تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 359 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون دفعه که با وزیر مخابرات تو اخبار گفتگو کردن گفتش که اینترنت یک مقوله جهانیه و ما نمی تونیم ملیش کنیم ولی سعی می کنیم که شبکه ملی فناوری اطلاعات خودمون رو گسترش بدیم.
    یعنی فعلا بی خیال اینترنت ملی شدن
    راستی دوستان یه حرف دره گوشی داشتم ( من هر چی چیز شکن دارم همه یه دفعه از کار افتادن مال شما هم این طور شده؟)
    اینترنت مگه میشه ملی بشه؟ یعنی ما فقط به سابت های ایرانی دسترسی داشته باشیم اگه این کار رو انجام بدن مساوی هست با نابودی ایران به نظر من!!! توی پست قبلیم هم گفتم اینترنت ملی ماله موقعی هست که از همه جهت تحریم بشیم.
    فقط دره گوشت بگم که (خودشون از کار انداختنش و توی بعضی جا ها سرعتش اینقدر پایینه که نمیشه کاری انجام داد)
    Last edited by Farhad 8904; 07-12-2011 at 22:47.

2. 2 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

اینترنت مگه میشه ملی بشه؟ یعنی ما فقط به سابت های ایرانی دسترسی داشته باشیم اگه این کار ور انجام بدن مساوی هست با نابودی ایران به نظر من!!! توی پست قبلیم هم گفتم اینترنت ملی ماله موقعی هست که از همه جهت تحریم بشیم.
    فقط دره گوشت بگم که (خودشون از کار انداختنش و توی بعضی جا ها سرعتش اینقدر پایینه که نمیشه کاری انجام داد)
    البته اینترنت ملی با نام اینترانت هم تو راهه
    ببینیم چه شود

4. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تا اول جشنواره زمستان بسته ها فعال نخواهند شد.
    امشب من 10 تومن شارژ کردم و بی اطلاع از این مسئله بودم دفعه اول که کد فعالسازیه یک ماهرو زدم فعال نشد و نوشت برای اطلاع از حساب *140*1 بزنید یه چیزه بی ربط چندین بار هم امتحان کردم اوضاع همین بود .اومدم این تاپیک هم خوندم و حسابی نا امید منم تیک عصبی گرفته بودم و هی این کده یه ماهرو وارد میکردم و همون پیغام بی ربط میومد ولی با کمال ناباوری بعد از این که گوشیم خاموش شد (باطریش پکیده) دفعه اول که کدو وارد کردم نوشت شما درخواسته بسته یه ماهه دادین و بعد از پیامک فعال میشه ولی فکر نمیکردم پیامک فعال شدن بیاد که بعد از 30 ثانیه پیامک فعالسازی اومد اومد و نوشت تا تاریخ 10/21 فرصت دارین استفاده کنید حالا نمیدونم باگ بوده یا طرحو باز کردن بد نیست شما هم امتحان کنید اگه مثله من گیر هستین

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امشب من 10 تومن شارژ کردم و بی اطلاع از این مسئله بودم دفعه اول که کد فعالسازیه یک ماهرو زدم فعال نشد و نوشت برای اطلاع از حساب *140*1 بزنید یه چیزه بی ربط چندین بار هم امتحان کردم اوضاع همین بود .اومدم این تاپیک هم خوندم و حسابی نا امید منم تیک عصبی گرفته بودم و هی این کده یه ماهرو وارد میکردم و همون پیغام بی ربط میومد ولی با کمال ناباوری بعد از این که گوشیم خاموش شد (باطریش پکیده) دفعه اول که کدو وارد کردم نوشت شما درخواسته بسته یه ماهه دادین و بعد از پیامک فعال میشه ولی فکر نمیکردم پیامک فعال شدن بیاد که بعد از 30 ثانیه پیامک فعالسازی اومد اومد و نوشت تا تاریخ 10/21 فرصت دارین استفاده کنید حالا نمیدونم باگ بوده یا طرحو باز کردن بد نیست شما هم امتحان کنید اگه مثله من گیر هستین
    دوستان طرح ها دوباره فعال شدن با همون حجم قبلی البته بصورت موقت تغییرات کلی از اول جشنواره زمستان خواهد بود!
    Last edited by Farhad 8904; 09-12-2011 at 12:05.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام اقا فرهاد الان هم فعاله؟
    کد فعال سازیش چنده؟ 140-3-7-3-1 نیست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام اقا فرهاد الان هم فعاله؟
    کد فعال سازیش چنده؟ 140-3-7-3-1 نیست؟

سلام بله فعاله
    1#*7*3*140*

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایرانسل قبلا در شهر جدید پردیس نزدیک رودهن edge می داد که مدتیه خرابش کرده و شده gprs خیلی کم سرعت و بی کیفیت

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایرانسل قبلا در شهر جدید پردیس نزدیک رودهن edge می داد که مدتیه خرابش کرده و شده gprs خیلی کم سرعت و بی کیفیت
    احتمالا مقطعی هست و درست میشه شاید شبکه در حال تست هست. با این حال میتونید با 700 تماس بگیرید موضوع رو واستون پیگیری میکنند!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ایرانسل تو خونمون

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام از تعرفه های جدبد خبری نشد ؟
    یا همون طرح یه ماه قدیم رو شارژ کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •