برو بگو محافظ برا صفحه ی psp می خوام.......قیمتش 1 الی 2 تومان هست بزن به گوشیت و قسمت اظافش رو ببر..................
برو بگو محافظ برا صفحه ی psp می خوام.......قیمتش 1 الی 2 تومان هست بزن به گوشیت و قسمت اظافش رو ببر..................
من تست کردم در گزینه اول گوشی در حالت خاموشی زنگ می خوره![]()
جددا؟چه خوب.مرسی.من تست کردم در گزینه اول گوشی در حالت خاموشی زنگ می خوره
آقا گوشی رو چیکار کردی؟فرستادی؟
سلام من ميخوام p1 بخرم ميخواستم بدونم سرعت وايرلس لن و سي پي يو و رم و مموري ساپورتش چه جوري؟
اصلا ارزش داره k800 بفروشم و p1 بخرم!
من برام سيستم عامل خيلي مهمه و همچنين نرم افزار و بازي آخه شنيدم ساخت نرم افزار براي uiq3 متوقف شده برا همين يه کم شک کردم!
راهنماييم کنيد اگه جاش اينجا نبود ببخشيد!
پس چرا مال من اینجوری نیست ؟؟![]()
من تا 290 قیمت دارم.
اگر واقعا ندیدید تقلبی رو بی زحمت شایعه راه نیوفته.
بخر آقا خوبه جایزه هم همراش میدن یه کیف گوشیدر مورد سی پیو و رم مموری لطف کن دوستانم توی این تاپیک پست زیاد دادن الکی که زحمت نکشیدن شما وقت بذار از اول تاپیک کلش بخون مطلب دستت میاد البته در مورد سی پیو اگه مطلبی پیدا نکردی بگو میتونم راهنمایی کنم که بفهمی ارزش p1 بیشتراز اینیه که اسم k800 بیاری برای مقایسه چون زمین تا آسمون باهم فرق میکنن
k800= camera !!! به این مدل که نمیشه گفت fullphone
ولی p1 چیزی نیست که نداشته باشه تازه همون gps که مطلب بالا گفتم درست نیست چون gps جدا بهش نصب میشه ایا به k800 gps نصب میشه؟ دوست ندارم مقایسه کنم اما اینجا انتظار نداشته باشین که یه گوشی Camera با یه گوشی business مقایسه کرد اگه نظر شخصی منو می خواین بله ارزشش بیشتر از این حرفاست ...
بازی و نرم افزارم خیلی فراونه شما خریدی گوشیو بیا من 500 تا بازی بهت میدم نرم افزارم یه رفیق دارم حامد عزیز که دیگه کارش درسته حتما میشناسینش
Last edited by Re Z a; 12-10-2008 at 23:56.
1- نه والا من از بچه های همینجا شنیدم.
2- راستی به نظر شما همه که پ1دارین خز و خیل شده یا در آستانه خز و خیل شدنه یا دیگه خز و خیل نمیشه؟
دقیقا توی جعبه پ1 چیا هست؟ شارژرش چند میلی آمپره؟
3- یدونه پ1 کار کرده دیدم پشتش یه کم خط و مت داشت ولی کلا بد نبود با مموری 2 میگفت 230 تومن. گرونه؟ چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟
Last edited by nakhordemast; 13-10-2008 at 22:53.
ممنون دوستان من عاشق p1 ام خیلی گوشی جالبی هست نمیخوام کم بیارم شاید p1 رو هم نگه داشتم در هر صورت به نظر من p3i هم جالبه موندم p3i بگیرم یا n96 ? باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)