تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 359 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرسی کینگ جان. البته دلیل اصلی این موضوع( شاید هم اشتباه میکنم) سرعتت و سرورت ربط داره انگاری. منم به صورت دیفالت روی 7 ست شده. ولی خیلی وقتها 3 تا پیدا میکنه خیلی وقتا 1 دونه.( البته خیلی وقتا نه. بعضی وقتا)

فقط انگاری واسه تنظیمات همراه اول یه کارای دیگه ای باید انجام بشه. درسته؟ توی اسم باید بزنمیMcinet انگاری.
    من امروز غرب تهران بودم. دم و دستگاه هم بردم که اونجا یه تست بگیرم با همون برنامه ی Limewire سرعتم تا 40 رفت ولی انقدر نوسانش زیاد بود که هی از 1 ساعت میشد 4 ساعت 2 ساعت. خیلی خیلی نوسانش زیاد بود. و واقعا به اون حرفت کاملا اعتقاد پیدا کردم که بستگی به جمعیت و استفاده از پهنای باند اشتراکی ربط داره. چون شب روی 32 فیکس شد و فایلم رو توی 1 ساعت حدودا دانلود کردم.
    خدارو شکر گوش شیطون کرد دیگه امروز قطعی نداشتم. دیروز که خیلی حالم رو گرفت. بخاطر اون شب من بین 1.30 گیگ و 800 مگ مونده بودم و واسه اینکه تا صبح لااقل نصفش تموم بشه 800 رو انتخاب کردم.
    ولی دیدم روی 120 مگ مونده و شبکه هم قطع شده.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

والا این یه مورد رو بیلمیرم
    با یه سایت معتبر چک کن ببین سرعت افت داره ؟
    تا حالا توی این مدت 10 سال سایتی مثل سامسونگ ندیدم که توی دانلود کم بیاره .
    دقیقا مثل هاستهای شخصی می مونه همه پورتهاشو باز گذاشته با سمسونگ امتحان و یه چیزی ازش دانلود کن.
    اگر هم هاست شخصی داری یه امتحان کنببین سرعت چه جوریه.

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

دوستان رپیدلیچ مستقیم کننده خوب سراغ دارید با لینک مستقیم ؟
    ممنون میشم بدجوری گیر افتادم
    حداقل 2-3 ساعت فایل رو نگهداره
    ممنون میشم لطف کنید کارم خیلی لنگه.
    پریشب ازdropbox۱۸kb می گرفتم الان شده۸kb!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    leechg.com

3. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مرسی کینگ جان. البته دلیل اصلی این موضوع( شاید هم اشتباه میکنم) سرعتت و سرورت ربط داره انگاری. منم به صورت دیفالت روی 7 ست شده. ولی خیلی وقتها 3 تا پیدا میکنه خیلی وقتا 1 دونه.( البته خیلی وقتا نه. بعضی وقتا)

فقط انگاری واسه تنظیمات همراه اول یه کارای دیگه ای باید انجام بشه. درسته؟ توی اسم باید بزنمیMcinet انگاری.
    من امروز غرب تهران بودم. دم و دستگاه هم بردم که اونجا یه تست بگیرم با همون برنامه ی Limewire سرعتم تا 40 رفت ولی انقدر نوسانش زیاد بود که هی از 1 ساعت میشد 4 ساعت 2 ساعت. خیلی خیلی نوسانش زیاد بود. و واقعا به اون حرفت کاملا اعتقاد پیدا کردم که بستگی به جمعیت و استفاده از پهنای باند اشتراکی ربط داره. چون شب روی 32 فیکس شد و فایلم رو توی 1 ساعت حدودا دانلود کردم.
    خدارو شکر گوش شیطون کرد دیگه امروز قطعی نداشتم. دیروز که خیلی حالم رو گرفت. بخاطر اون شب من بین 1.30 گیگ و 800 مگ مونده بودم و واسه اینکه تا صبح لااقل نصفش تموم بشه 800 رو انتخاب کردم.
    ولی دیدم روی 120 مگ مونده و شبکه هم قطع شده.
    در عوض من از دیشب تا حالا با یه سایت مزخرفی گیر افتادم که خیلی خیلی به عوض کردن IP حساسیت نشون مده
    الان هم که بن کرده و اعصابمو خورد کرده
    4 تا دی وی دی که خدا میدونه تا کی دانلود میشه

پریشب ازdropbox۱۸kb می گرفتم الان شده۸kb!!!!!!
    کد:
    کد:
    leechg.com
    الهی که یک در دنیا و صد در اخرت خدا نصیبت کند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

به برکت لیچرهای zerolight عزیز توسنتم دیشب 600 مگی دانلود کنم البته 1-2 ساعتش خوب ه خاطر گشتن دنبال لیچر و یه سری چیزای دیگه حروم شد ولی واقعا حال کردم دمت گرم زر جان خدایی خوب چیزایی معرفی کردی /

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

سلام
    خدا قوت .من ساکن شیراز هستم بیشتر سایت هایی رو که می خوام باز کنم قیلتر شدن و در بالای صحفه ال 1-4 ......از این چیزا می زنه حتی این سایت پی سی ورد رو هم باز نمی کنه و الان با پروک 30 اومدم .می خوام بدونم مشکل چی .ممنون(اگه نوشته ها تو هم شده به خاطر پرو30 هست .دیگه ببخشید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

ممنون میشم داستان رو برام بگید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ما دو نوع شیلتر داریم. یکی اختصاصی یکی کلی.
    اون نوع فیلتر کلی هست. و سایت پی سی ولد هم به دلایل خاصی فیلتر شده. من چند بار تو چند تاپیک توضیح دادم. استفاده از دمانه IR برای سایت های و یک پارچه سازی و هم بدلایلی که من نمیدونم. ولی اولی یکی از مواردش میتونه باشه
    الان دامنه Ir مشکلی نداره.
    راستی من میخوام برم توی راپید باز عضو بشم میگه پول بده ولی دوستم عضوه پولم نمیده .قضیه اش چیه؟ کسی میدونه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    خدا قوت .من ساکن شیراز هستم بیشتر سایت هایی رو که می خوام باز کنم قیلتر شدن و در بالای صحفه ال 1-4 ......از این چیزا می زنه حتی این سایت پی سی ورد رو هم باز نمی کنه و الان با پروک 30 اومدم .می خوام بدونم مشکل چی .ممنون(اگه نوشته ها تو هم شده به خاطر پرو30 هست .دیگه ببخشید)
    ممنون میشم داستان رو برام بگید
    متاسفانه سایت فعلا تعطیله باید از مدیریت سئوال کرد. جای این سئوالتون اینجا نبود عزیز...

---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------

ما دو نوع شیلتر داریم. یکی اختصاصی یکی کلی.
    اون نوع فیلتر کلی هست. و سایت پی سی ولد هم به دلایل خاصی فیلتر شده. من چند بار تو چند تاپیک توضیح دادم. استفاده از دمانه IR برای سایت های و یک پارچه سازی و هم بدلایلی که من نمیدونم. ولی اولی یکی از مواردش میتونه باشه
    الان دامنه Ir مشکلی نداره.
    راستی من میخوام برم توی راپید باز عضو بشم میگه پول بده ولی دوستم عضوه پولم نمیده .قضیه اش چیه؟ کسی میدونه؟
    اون شمارشو به من بده مگه ممکنه
    ماهی 7-8-10 تومن قیمت اکانتش هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من با n82 الان با ایرانسل وصلم سرعتش 22 تا 26 تغییر میکنه با idm در عرض 5 ثانیه از 0 تا 50 متغیره اصلا ثابت نمیمونه
    والا نتونستم از هیچ اپلودسنتری دانلود کنم نمیدونم اشکال از ایرانسله یا نه.

چطور میتونم لینکهای رپید رو دانلود کنم چون اکثر دانلودم اونجاست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

لینکهای رپید رو میریزی تو IDM کاری نداره که.
    مشکلت دقیقا چیه که نمیتونی ؟
    ارور میده ؟
    IDM یه صفحه باز میکنه و داخلش 3 تا گزینه رو برای انتخاب گزاشته که یکیشون هم نوشته reboot youre computer و بیشتر هم درمورد DNS گفته ؟ آره ؟
    چون برای من دیشب ساعت 4 صبح همچین چیزی بوجود اومد و پاک منو کلافه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •