سبکش مثل مس افکت هست؟
سبکش مثل مس افکت هست؟
حتما نسخه ی یکشو بازی کن. من الان می فهمم که چقدر مهمه. مثلا :
محتوای مخفی: اگه می خوای داستان لو نره بخون
حتما یکشو بازی کن بعدش دوشو برو.
اگه وقتی عوض می کنی توی خود اون منو عوض میشه مشکل از بازیه ، اگه عوض نمیشه یک چیزی رو اشتباه میزنی.
اگه می خوای دوباره مثلا بعدا بری و نفهمی چی میشه خب هیچی. ولی اگه می خوای بدونی چی شده بوده و جوابتو بخونی توی اسپویلر زیر نوشتم :
محتوای مخفی: ...
تقریبا. شرکت سازنده شون یکی هست. از اون خوشت اومده از این هم خوشت میاد.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
بچه ها sandal مشکل مغزی داره؟ پس چرا اینقدر باهوشه؟ اصلا داستانش چیه؟ از اون دسته آدم ها هست که احساس ندارن؟
من نسخه ی یک رو بازی کردم یه چند مرحله ای رفتم بعد خواستم ویندوز عوض کنم سیوش رو کپی کردم تو ویندوز جدید کار نکرد دیگه حوصله از اول رفتن نداشتم و ............... خلاصه دیگه بازی نکردم.........
نسخه ی جدیدش به نظر شما چطوره ؟ گرافیکش نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت داشته یا نه؟
دو نفره آفلاین میشه بازی کرد؟ کلا ارزش خرید داره یا نه؟![]()
یکمی ساده تر شده ممکنه از این شماره خوشت بیاد و کلا از اون بازی ها ست که باید وقت بذاری و اینجوری نیست که یه روزه تموم بشهداستان چیه آقا..من نه شماره یک رو بازی کردم نه اینو فعلآ گرفتم!شنیدم نقش آفرینیه سراغش نرفتم..
اگر تو سبک fallout هست که کلآ اسمشو از تو ذهنم delet کنم : دی
اگه از مس افکت خوشت اومده از اینم حتما خوشت میاد
آره دیالوگ های طنز بازی خیلی زیاد شدهایزابلا و وریک و حتی فلمنث به دیالوگهای شوخی و خنده دار واکنش مثبت نشون میدن، من با فلمنث هم اونایی که آیکون الماس داشتن انتخاب میکردم خوشش میومد!
امروز وریک در تعریف داستان یه کار جالبی کرد که خیلی خوشم اومد
ایزابلا هم که اولا همش از یه کلمه خاصی استفاده می کرد که اینجا نمیشه کامل اونو گفت!
نسبت به Origins که هم گروهی ها همه جدیدن ولی ایزابلا و مریل با چهره های دیگه ای توی Origins نقش های فرعی داشتن که اینجا اصلینبچه ها هیچ کدوم از شخصیتای نسخه قبل هستن یا کلا شخصیتا جدیدن؟
از شخصیت هایی که هم گروهی نیستن کسایی مثل فلمث و سندال و .... هستن
سبک بازی این مدلیه و مبارزاتش بیشتر به صورت کلاسیکهمن نسخه اول رو بازی نکردم ..اما این dragon age 2 رو دانلود کردم ..الان هم نصب کردم دارم بازی میکنم چرا این ضربه زدنها سخته!!
مگه با موس نباید ساده باشه!!! همش باید از رو کیبرد 1 و 2و 3 و4 بزنم..؟؟؟
در حین مبارزات باید از مهارت های هر کارکتر درست و به موقع استفاده کنید و از pause هم زیاد میشه استفاده کرد تا کنترل هر کارکتر راحتر باشه و موقعی که توی مبارزات به درد سر می خورید باید یکمی تاکتیکی عمل کنید
نکته مهم بازی های این سبک level up هستش که در اون جا باید قسمت های مختلف رو درست انتخاب کنید و خیلی مهمه
شما باید زره رو بگیرید و به سمت جای مخصوص خودش drag کنیدچرا من هر زرهی تن پلیرم میکنم لباسش ثابت هست و عوض نمیشه ؟
چطوری باید عوضش کنم ؟
البته فقط برای کارکتر اصلی زره رو میشه تغییر داد و برای بقیه نمیشه
آره این شماره خیلی شبیه اون شده ولی باز یکمی پیچیده تر نسبت به اونهسبکش مثل مس افکت هست؟
شماره یکش هم به خاطر داستان فوق العاده اون باید برید ولی نمی دونم با پیچیدگی زیاد بازی می تونید کنار بیاید یا نه....
آره اینجایی که گفتی خیلی جالب بودحتما نسخه ی یکشو بازی کن. من الان می فهمم که چقدر مهمه. مثلا :
فکر کنم مریل رو توی شماره یک اصلا به خاطر همین گذاشتن!
نه دیگهیا خدا ! نگو که می خوای 200 300 ساعت بازی کنی بعدش نقد بنویسی ! :دي
اینو دیگه فکر نکنم بشه این قدر براش وقت گذاشت چون یه نژاد داره و داستان اصلی هم اون قدر گسترده نیست
اگه dlc های رو بگیرم و خوب باشه فکر کنم فعلا در حد 100 - 200 ساعت برم
تازه من تصمیم دارم اینایی که توی امضام نوشتم رو به ترتیب حداقل یه بار دیگه تموم کنم
+
مشکل ذهنی داره و یعنی کند ذهنه و در مکالمات فقط می تونه کلمات کوتاهی رو استفاده کنهبچه ها sandal مشکل مغزی داره؟ پس چرا اینقدر باهوشه؟ اصلا داستانش چیه؟ از اون دسته آدم ها هست که احساس ندارن؟
بچه واقعی Bodahn هم نیست و اونو یه موقعی که به Deep Roads رفته بوده پیدا کرده
به خاطر همین کلا شخصیت خاصی داره و از معدود Dwarf هایی هست که جادوگری بلده!
فارست گامپ رو که دیدی؟ یه چیزی شبیه اونه!....
Last edited by vahidgame; 14-03-2011 at 20:11.
راست می گی وحید. کپ فارست گامپه !
enchartment? هان؟ enchartment !![]()
یک نکته قابل توجه. ( نخونید اگه می خواین ندونید ! همچین اسپویلری هم نیستا ! )
ایزابلا یک جا میاد خونمون ، که می گه که این جا پایین شهر نمیشه ، بوی ماهیی و دریا و صدای زن ..... که در کوچه کناری ....بعدش وقتی بهش می گیم که این جا هم ممکنه چنین چیزی ، یک صحنه love making صورت می گیری حاوی kissing خالی فقط. طی کشفیات اخیر بنده اون رومنس نیست !!!!!!!! چون توی ایکس باکس یک اچیومنت داره که اگه با یکی از یارات رومنس داشته باشی اون اچیومنت رو می گیری ! ولی بعد از این جریان اصلا اچیومنتی به من نداد. درضمن رابطه هم پر نبود !
پس این یک پیش رومنس بوده است. ( قابل توجه بعضی ها مثل وحید که ذوق زده شدن می گن با ایزابلا رومنس داشتیم ! پیف ! رومنس چیه مرد مومندلت خوشه
)
من نمی دونم چرا حالم از هر چی RPG ایه به هم می خوره! دوایی واسه این درد وجود داره؟!
دوست عزیز منم از خیلی چیزا حالم بهم میخوره ولی دیگه گفتن نداره که . اون rpg هایی که شما بدت میاد احتمالا role olay های نوبتی ژاپنی هست. دوای درد شما بازیهایی است که در چند سال اخیر rpg رو تا حدودی متحول کردن . بهترین فرصت برای آشتی شما با این سبک بازیهایی مثل dragon age origins و witcher یا mass effect هست . اگر هم برات سنگینه خوب action rpg بازی کن . مثلا برای شروع بازی dark messiah (که البته بازی آشغالی هست و برای کسانی که action دوست دارن بد نیست) خوبه .
منظورم action rpg هایی مثل mass effect یا fallout نبود. منظورم بازی هایی مثل Dragon Age 1 , 2 هست.دوست عزیز منم از خیلی چیزا حالم بهم میخوره ولی دیگه گفتن نداره که . اون rpg هایی که شما بدت میاد احتمالا role olay های نوبتی ژاپنی هست. دوای درد شما بازیهایی است که در چند سال اخیر rpg رو تا حدودی متحول کردن . بهترین فرصت برای آشتی شما با این سبک بازیهایی مثل dragon age origins و witcher یا mass effect هست . اگر هم برات سنگینه خوب action rpg بازی کن . مثلا برای شروع بازی dark messiah (که البته بازی آشغالی هست و برای کسانی که action دوست دارن بد نیست) خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)