والا اون زمان شهریور ماه بود فک کنم کمبود بازی بود و کنجکاو شدم بگیرمش
اخه همه شوترها دست اول بازی کرده بودم
e ?
جدی ... پس شاید بشه روش حساب کرد.. اگه Cry Engine 3 بگذارن عجب چیزی میشه.. نه بچه ها
والا اون زمان شهریور ماه بود فک کنم کمبود بازی بود و کنجکاو شدم بگیرمش
اخه همه شوترها دست اول بازی کرده بودم
e ?
جدی ... پس شاید بشه روش حساب کرد.. اگه Cry Engine 3 بگذارن عجب چیزی میشه.. نه بچه ها
سلام بچه ها
ميدونم جاش نيست اما تو تايپيك مشكلات خود بازي و كل بازي ها رفتم اما كسي صداي منو نشنيد
مي خواستم بدونم چجوري ميشه وارد بخش چند نفره شد هي ميزنه استيم يافت نشد
متشكرم
من واقعا نمیدونم این همه انتقاد از بازی برای چیه ؟
من این بازی رو نصب کردم و تمومش کردم...بازی بدی نبود...خیلی هم باهاش حال کردم...
قرار نیست که هر بازی رو با Call of Duty مقایسه کنیم..و اگه یه ذره بازی نسبت به COD ضعیف بود سریع بیایم بگیم که بازی آشغاله..
حالا اگه یه نسخه از Call of Duty با همین داستان و گیم پلی و گرافیک منتشر بشه...همه میان اینجا و به به و چه چه میکنن..
به همه ی کسایی هم که قصد دارن این بازی رو بخرن پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو امتحان کنن چون مطمئنا حداقل از بازی کردنش پیشمون نخواهند شد...
گرافیکش شاید با اینکه یه کم سنگینه ولی پایین باشه ولی از نظر داستانی واقعا پتانسیل اینکه تبدیل به فرانچز موفق بشه رو داره![]()
منظورتون همون هوم فرانت یه سال قبله یا نسخه جدیدش اومده؟
سلام من در مرحلهی اول بعد اینکه تانک منفجر میشه میره تو اتاق نمیدونم چی باید بکنم لطفا جوابو به این شماره بفرستید09036358929جون مادرتون بفرستید
تورو خدا راهنمایی کنین من در مرحله اول بعد منفجر کردن تانک میره تو اتاق نمی دونم باید چی کرد لطفا جون مادرتون اینجا یا تو تل09036358929یا زنگ بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)