تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 461 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

حالا که صحبت راجع به ضعف های بازیه به نظر من باریدن بارون تو بازی هم یکم غیر طبیعیه.
    درست نمیگم؟
    بارون رو نمیدونم اتفاقا گرافیک بارون یش به نظرم خیلی هم خوبه
    موقع کرنر زدن رو ببین چون از زاویه دوربین رو زمینه لنزش خیس شده و خیلی جالبه ولی من خودم تو زمین چمن خیس بازی کردم (فیزیکی ها نه تو فیفا میفا) توپ میخوره زمین برگشتش خیلی خیلی کمتر از زمانیه که زمین خشکه یا به اصطلاح ما میگیم توب تنبله ولی این موضوع دقیقا تو فیفا برعکسه اگه زمین خیس باشه و توپ بخوره زمین توپ بلند میشه و دیگه نمیشه کنترل-ش کرد نمیدونم چرا اینجوریه؟ 11 و 10 هم همین جوری بودن

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بارون رو نمیدونم اتفاقا گرافیک بارون یش به نظرم خیلی هم خوبه
    موقع کرنر زدن رو ببین چون از زاویه دوربین رو زمینه لنزش خیس شده و خیلی جالبه ولی من خودم تو زمین چمن خیس بازی کردم (فیزیکی ها نه تو فیفا میفا) توپ میخوره زمین برگشتش خیلی خیلی کمتر از زمانیه که زمین خشکه یا به اصطلاح ما میگیم توب تنبله ولی این موضوع دقیقا تو فیفا برعکسه اگه زمین خیس باشه و توپ بخوره زمین توپ بلند میشه و دیگه نمیشه کنترل-ش کرد نمیدونم چرا اینجوریه؟ 11 و 10 هم همین جوری بودن
    آره دوربینش جالبه من فقط منظورم قطره های بارونه که اینقدر تابلو دونه دونه درشت میریزه.
    بارون PES از این نظر بهتره.
    ولی بقیه چیزای مربوط به بارونش خیلی هم قشنگه مثلا تکل میزنی قشنگ معلوم میشه آب جمع شده.

4. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا آپدیت نقل و انتقالات نیومد؟؟
    اینجا خبرش رو اعلام کرده که چه زمانی منتشر میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزیز من گرفتم که دارم می گم دیگه. فوق العاده است.
    میدونم .
    منظورم اینه که بازیکن خوب مثل این بازیکن زیاده . بازیکنهایی هستن که از 10 تا 25 تا پتانسیل افزایش اورال دارن و خیلی راحت میرسن به 80-90
    این بازیکن فکر نمیکنم خیلی پتانسیل بالایی داشته باشه . پتانسیلش رو باید در اوجش ببینید چقدر بوده که سایتهایی هستن راجع به این موارد .
    واسه پرورش بازیکن چه خوب باشه چه بد مهم اورالش هست که تا چه حد افزایش پیدا میکنه . حالا بگو همین بازیکن چقدر اورالش فرق کرده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

میدونم .
    منظورم اینه که بازیکن خوب مثل این بازیکن زیاده . بازیکنهایی هستن که از 10 تا 25 تا پتانسیل افزایش اورال دارن و خیلی راحت میرسن به 80-90
    این بازیکن فکر نمیکنم خیلی پتانسیل بالایی داشته باشه . پتانسیلش رو باید در اوجش ببینید چقدر بوده که سایتهایی هستن راجع به این موارد .
    واسه پرورش بازیکن چه خوب باشه چه بد مهم اورالش هست که تا چه حد افزایش پیدا میکنه . حالا بگو همین بازیکن چقدر اورالش فرق کرده .
    من اینو اورده بودم ناپولی توو 2 فصل اورالش از 73 رفت 78

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اینو اورده بودم ناپولی توو 2 فصل اورالش از 73 رفت 78
    توی دو فصل خوبه . پس معلومه ارزش داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    با عرض پوزش از دوستان
    این فیفا به نظر شما تخیلی ترین بازی سال رو نساخته
    بابا اصلا چطئری میشه هد زد؟
    چطوری میشه پاس در عمق داد؟
    چطوری میشه یا والکات از آرسنال جلوی در پیتی ترین مدافعان در حالی که از اونا جلوتری تو حمله عقب نیفتی و توپ رو نگیرن؟
    چطوری میشه خودت رو با بازیکن حریف که داره حمله میکنه و هی پاس میده و چپ رو راست میره هماهنگ کنی که تو بهترین شرایط توپ ربایی کنی؟
    چطوری میشه توپ رو مثل اونا با تکل بفرستی جلوی دروازه حریف و اتفاقا پاست هم به بازیکن خودی برسه و ضد حمله بشه؟
    چطور میشه توپ رو از حریف گرفتی دوباره بر میگرده در آن و توپ رو ازت میگیره؟
    چطوره میشه بازیکنت که میخواد از کنارت رد بشه بهت نخوره و هر دو نیافتید زمین و حریف صاحب توپ بشه؟
    بابا این همه ایراد داره واقعا بازی من اینقدر ضعیف شده
    من تو 11 بهتر بازی میردم تو 12 عاجزم و بازی نیست که اعصابم بهم نخوره
    فقط فقط گیم پلی و گرافیکش بدرد میخوره بازیش مثل آیینه صاف صافه و آدم حال میکنه میبینه
    من که حالم از این همه دروغ بهم خورد این که نشد هوش مصنوعی همش شده تقلب

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    با عرض پوزش از دوستان
    چطوری میشه یا والکات از آرسنال جلوی در پیتی ترین مدافعان در حالی که از اونا جلوتری تو حمله عقب نیفتی و توپ رو نگیرن؟
    چطوری میشه خودت رو با بازیکن حریف که داره حمله میکنه و هی پاس میده و چپ رو راست میره هماهنگ کنی که تو بهترین شرایط توپ ربایی کنی؟
    چطوری میشه توپ رو مثل اونا با تکل بفرستی جلوی دروازه حریف و اتفاقا پاست هم به بازیکن خودی برسه و ضد حمله بشه؟
    چطوره میشه بازیکنت که میخواد از کنارت رد بشه بهت نخوره و هر دو نیافتید زمین و حریف صاحب توپ بشه؟
    فقط فقط گیم پلی و گرافیکش بدرد میخوره بازیش مثل آیینه صاف صافه و آدم حال میکنه میبینه
    داداش من این که همش انتقاد شد
    حتما نشستی داری لجندری بازی میکنی
    بازی نسبت به 11 خیلی فرق کرده همه چیزش دستی شده
    اول برو پروفسونال بازی کن بعد که روونتر شدی برو وورل کلاس و آخر سر لجندری بازیکن
    فکر این رو هم نکن که تو 11 واسه خودت غولی بودی
    من کسانی رو میشناسم که تو تمام فیفاها معرکه بودن و الان تو 12 هنوز گیر دارن
    اگه یاد بگیری ول کنش نیستی آمو

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    با عرض پوزش از دوستان
    دیگه همینه که هست . یه بازی معمولا به خاطر نکات مثبتی که داره بهترین بازی میشه . یعنی کار ندارن چقدر مشکلات و باگ داشته باشه .
    الان فیفا با اینکه از pes باگ بیشتری داره باز هم بهترین بازیه . چون گیم پلیش به صورت کلی بهتره .
    تمام اینایی رو هم که گفتی من توشون مشکل دارم . در واقع همه این مشکلات رو دارن ولی همه اینا رو نمیبینن .
    واسه اینکه گفتی طرف برمیگرده و دوباره توپ رو ازت میگیره یه چیزی بگم .
    اصلا دلیل اصلی گذاشتن tactical defending از طرف فیفا این بود که قبلا طرف دستش رو میزاشت روی press و توپ رو میگرفت و دوباره حریف با فشردن پرس توپ رو میگرفت .
    اما گفتن بیایم به جای پرس contain بزاریم که وقتی توپ رو گرفتیم طرف نیاد دوباره به سرعت توپ رو بگیره . اما میبینیم که بدتر هم شده . نمیدونم این هوش مصنوعی چقدر تقلب داره .

داداش من این که همش انتقاد شد
    حتما نشستی داری لجندری بازی میکنی
    بازی نسبت به 11 خیلی فرق کرده همه چیزش دستی شده
    اول برو پروفسونال بازی کن بعد که روونتر شدی برو وورل کلاس و آخر سر لجندری بازیکن
    فکر این رو هم نکن که تو 11 واسه خودت غولی بودی
    من کسانی رو میشناسم که تو تمام فیفاها معرکه بودن و الان تو 12 هنوز گیر دارن
    اگه یاد بگیری ول کنش نیستی آمو
    پس چی باید از بازی انتقاد کرد دیگه . تعریف واسه چیزی باید بشه که بخوایم برتریش رو نسبت به چیزی نشون بدیم . اما فیفا رقیبی نداره . در نتیجه انتقاد بدجوری وارده .
    این ملتی هم که اینقدر ادعای بازی خوب میکنن واقعا بعضی هاشون رو میبینم که بازی یاد ندارن .
    یعنی تنها چیزی که هدفشونه بردن هستش . میان این همه میگن فیفا شبیه سازه و ... و ...
    ولی خودشون تو بازی کاملا ارکید بازی میکنن . مثلا طرف چنان با مهاجمش میفته دنبال توپ که ...
    یا اینکه کلا با بازیکنش میره تو پات . دقیقا حرکاتی که تو فوتبال واقعی دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه .
    تو هم خود بازی با cpu هم همین طوره .
    لذت یک بازی مثل فوتبال واقعی که بیشتر بر اساس تاکتیک و فکر باشه به دلم مونده . چنان باید با عجله بازی سازی بکنی که توپ رو از دست بدی . موندم چه ادعایی داره فیفا که شبیه سازه .
    همین که بشه کلی حرکات واقعی زد دیگه کامله ؟ پس تکلیف گیم پلی چی میشه .
    من تو 11 لجندری میزدم (البته پی سی رو میگم) . اونجا هم همین مشکلات البته کمتر بود .
    مشکل من یکی تو این فیفا اینه که میام چند وقت تو پروفشنال بازی میکنم . بازیم خوب میشه . میرم روی ورلد کلاس و بعد از مدتی میبینم که روی ورلد کلاس هم میبرم . بعد میام روی لجندری میبازم .
    با خودم میگم بزار یه بازی روی پروفشنال بزنم میبینم که میبازم . در واقع تنها فرقی که میبینم اینه که بازیم بهتر میشه ولی توی نتیجه هیچ تاثیری نداره .
    کلا میگم اگه cpu بخواد ببره شما روی اماتور هم بازی کنی و خودت رو تکه تکه کنی اون میبره .
    در غیر این صورت اگه بازیتون خوب باشه روی لجندری هم میشه برد .

من خودم با بارسا زیاد تونستم رئال رو روی لجندری با نتیجه خوبی بزنم . اما همین رئال منو توی پروفشنال 7-0 زده .
    در حالی که موقعیت گل من بیشتر از اون بوده . یعنی من بازیم خوب بوده و فرقی نکرده اما این cpu بوده که نتیجه دلخواهش رو گرفته .
    همش هم برمیگرده به این سیستم assist لعنتی که دخالت کامل cpu تو بازی ما حساب میشه . روی منوال هم که کار حضرت فیله . چون بازی ناجوانمردانه میشه .
    در صورت دیگه قضیه میشه گفت گیم پلی طرف ناجوره . چون به نظر من بازی کردن بعضی ها از ریشه ضعیف نیست . بلکه گیم پلی بازی بهشون نمیسازه و با یک گیم پلی بهتر میتونن بازی ایده الشون رو نمایش بدن .

من یکی که کلا وقتی ببازم دیگه اعصابم بهم نمیریزه . چون میبینم به این خوبی بازی کردم و واسم همین مهمه .
    ولی توی کریر واقع دیوونه میشم چون دیگه وقتی کاپ از دست میره اونم به خاطر ک..ن بنزمای عوضی ادم حق داره حالش بگیره که این همه وقتت رو هدر دادی که کاپ بگیری .

14. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •