من خودم خوره بازي مولتي و آنلاين ام / ولي مكس يه چيز ديگه بودشايدم قشنگ باشه . حالا معلوم ميشه
![]()
من خودم خوره بازي مولتي و آنلاين ام / ولي مكس يه چيز ديگه بودشايدم قشنگ باشه . حالا معلوم ميشه
![]()
واقعآ چه گیریه هنوز از بازی نه تریلری اومده نه عکس درست درمونی چیزی همه الکی شلوغش می کنید که مولتیش بدرد نمی خوره یا گند زدن یا نزدن!!!باووو...چه کاریه آخه صبر کنید یه تریلر از گیم پلیش بیاد بعد زود قضاوت کنید![]()
اينطوري پيش بره ديگه تا دهنتو باز كني يه نفر مياد يه سطر نيش دار مينويسه آخرش هم يه شكلك اينطوريميذاره پشتش فكر ميكنه خبريه...
بعضي بازيها هستن كه مولتي به تيپشون نميخوره مثل همين Alan Wake؛ اگه بگن اين بازي هم شماره بعديش مولتي داره من بازم ميام تو تاپيكش همينو ميگم و به وحيد خبر ميدم كه بياد پستمو نقل قول كنه
يا همين مس افكت 3 خودمون كه زمزمه هاي مولتيش هست كه به نظر خودم اصلا كشش رو نداره و اگه مولتي داشته باشه يه شكسته كامله
اگه اون وقت و انرژي كه روي مولتي ميذارن ميذاشتن رو همون بخش تك نفره بيشتر لذتش رو ميبرديمشما بخش تکنفره رو بازی کن لذتت رو ببر![]()
اینجا ما 4 تا نکته مهم داریم:
1-چه بخواهیم چه نخواهیم الان درصد زیادی از گیمرها اکثر بازیها رو به خاطر قسمت انلاینش بازی می کنن و طالب آنلاین هستن(گذست زمان مکس پین 1 یا 2 که آنلاین در اون حد مطرح نبود)
2-آنلاین کاملا به سیستم بازی مکس پین میخوره و کاملا میتونه باهاش هماهنگ باشه......ولی آره واسه alanwake نمیخوره............واسه مس افکت هم آنلاین میخوره
3-خیلی از بازیها که زمانی میخندیدیم اگه میگفتن آنلاین داره الان شدن مدعی انلاین سال از بس که مولتی خوبی داشتن مثه ac : b که شاهکاری تو این زمینه بود سال قبل (پس میشه واسه اکثر سبکا انلاین ساخت فقط خلاقیت میخواد)
4-در مورد مسیله وقت گذاشتن هم اگه سازنده ها درست و حسابی باشن اصولا نباید ساخت قسمت انلاین به افلاینش ضربه بزنه و حتی باید کیفیت کلی بازی رو بالا ببره............ .
تعداد نفراتی که رو این بازی کار می کنن اونقدری زیاد هست که به هیچ جا صدمه ای نمیخوره....... .
+
در کل وجود بخش آنلاین دیگه واسه 90 درصد بازیها به یه باید تبدیل شده تو این دوره زمونه مخصوصا واسه سبک بازی مکس پین که کاملا باهاش جوره و اگه انلاین نداشت خیلی از سایتا ناامید میشدن چون باید با توجه به زمانه پیشرفت کرد.........
.
.
Last edited by halflife g; 06-04-2011 at 18:10.
بخش COOP برای بازی جالب و سر گرم کننده هست اما بخش دیگه کاملا یک سناریو شکست خوردس و اصلا درست در نمیاد.
Last edited by havas_1980; 07-04-2011 at 08:15. دليل: لحن نامناسب
همه آتیشا از گور همین حسین جون خودم بلند شده
اگه نمیگفت اون حرفو کس دیگه ای هم چیزی نمیگفت.... ای فتنه گر
الان میگه من دیگه هیچی نمگم : دی
+
خوب برادر من co-op آنلاین میزارن تا نظرات همگی جلب بشه
از تو اصلا انتظار نداشتم حسین ! وقتی مثلا اسم و رسم دارهای فروم بیان اینطوری صحبت کنن چه انتظاری باید از این کاربر داشته باشیم ؟!اينطوري پيش بره ديگه تا دهنتو باز كني يه نفر مياد يه سطر نيش دار مينويسه آخرش هم يه شكلك اينطوري ميذاره پشتش فكر ميكنه خبريه...
من به كس خاصي اشاره نكردم و اون پستم هم از روي احساسات نبود...از تو اصلا انتظار نداشتم حسین ! وقتی مثلا اسم و رسم دارهای فروم بیان اینطوری صحبت کنن چه انتظاری باید از این کاربر داشته باشیم ؟!
در ضمن محمد جان شما كه خودت تو اين ضمينه واردتري ( شوخي ! )
حرفاي مراد هميشه درست و كامله ولي بعضياش 180 درجه با حرفاي من فرق ميكنه . جالبه خيلي جاها اينطوري بوده ! اصلا با هم تفاهم نداريم !آروم باش عزیزم چیزی نشده که ...
نقل مراد هم تائید میشه و چون حرفش درست و کامل هم بوده من هیچی نمیگم ..
پس ميشه درست مثل RE5همه آتیشا از گور همین حسین جون خودم بلند شده
اگه نمیگفت اون حرفو کس دیگه ای هم چیزی نمیگفت.... ای فتنه گر
الان میگه من دیگه هیچی نمگم : دی
+
خوب برادر من co-op آنلاین میزارن تا نظرات همگی جلب بشه
اصلا من ديگه هيچي نميگم
اره خوب , اما شوخی با تیکه انداختن که به در بگی دیوار بشنوه فرق میکنه ! ادامه بحث رو اینجا انجام ندیم بهتره , بریم کنفرانس یاهو ..من به كس خاصي اشاره نكردم و اون پستم هم از روي احساسات نبود...
در ضمن محمد جان شما كه خودت تو اين ضمينه واردتري ( شوخي ! )
دوست عزیز آخه شما اینارو از کجا میگی؟؟از آینده خبر داری؟؟
اولا که بخش coop فعلا واسه بازی تایید نشده بلکه بخش مولتی پلیر واسه بازی تایید شده که از زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن(یعنی مکس همیشه تنها خواهد بود)...... .تازه اگه بخش coop هم باشه فعلا چیزی نگفتن.
دوما شما از کجا میدونی بازی یک سناریو شکست خوردس؟؟چنان با اطمینان میگی که ادم فکر می کنه بازی رو چند بار تموم کردین........ .
+
8 سال از وقایع شماره 2 گذشته انتظار دارین بازم فضا همون قبلی بمونه و مکس با همون لباسای سابقش تو نیویورک ول بچرخه؟؟چیزایی که تا حالا از بازی گفته شده نه خوب بوده و نه بد چون همش در حد گفتس و باید حداقل یه تریلر از بازی بیاد تا ببینیم جریان چیه اصلا.......... .
+
بذارین حداقل یه تریلر از بازی بیاد بعد
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)