آپدیت کردن (فریم ویر r9f011) مشکل تایم مسیج هاش هم حل شده که!!!1
    Last edited by ariankhan; 28-04-2007 at 22:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

salaaaam

سلام آقا....ریموت برای موزیک نداره ه ه یعنی چیییییی؟؟؟؟؟؟
    من تووو پستهای قبلی خوندم که با آپدیت کردن (فریومور r9f011) مشکل تایم مسیج هاش هم حل شده که!!!1
    ariankhan درست میگه اگه میشه بیشتر توضیح بدین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فریم ویر من r9f011 هست ولی هنوز ساعت SMS حدود 20 دقیقه جلوتر از خود گوشی میره .

ریموت بین هندزفری و گوشی نصب میشه که با اون میتونین کارایی از قبیل Play,pause,stop,volume, ... رو انجام بدین .
    Last edited by Peeedan; 28-04-2007 at 19:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •