تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 33 از 503 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جلوی بانکها هم جای خوبی برای استفاده از وایرلس هست.
    فکر کنم تو فرودگاه ها هم وایرلس هست و میشه استفاده کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیدونم همشون دارن یا نه ولی مطمئن هستم که بعضی دارن.یکی از دوستام استفاده میکنه(نه همیشه ها)
    ادرس بانكو بده بريم حالشو ببريم
    سرعتش تو چه مايه هاييه؟
    بانك خودش اين قابليتو به مردم داده يا دوستت قانوني استفاده ميكنه؟
    تو تهران جايي نيست كه مجاني اين وايرلسو داشته باشه؟
    Last edited by nader2; 26-10-2007 at 20:53.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من شیراز هستم.اگر ادرس توی شیراز رو میخوای بگو تا بزارم.
    سرعتش طبق گفته دوستم خیلی بالاست.میگه توی 30 ثانیه یا کمی بیشتر 1 مگ میگیرم.
    بانکها خودشون استفاده میکنن و در صورتی که access poin اون پسورد نخواد میشه راحت استفده کرد.
    به قول دوستمون توی فرودگاه هم هست.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبدیل P1 به w960 در حال بررسی است.

امروز مطالب و بحث های جالبی رو در مورد پی1 خوندم. یکی از این بحث ها که فعلا داره روش عملی کردنش بررسی

میشه تبدیل گوشی پی1 به 960 است. به این صورت که قراره Frimware W960 رو از طریق فلش کردن گوشی پی1 بر

روی پی1 نصب کنند.

یکی از مشکلاتی که فعلا به صورت تئوری مطرح شده و ممکنه مشکل هم نباشه اینه که صفحه کیبورد پی1 با فریم

در 960 کار نخواهد کرد وگرنه همه موارد دیگه اش اتوماتیک با آپدیت گوشی به 960 اما با قالب پی1 تبدیل میشه.

یک نفر اومده برای اینکه مطمئن بشه که با فریم ور 960 مشکلی برای پی1 بوجود میاد یا نه کاری کرده که عملا

ثابت میکنه مشکلی بوجود نمیاد.

این شخص اومده و فریم ور گوشی دبلیو 950 رو روی گوشی M600 که شباهت زیادی به پی1 داره نصب کرده و

این عملش کاملا موفق آمیز بوده و هیچ مشکلی رو در کیبورد و بقیه مسائل نداشته.

اگر مطلع باشید بعضی ها مشکلاتی با دبلیو 960 که قراره وارد بازار بشه دارند که بعضی از مشکلاتش اینه که

مموری کارت نمیخوره و این مسئله برای بعضی ها خیلی ناراحت کننده است.

یک مشکل بزرگ دیگه که فکر بعضی ها رو به خودش مشغول کرده اینه که چه خوب میشد اگر دبلیو 960 صفحه

کیبورد پی1 رو داشته باشه و همچنین بعضی ها که خواهان پی1 هستند آرزو میکردند که پی1 دارای واکمن پلیر

نسخه 3 باشه.

پس اگر فریم ور 960 رو بشه یه جورایی روی پی1 ریخت آرزوی اون تعداد از افراد بر آورده میشه و دیگه نمیرند

دبلیو 960 رو با قیمت بالایی بخرند و یا ممکنه افرادی وجود داشته باشند که قیمت براشون مهم نیست اما

قیافه پی1 رو بیشتر میپسندند پس جای خوشحالی وجود داره که این افراد نیز به آرزوشون میرسند البته اگر ...

فیلم گوشی تیدیل شده ام600 به دبلیو 950 رو میتونید از طریق لینک های زیر ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by Persian.Boy; 27-10-2007 at 01:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از جواب سريعت.
    من اون يوزر پسورد VPN دانشگاه رو دارم و با لپتاپ به اون وصل ميشم. ولي با گوشي نميتونم VPN بسازم.(همونطور كه گفتم access point رو راحت پيدا ميكنه)
    اين لينكو ببين. فقط من اين مشكلو ندارم:

کد:
    من كه ديگه خسته شدم ،لطفا يه سرچي كن شايد چيزي فهميدي.
    رفتم گشتم و یکم اطلاعات و نظریه های مختلفی رو خوندم. نظریه ها به این صورت بود...

1. پی 1 در صورت اتصال اینترنت از طریق یک شبکه بیسیم وارلس معمولی مشکلی در کارش وجود نداره اما جایی

که میرسه به vpn مشکل داره.

2. مشکل ساخت vpn از طریق دانلود برنامه خود سایت سونی اریکسون که برای این منظور قرار داده و از لینک زیر

قابل دانلود کردن است قابله حل شدنه.

کد:
    به آدرس بالا که رفتید Certicom VPN Client رو که روبروی پی1 نوشته شده کلیک کنید و بعد از دانلود بر روی گوشی

خودتون نصب کنید و بعد از طریق تنظیمات این برنامه سعی کنید ارتباطتتون رو ایجاد کنید.

3. بعضی ها هم نظرشون این بود که تمام گوشی های سری uiq3 مانند w960,p990 و p1 این مشکل رو دارند و

اگر قرار باشه این مشکل حل بشه مربوط به هر 3 نوع گوشی میشه در هر 3 نوع گوشی به یک شکل قابله

حل شدنه. پس اگر مطالبی رو در مورد پی1 پیدا نکردید برید و برای گوشی پی990 جستجو کنید چون فرق زیادی

با هم ندارند. و چون پی990 خیلی وقته که وارد بازار شده مطالب بیشتری نیز در مورد این گوشی وجود داره.

شما برید با اون برنامه کار کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه. کلا مطالبی که پیدا کردم خلاصه اش همینا میشد

که براتون نوشتم.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرشین بوی عزیز اول ممنون از توضیحاتت.

ثانیا میخواستم بگم این قضیه ی p1 وw960 همش برا بازی دادن مردم و ایجاد رقابت برای فروش بیشتر هست.

عملا این دو گوشی فرق اونچنانی با هم ندارن فقط کاری کردن که هیچ کدوم از دو مدل کامل نباشه یعنی به نحوی

امکانات رو روی دو گوشی پخش کردن.

اما پی 1 مسلما به علت صفحه کلیدش یه قدم میره جلو.درسته که 960 برای اهنگ هست ولی اول در درجه ی اول

گوشی و ساختار دکمه هاش مهمتره...و بقیش دیگه میمونه به خود شخص که با کدوم قیافه حال کنه.

سونی اومده جدیدا مموری داخلی با حجم بالا گزاشته که درسته سرعت بیشتری داره اما مگه همین پی 1 رم بالا

مثلا 4 و 8 گیگ رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟حالا ورژن برنامش 3 نباشه 2 باشه زیاد مهم نیست.

به نظرم سونی فقط یکم قیافه رو تغییر داده و در واقه همون پی 1 رو برای دوستداران سری w زده.

در مورد تم هم نظر شخصی من اینه که هر گوشی با تم خودش یا تم های متفرقه دیگه قشنگ هست ولی اینکه

بیاییم تم اصل یه گوشی دیگرو بریزیم رو گوشیم یکم از نظر من جالب نیست...

ممنون
    Last edited by solo_88; 27-10-2007 at 02:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آپدیت جدید برای گوشی P1

Phone Version >> CXC162143 R9J005

Bluetooth Version >> CXC162143 R1D

Organizer Version >> CXC162108 R6F41

CDA Version >> R6F38

هنوز من اطلاعاتی راجب تغییرات ایجاد شده در مورد این Frimware رو پیدا نکردم. اما فایل دریافتی آخرین آپدیت

را میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین نسخه آپدیت 2.7.9.14.1 است.

کد:

من خودم هنوز آپدیت نکردم چون خیلی برنامه روی پی1 دارم و همه اش از بین میره اما همین که وقت کافی

گیرم اومد حتما این کار رو میکنم. در ضمن به بقیه کسانی هم که هنوز آپدیت نکردند مخصوصا tbooti که هنوز

آپدیت قبلی رو هم دریافت نکردند پیشنهاد میکنم آپدیت کنید تا شاید مشکلات وایرلسی که الان با گوشی تون

دارید حل بشه.

بهروز جان فکر کنم من و شما هم یک آپدیت افتادیم...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرشین بوی عزیز اول ممنون از توضیحاتت.

ثانیا میخواستم بگم این قضیه ی p1 وw960 همش برا بازی دادن مردم و ایجاد رقابت برای فروش بیشتر هست.

عملا این دو گوشی فرق اونچنانی با هم ندارن فقط کاری کردن که هیچ کدوم از دو مدل کامل نباشه یعنی به نحوی

امکانات رو روی دو گوشی پخش کردن.

اما پی 1 مسلما به علت صفحه کلیدش یه قدم میره جلو.درسته که 960 برای اهنگ هست ولی اول در درجه ی اول

گوشی و ساختار دکمه هاش مهمتره...و بقیش دیگه میمونه به خود شخص که با کدوم قیافه حال کنه.

سونی اومده جدیدا مموری داخلی با حجم بالا گزاشته که درسته سرعت بیشتری داره اما مگه همین پی 1 رم بالا

مثلا 4 و 8 گیگ رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟حالا ورژن برنامش 3 نباشه 2 باشه زیاد مهم نیست.

به نظرم سونی فقط یکم قیافه رو تغییر داده و در واقه همون پی 1 رو برای دوستداران سری w زده.
    ممنون

Solo جان تا اینجای حرفهاتون رو قبول دارم چون نظر شخصی منم همینه. من خودم با پی1 خیلی حال میکنم. و طبق آخرین

اطلاعاتی که دارم در عمل گوشی پی1 مموری کارت 8 گیگ رو خوب و راحت جواب داده و میتونه تا 16 و 32 گیگ رو

هم در صورت وجود داشتن مموری به این اندازه جواب بده.

یعنی در کل یکی از محاسن پی1 اینه که حافظه بالاتری رو نسبت به دبلیو 960 ساپورت میکنه. من الان خودم 4 گیگ

روش انداختم و از لحاظ سرعت فرقی با 512 که از اول روش بود رو نداره. اصلا احساس نمیکنم که 4 گیگ مموری

توشه.

در مورد دکمه های واکمنی که روی دبلیو 960 نصب شده خدمتتون بگم که من الان هندزفری HPM-82 رو برای پی

1 گرفتم در حالی که هنزفری های دیگری نیز مانند HPM-85 که سیم دارند و بزرگترند نیز برای پی1 وجود داره.

این نوع هنز فری های دکمه هایی رو خودشون دارند که میشه آهنگ رو عقب و جلو برد. صدا رو کم و زیاد کرد و یا

آهنگ رو قطع کرد و یا اینکه دوباره بزنی بخونی.

البته حرف هندز فری های بلوتوث بماند که من باهاشون حال نمیکنم چون حوصله ندارم وسط راه شارژش تموم بشه

ترجیح میدم 2 متر سیم از بغل گوشام آویزون باشه اما کیفیتش بهتر و شارژشم تموم نشه.

پس با این حساب میبینید که دقیقا منم با شما موافقم یعنی پی1 همون دبلیو 960 است چون الان دکمه های یک

واکمن پلیر رو هم داره.

در مورد تم هم نظر شخصی من اینه که هر گوشی با تم خودش یا تم های متفرقه دیگه قشنگ هست ولی اینکه

بیاییم تم اصل یه گوشی دیگرو بریزیم رو گوشیم یکم از نظر من جالب نیست...
    همونطور که خودتون هم گفتید عوض کردن تم یک چیز شخصیه و به سلیقه افراد بر میگرده اما من خودم از تم 960 و

یک تم دیگه به نام Vista Aero که کاملا شیشه ای طراحی شده و خیلی شیک و زیباست خوشم میاد.
    Last edited by Persian.Boy; 27-10-2007 at 03:22.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

تایید میشه.

من منظورم این نیست که تم w960 قشنگ نیست.منظورم اینه که تم ارجینال یه گوشی روی گوشی دیگه زیاد جالب نمیشه از این لحاظ که باعث میشه گوشی دچار یه دوگانگی شخصیتی بشه!!!

اما تم ویستا قشنگه و میاد به این گوشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر همگی

شبکه وایرلس شرکت ما دارای پسورد (wep key) است.کسی میتونه چک کنه ببینه آیا میشه wep key رو داخل گوشی set کرد یا نه؟
    مطلب بعد هم اینکه در برنامه های مسنجر معرفی شده امکان اینکه video chat هم کرد وجود داره؟
    یه چیز دیگه.چطور میشه mac address گوشی رو پیدا کرد؟

متشکرم
    Last edited by nanocycle; 27-10-2007 at 17:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •