خوب خدا رو شکر.یادت نره که که دیگه از جاهای معتبر دانلود کنی.
خوب خدا رو شکر.یادت نره که که دیگه از جاهای معتبر دانلود کنی.
سلام من یه پی وان دارم حدود 6 ماه یا کمتر دارمش ولی به خاطر بعضی مسائل با ان نود و پنج 8 گیگ کل انداختم کم اوردم میخوام n96 بگیرم کار درستی میکنم یا غلط؟
از روی تعصب نگن!
p1 تنها گوشی ای هست که عیب نداره کمبود داره وعیب نداره
n96هم محصول 2008 هست و نباید با هم مقایسه شن چون گوشی های لمسی رو با گوشی های دیگه کمتر مقایسه می کنن
نظر من رو بخواهی n96 ولی پول الکی دادن هستp1 اکثر نیازها رو برطرف می کنه خیلی هم پیچیده نیست
دوستانه بهت میگم نوکیا خریدن یعنی 100 هزار تومن پول فقط برای اسمش باید بدی
اون چیزی که نیازت رو برطرف میکنه رو بگیر کل هم کمتر بزار یا اونقدر کلاس بزار برای گوشیت که به طرف مقابل بگی گوشیت در حدی نیست که با p1مقایسه بشه
به قول hmr007{فکر کنم اینو گفت}در هفت شهر عشق گشتم جز p1چیزی ندیدم![]()
خوب به نظر من اصلا مقایسه این 2 تا اشتباه هست.p1 توی رنج قیمتی خودش بهترین هست و N95 با قابلیتهای بیشتر وبعضی کمبودها نسبت به p1 بهتر هست.چون پول بیشتری داری میدی.سلام من یه پی وان دارم حدود 6 ماه یا کمتر دارمش ولی به خاطر بعضی مسائل با ان نود و پنج 8 گیگ کل انداختم کم اوردم میخوام n96 بگیرم کار درستی میکنم یا غلط؟
از روی تعصب نگن!
و خود n95 در برابر گوشی های جدید تری که بیاد کم میاره پس نتیجه میگیریم که 2 تا گوشی که حتی یکیش تاچ نیست و اون یکی gps مثلا نداره نباید باهم مقایسه کرد طبق فرمایش دوست عزیزم حامد!![]()
پاک شود .............................
Last edited by hajikhan; 12-10-2008 at 04:13.
آقا من یه ماهیه P1i خریدم
چنتا سوال دارم :
1-زنگ بیداری گوشی وقتی گوشی خاموشه کار نمیکنه ؟
2-محافظ صفحه رو اگه بکنم رو صفحه خط و خوط نمیفته ؟
3-نرم افزار های n73 روش نصب نمیشه چرا ؟
1.فکر نکنم.نمیشه.1-زنگ بیداری گوشی وقتی گوشی خاموشه کار نمیکنه ؟
2-محافظ صفحه رو اگه بکنم رو صفحه خط و خوط نمیفته ؟
3-نرم افزار های n73 روش نصب نمیشه چرا ؟
2.نه.محافظ گیر میاد براش.میتونی تهیه کنی.
3.خیر.فقط نرم افزارهای UIQ3.
محافظ چطوری براش بگیرم میشه یه توضیح بدی ؟ (آقا حامد این همه لفظ قلم توضیح نده !!)
ببین داداش.یه محافظ هایی گیر میاد که یه نوع پلاستیک شفاف هست.در اصل برای محافظت از LCD دوربین دیجیتال هست.از اونها بگیر و مثل همونی که روش هست بزار روی صفحه نمایش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)