تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 461 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من اصلا قصد جبهه گیری نداشتم !
    هر کسی که تریلر رو ببینه این سوالات واسش پیش میاد....

خودتون بی طرف قضاوت کنید که این مدل تور دروازه واسه چه سال های میلادیه ؟؟؟

ضمنا مگه تریلر 2012 واسه نکست جن هستش ؟!!!!

من الان قضاوت نمیکنم...

بعد از سالیان سال میخوام فیفا که اومد بگیرمش و تستش کنم و بدون هیچ غرض ورزی این کارو انجام میدم...
    مخصوصا اینکه مثل اینکه امسال همه پلتفرمها با هم یکی باشنو دیگه بحث آی کنسول خیـــــــــــــلی بهتر از PCهست نیستش....

تا ببینیم چی در میاد
    Last edited by bbp; 29-07-2011 at 09:41.

2. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وضعیت پست شما مشخص بود دوست عزیز
    کسی که فیفا 05 و فیفا 11 رو بازی کرده باشه مطمئنا به سطح کیفیت گرافیک اونا پی میبره
    من که نمیدونم شما چطور همچین اختلافی به چشمتون نیومده؟!
    بهتره این سوالات پیش اومده رو کنار بذارین و یک بار هر دو نسخه رو بازی کنین تا اتوماتیکوار به جواب برسین

بله...خیلی وقته که سری فیفا بصورت نکست ارائه میشه
    Last edited by B3HZ@D; 29-07-2011 at 10:19.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امروز چنتا عکس منتشر شده که در اون مشخصه FIFA 12 اسپانسر یه تیم دسته سومی لیگ انگلیس به نام Swindon Town F.C شده.
    در زیر می تونید تصاویر لباس این تیم رو ببینید:

5. 17 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

خودتون بی طرف قضاوت کنید که این مدل تور دروازه واسه چه سال های میلادیه ؟؟؟

من الان قضاوت نمیکنم...

بعد از سالیان سال میخوام فیفا که اومد بگیرمش و تستش کنم و بدون هیچ غرض ورزی این کارو انجام میدم...
    مخصوصا اینکه مثل اینکه امسال همه پلتفرمها با هم یکی باشنو دیگه بحث آی کنسول خیـــــــــــــلی بهتر از PCهست نیستش....

تا ببینیم چی در میاد
    عریرم فیفا به شما ایا قابلیت رو میده که هر مدل توری که دوست داری با شلی و سفتی مورد علاقه ی خودت انتخاب کنی،صمنا این مساله اونقدر حیاتی نیست که به خاطرش بخوایم بزرگی یک بازی رو زیر سوال ببریم

اون چیزی که مضحکه، الکی بزرگ کردن فیفاست.

کاور اسپانیا رو می تونستند بهتر کار کنند.
    نه عزیزم کسی فیفا رو بزرگ نکرده،فیفا خودش بزرگ هست حداقل 2 3 سالی هست که بزرگیش رو اکثر گیمر ها لمس کردن
    اصلا شما نظرات ما طرفدار ها رو ول کن
    ببین منتقدین و کارشناس های Gamespot و IGN نظرشون چیه شاید مشکل حل شه

من خودم Ranked Match را در سرورهای EA تجربه نکردم ولی فروم EA را در زمینه ادیت بررسی کردم و نظرات کاربران را دیدم ... تقریبا در همه تاپیک ها دیدم که همه معتقد بودن ادیت کردن در بازی های دوستانه می تونه صورت بگیره ولی نه در Ranked Match ... البته در یه قسمت فردی ادعا کرده بود که تیم چلسی که در Ranked Match مقابلش بازی کرده ادیت شده بوده و بعضی دیگه هم گفته بودند فقط در Ranked Match هایی که شما به لابی جوین شید امکان ادیت وجود داره ولی در Random Ranked Match این امکان وجود نداره ... در هر حال نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه در Ranked Match بشه ادیت کرد که EA خیلی زیر سوال میره و یه فیلتر برای چک کردن Squad بازیکنان در این بحش از بدیهیات Ranked Match به شمار میره ...

منظورتون اینه که VP یکی از بازیکنان تیمتون باشه دیگه؟ اگه منظورتون همینه بله در بازی های دوستانه میشه ولی در Ranked Match نمیشه ...
    متاسفانه توی رنک هم من بار ها دیدم که هم VP آوردن،هم خود بازیکن ها رو Edit کردن
    تو یه مسابقه،طرف دروازبانش پیتر چک بود ولی از نوع 5 ستارش !!!! مثل رونالدو داشت منو دریبل میکرد
    امیدوارم این مشکل بزرگ فیفا حتما حل شه

دوستان اینکه میگن فیزیک فیفا 12 Real Time هست،واقعیت داره ؟! اگه کسی میدونه،منبع هم اگه معرفی کنه ممنون میشم

7. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالبه تا حالا ندیده بودم یک گیم روی پیراهن یک تیم باشگاهی تبلیغ بشه!
    در کناره ها و تبلیغات کنار زمین فوتبال دیده بودیم...ولی داخل زمین نه!!!
    ببینیم تاثیرش چقدره؟!

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عریرم فیفا به شما ایا قابلیت رو میده که هر مدل توری که دوست داری با شلی و سفتی مورد علاقه ی خودت انتخاب کنی،صمنا این مساله اونقدر حیاتی نیست که به خاطرش بخوایم بزرگی یک بازی رو زیر سوال ببریم
    ببخشید تو کدوم نسخه این قابلیت هست ؟

10. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید تو کدوم نسخه این قابلیت هست ؟
    فیفا 11 پلی استیشن 3

12. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ما دو تا معیار واسه مقایسه بازیها داریم :

1- معیار فنی : که توش fifa 11 حدود 10 امتیاز میانگین امتیاز بیشتری از رقیبش داره و کلا فاصله بسیار زیاد(2 ...3 امتیاز نیس که بگیم تقریبا مثه همن):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا کسی گفت من این معیارو قبول ندارم و اونا هم کسایی مثه من وشما هستن و این حرفای کلیشه ای.اونوقت میریم رو معیار دوم:

2- معیار محبوبیت یا فروش: بازی fifa 11 تا حالا نزدیک 15 میلیون نسخه فروش داشته که بی نظیره و نشون میده اکثریت ملت به سمت چه بازی تمایل دارن.... .

منبع :
    کد:
    بازی pes 11 هم امار درستی ازش نیومده ولی حدود یک سوم تا یک دهم fifa 11 در اکثر مناطق فروش داشته مثلا در uk :
    کد:

ابن هم دو معیار مهم برای مقبولیت یک چیز(البته مهمترینش میانگین امتیازاس)

پس fifa اونقدر بزرگ هس که نیاز به بزرگ کردن نداره.......... .(اگه دیگه شما pes رو بیشتر دوس دارن کاملا شخصی هست نظرتون و شما در اقلیت قرار دارین)
    .
    .
    .
    .

14. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس fifa اونقدر بزرگ هس که نیاز به بزرگ کردن نداره.......... .(اگه دیگه شما pes رو بیشتر دوس دارن کاملا شخصی هست نظرتون و شما در اقلیت قرار دارین)
    1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
    2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
    3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)

16. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
    2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
    3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)

1-نمی گم حرف درستی میزنن ولی تقریبا حرف درستی میزنن........این دو تا بازی فاصله بسیار زیادی با هم دارن اگه یک دو سالم pes به این روندش ادامه بده دیگه نمیشه مقایسشون کرد... .

2-این که شد یه بحث فلسفی....مشخصه نسبیه......الان بازی مثه halflife2 یا halo با 97 امتیاز و اون همه محبوبیت و ........ سردمدار سبک خودشون و شاید یکی از ستون های چند گانه صنعت بازی هستن ولی هنوزم که هنوز با ایده آل های خود من فاصله دارن(از خیلی جهات) یعنی توقع منو تا حدی میتونن برطرف کنن...... .

3-اینم تو جواب شماره گفتم دیگه ........به علت اینکه pes اصلا خوب ظاهر نمیشه در نتیجه fifa یه جورایی یکه تاز میدان شده و پیشرفتای خوبی هم در هر سری می کنه در نتیجه : هر کس که بی رقیب باشه می تازه دیگه

.
    .
    ..

18. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •