تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 180 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما بخش تکنفره رو بازی کن لذتت رو ببر
    من خودم خوره بازي مولتي و آنلاين ام / ولي مكس يه چيز ديگه بود شايدم قشنگ باشه . حالا معلوم ميشه

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعآ چه گیریه هنوز از بازی نه تریلری اومده نه عکس درست درمونی چیزی همه الکی شلوغش می کنید که مولتیش بدرد نمی خوره یا گند زدن یا نزدن!!!باووو...چه کاریه آخه صبر کنید یه تریلر از گیم پلیش بیاد بعد زود قضاوت کنید

3. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اينطوري پيش بره ديگه تا دهنتو باز كني يه نفر مياد يه سطر نيش دار مينويسه آخرش هم يه شكلك اينطوري ميذاره پشتش فكر ميكنه خبريه...
    بعضي بازيها هستن كه مولتي به تيپشون نميخوره مثل همين Alan Wake؛ اگه بگن اين بازي هم شماره بعديش مولتي داره من بازم ميام تو تاپيكش همينو ميگم و به وحيد خبر ميدم كه بياد پستمو نقل قول كنه
    يا همين مس افكت 3 خودمون كه زمزمه هاي مولتيش هست كه به نظر خودم اصلا كشش رو نداره و اگه مولتي داشته باشه يه شكسته كامله

شما بخش تکنفره رو بازی کن لذتت رو ببر
    اگه اون وقت و انرژي كه روي مولتي ميذارن ميذاشتن رو همون بخش تك نفره بيشتر لذتش رو ميبرديم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اينطوري پيش بره ديگه تا دهنتو باز كني يه نفر مياد يه سطر نيش دار مينويسه آخرش هم يه شكلك اينطوري ميذاره پشتش فكر ميكنه خبريه...
    بعضي بازيها هستن كه مولتي به تيپشون نميخوره مثل همين Alan Wake؛ اگه بگن اين بازي هم شماره بعديش مولتي داره من بازم ميام تو تاپيكش همينو ميگم و به وحيد خبر ميدم كه بياد پستمو نقل قول كنه
    يا همين مس افكت 3 خودمون كه زمزمه هاي مولتيش هست كه به نظر خودم اصلا كشش رو نداره و اگه مولتي داشته باشه يه شكسته كامله

+

اگه اون وقت و انرژي كه روي مولتي ميذارن ميذاشتن رو همون بخش تك نفره بيشتر لذتش رو ميبرديم

اینجا ما 4 تا نکته مهم داریم:

1-چه بخواهیم چه نخواهیم الان درصد زیادی از گیمرها اکثر بازیها رو به خاطر قسمت انلاینش بازی می کنن و طالب آنلاین هستن(گذست زمان مکس پین 1 یا 2 که آنلاین در اون حد مطرح نبود)

2-آنلاین کاملا به سیستم بازی مکس پین میخوره و کاملا میتونه باهاش هماهنگ باشه......ولی آره واسه alanwake نمیخوره............واسه مس افکت هم آنلاین میخوره

3-خیلی از بازیها که زمانی میخندیدیم اگه میگفتن آنلاین داره الان شدن مدعی انلاین سال از بس که مولتی خوبی داشتن مثه ac : b که شاهکاری تو این زمینه بود سال قبل (پس میشه واسه اکثر سبکا انلاین ساخت فقط خلاقیت میخواد)

4-در مورد مسیله وقت گذاشتن هم اگه سازنده ها درست و حسابی باشن اصولا نباید ساخت قسمت انلاین به افلاینش ضربه بزنه و حتی باید کیفیت کلی بازی رو بالا ببره............ .
    تعداد نفراتی که رو این بازی کار می کنن اونقدری زیاد هست که به هیچ جا صدمه ای نمیخوره....... .

+

در کل وجود بخش آنلاین دیگه واسه 90 درصد بازیها به یه باید تبدیل شده تو این دوره زمونه مخصوصا واسه سبک بازی مکس پین که کاملا باهاش جوره و اگه انلاین نداشت خیلی از سایتا ناامید میشدن چون باید با توجه به زمانه پیشرفت کرد.........

.
    .
    Last edited by halflife g; 06-04-2011 at 18:10.

6. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجا ما 4 تا نکته مهم داریم:

1-چه بخواهیم چه نخواهیم الان درصد زیادی از گیمرها اکثر بازیها رو به خاطر قسمت انلاینش بازی می کنن و طالب آنلاین هستن(گذست زمان مکس پین 1 یا 2 که آنلاین در اون حد مطرح نبود)

2-آنلاین کاملا به سیستم بازی مکس پین میخوره و کاملا میتونه باهاش هماهنگ باشه......ولی آره واسه alanwake نمیخوره............واسه مس افکت هم آنلاین میخوره

3-خیلی از بازیها که زمانی میخندیدیم اگه میگفتن آنلاین داره الان شدن مدعی انلاین سال از بس که مولتی خوبی داشتن مثه ac : b که شاهکاری تو این زمینه بود سال قبل (پس میشه واسه اکثر سبکا انلاین ساخت فقط خلاقیت میخواد)

4-در مورد مسیله وقت گذاشتن هم اگه سازنده ها درست و حسابی باشن اصولا نباید ساخت قسمت انلاین به افلاینش ضربه بزنه و حتی باید کیفیت کلی بازی رو بالا ببره............ .
    تعداد نفراتی که رو این بازی کار می کنن اونقدری زیاد هست که به هیچ جا صدمه ای نمیخوره....... .

+

در کل وجود بخش آنلاین دیگه واسه 90 درصد بازیها به یه باید تبدیل شده تو این دوره زمونه مخصوصا واسه سبک بازی مکس پین که کاملا باهاش جوره و اگه انلاین نداشت خیلی از سایتا ناامید میشدن چون باید با توجه به زمانه پیشرفت کرد.........

.
    .
    بخش COOP برای بازی جالب و سر گرم کننده هست اما بخش دیگه کاملا یک سناریو شکست خوردس و اصلا درست در نمیاد .
    Last edited by havas_1980; 07-04-2011 at 08:15. دليل: لحن نامناسب

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همه آتیشا از گور همین حسین جون خودم بلند شده

اگه نمیگفت اون حرفو کس دیگه ای هم چیزی نمیگفت.... ای فتنه گر

الان میگه من دیگه هیچی نمگم : دی
    +
    خوب برادر من co-op آنلاین میزارن تا نظرات همگی جلب بشه

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

از تو اصلا انتظار نداشتم حسین ! وقتی مثلا اسم و رسم دارهای فروم بیان اینطوری صحبت کنن چه انتظاری باید از این کاربر داشته باشیم ؟!

11. 2 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

از تو اصلا انتظار نداشتم حسین ! وقتی مثلا اسم و رسم دارهای فروم بیان اینطوری صحبت کنن چه انتظاری باید از این کاربر داشته باشیم ؟!
    من به كس خاصي اشاره نكردم و اون پستم هم از روي احساسات نبود...
    در ضمن محمد جان شما كه خودت تو اين ضمينه واردتري ( شوخي !‌ )
    آروم باش عزیزم چیزی نشده که ...
    نقل مراد هم تائید میشه و چون حرفش درست و کامل هم بوده من هیچی نمیگم ..
    حرفاي مراد هميشه درست و كامله ولي بعضياش 180 درجه با حرفاي من فرق ميكنه . جالبه خيلي جاها اينطوري بوده ! اصلا با هم تفاهم نداريم !
    همه آتیشا از گور همین حسین جون خودم بلند شده

اگه نمیگفت اون حرفو کس دیگه ای هم چیزی نمیگفت.... ای فتنه گر

الان میگه من دیگه هیچی نمگم : دی
    +
    خوب برادر من co-op آنلاین میزارن تا نظرات همگی جلب بشه
    پس ميشه درست مثل RE5
    اصلا من ديگه هيچي نميگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من به كس خاصي اشاره نكردم و اون پستم هم از روي احساسات نبود...
    در ضمن محمد جان شما كه خودت تو اين ضمينه واردتري ( شوخي !‌ )
    اره خوب , اما شوخی با تیکه انداختن که به در بگی دیوار بشنوه فرق میکنه ! ادامه بحث رو اینجا انجام ندیم بهتره , بریم کنفرانس یاهو ..

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بخش COOP برای بازی جالب و سر گرم کننده هست اما بخش دیگه کاملا یک سناریو شکست خوردس و اصلا درست در نمیاد .
    دوست عزیز آخه شما اینارو از کجا میگی؟؟از آینده خبر داری؟؟

اولا که بخش coop فعلا واسه بازی تایید نشده بلکه بخش مولتی پلیر واسه بازی تایید شده که از زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن(یعنی مکس همیشه تنها خواهد بود)...... .تازه اگه بخش coop هم باشه فعلا چیزی نگفتن.

دوما شما از کجا میدونی بازی یک سناریو شکست خوردس؟؟چنان با اطمینان میگی که ادم فکر می کنه بازی رو چند بار تموم کردین........ .

+

8 سال از وقایع شماره 2 گذشته انتظار دارین بازم فضا همون قبلی بمونه و مکس با همون لباسای سابقش تو نیویورک ول بچرخه؟؟چیزایی که تا حالا از بازی گفته شده نه خوب بوده و نه بد چون همش در حد گفتس و باید حداقل یه تریلر از بازی بیاد تا ببینیم جریان چیه اصلا.......... .

+

بذارین حداقل یه تریلر از بازی بیاد بعد
    .
    .

15. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •