در مورد این موضوع کسی نظری نداشت
این یه ضعف هست
چرا اینطوریه؟
در مورد این موضوع کسی نظری نداشت
این یه ضعف هست
چرا اینطوریه؟
موقعی که بارون میاد چهره بعضی بازیکنهای سفید پوست مثل تیاگو سیلوا و زلاتان از نمای دور سیاه دیده میشن!!
این باگه دیگه؟؟
آره باگه...البته سیاه که نمیشه گفت ولی قهوه ای رنگ میشن !
حالا مشکل از چیه من نمیدونم
کاملا موافقم....اونقد غیر نرمال هست که ادم اصن دوست نداره تو هوای بارونی بازی کنه مهندس جان![]()
یه داستان تعریف کنم که تو کریر واسم اتفاق افتاد شاید به درد بقیه کسایی که با رئال بازی میکنن بخوره.
یه بار که چنتا بازی پشت هم داشتم مدافعام خسته بودن پدرو مندس رو گذاشتم تو زمین.
آقا زد و تو اون بازی 2 تا گل رو کرنر زد و تو دفاع هم عالی بازی کرد.
بعدش گفت میخوام بازی بعدی هم فیکس باشم.
حالا بازی بعدی با کی بود؟ با بارسا تو جام حذفی
منم اعتماد کردم و بازی بعد هم جای کاروالیو بازیش دادم. تو اون بازی هم دوتا گل زد. یه گل دوباره رو کرنر یه گل هم دقیقه 90 والدز اومده بود بیرون واسه کرنر بارسا که توپ رو گرفتم و از وسط زمین شوت زدم گل شد.
از اون به بعد دیگه اومد رو فرم و روحیش همش سبز بود منم کلا جانشین کاروالیو کردمش. تا جاییکه آخر فصل کاروالیو رو فروختم.
واران هم همینطور خیلی عالی بازی میکنه و کم کم داره فیکس میشه.
یه بازیکن 15 ساله هم از آلمان پیدا کردم توی Youth Academy بود باهاش قرارداد بستم و آوردمش تو تیم. آقا هربار ما اینو بازی دادیم یا گل زد یا پاس گل داد.
تو یه نیم فصل اورالش شده 62 !!!!!!
ژابی آلونسو رو هم فروختم به تاتنهام و گرت بیل رو ازشون خریدم خیلی خیلی بهتر بازی میکنه. هم سریعتره هم تکنیکی تر هم جوون تر.
خلاصه که میخوام بگم بدون خرج کردن آنچنانی با جوونا دارم تیم رو اداره میکنم و الان 125 میلیون پوند پول دارم.![]()
من تویه Youth Academy یه دونه بازیکن انگلیسی دارم تویه 16 سالگی اورالش بین 59 تا 65 هستش،هر کاری میکنم نمیاد تویه تیم اصلی بازی کنه،هی میزنه دستمزد هفتگی کمه،دستمزد رو اندازه بهترین بازیکن تیم گذاشتم،بازم میزنه کمه...................
نمیدونم مشکل از بازیه یا بازیکنه خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!
اون بازیکنی که بالا گفتم با دستمزد 900 تا آوردمش تو تیم
الان قیمتش شده 3 میلیون و 100 هزار پوند که تازه با این قیمت نمیدمش.
تازه شده 16 سالش.
یه مسی از توش درمیارم حالا ببینین.
واقعا اگه فیفا بخواد ببره می بره.....اون بستی که راجع به سانتر کردن بود تو کدوم صفحه بود؟
فکر نمیکنم بازیکنهای youth بتونن بیشتر از 80-85 بشن . به نظرم این youth ها فقط به درد تیم های رده پایین میخوره که بازیکن سازن .
من با بارسا بودم اومدم بهترین اسکات رو خریدم و فرستادمش مسافرت . کلا 10000 تا خرج برداشت که زیاد بود .
بعد یک ماه چندتا بازیکن معرفی کرد که طبق پیش بینی خودش حداکثرشون تا 50 تا اورال میگرفتن و تا 80 تا پتانسیل داشتن . دیدم من که 80 تا جزو ضعیف ترین بازیکنهامه . کلا اصلا به دردم نخورد .
بارسا رو چه به بازیکن زیر 80 تا . یکی مثل سانچز یا افلای خیلی بهتر پیشرفت میکنن .
یه بازیکنی از پاکستان برای آکادمی جوانان پیدا کردم خفن
حالا که سنش رسیده به 17 سال اورالش هم رسیده به78
کاری به آمارش نداشته باشین
برین ببینین کدوم بازیکن استایلش خوبه
چون اون وقت بازیش تو چشم میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)