این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟
این setup boxها یا در واقع همون گیرندههای ----T (دیژیتال) تصاویرشون 50 هرتزه دیگه، نه؟
کسی از دوستان سولو نداره پاسخ مارو بده که با این tvمشکل داره یا نه؟
آره. چون سیستم پخش تلویزیونی تو ایران و اروپا PAL است. و سیستم PAL هرتزش 50 است.
تو آمریکا و ژاپن که سیستمشون NTSC است میشه 60 هرتز.
سلام
اگه ميشه پروسه Break-In را براي پلاسماي v20 هم توضيح بديد آيا با VT20فرق ميكنه
ممنون
شما هر رسیوری که بگیری مشکل سوسو زدن Flicker رو داری. ربطی به ----- نداره.
سیستم پخش شبکه های ما و اروپا 50 هرتزه. هر رسیوری که بگیری باز شبکه ها 50 هرتزه.
اشکال از فرستنده است، حالا گیرنده هر چی میخواد باشه!
این مشکل برای tv های led و lcd هم هست یا نه برای پلاسماست؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
و این مشکل برای منی که چشمم استیگماته خیلی دردسر سازه؟
تورو خدا جواب بدید ایا برم این tv رو پس بدم led بگیرم بهتره؟ یا فرقی نداره راستش الان تو زمان اببندیه هنوز باهاش چیزی ندیدم اونم که دیدم فقط کمی فیلم driver angry بود که من چیزی احساس نکردم که سوسو بزنه
بيش از سه ماهه كه از رسيور سلو باين تلويزيون دارم بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم كانالهاي 3D و HD با كيفيت عالي دارم اگر مايلي با خيال راحت خريد تو بكن .
ای جونم تا حالا کجا بودی دستت درد نکنه خیالمو کمی راحت کردی با شبکه های sd چطور با اوناهم مشکل نداری چون من فعلا قصد خرید cccam ندارم
دوستان اينهم لينك سايت دانلود مجاني كليپ هاي 3D و HD از فيلمهاي مشهور ولي با حجم نسبا بالا جهت تست پنل.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)