تم ها يه فايل با پسوند utz هستند ، اين فايل رو از كامپيوتر بريز تو فولدر other گوشيت . بعد تو گوشي برو تو همين فولدر و رو تمي كه ريختي كليك كن ، install رو بزن بعد تم نصب ميشه
شرمنده از اين ساده تر نمي شد بگم![]()
تم ها يه فايل با پسوند utz هستند ، اين فايل رو از كامپيوتر بريز تو فولدر other گوشيت . بعد تو گوشي برو تو همين فولدر و رو تمي كه ريختي كليك كن ، install رو بزن بعد تم نصب ميشه
شرمنده از اين ساده تر نمي شد بگم![]()
ممنون ولی وقتی من هر چی میریزم و بعد میرم توی other . چیزی نشون نمیده که install کنم!!!![]()
Last edited by carnation; 10-10-2008 at 13:53.
سلام
آیا P1i با GPRS ایرانسل مشکل داره ؟
اگه نه چطوری وصل بشم ؟؟؟؟؟؟؟
راه حل مشکل شما آپدیت.
برای نصب فلش پلیر تمام برنامه های آنتی ویروس اسپای ور و ... رو غیر فعال کن و از سایتبا اینترنت اکسپلورر فلش پلیر رو نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آپدیت نیازی به روشن شدن گوشی در حالت عادی نیست
اگر مشکلی داشتی بگو!!!![]()
نه مشکلی نداره.
از طریق شماره 130 درخواست ارسال تنظیمات رو بده.
*130*3*6#
یکیم کمک من کنه . یعنی کسی نیدونه اموزش عوض کرن cda تو کدوم صفحه بود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رضا.مخلصم.
کم پیدایی.
همونطور که گفتمت دیگه توی ترک هستم.
میبینی که دیگه پست نمیزارم انچنان.
یه پیشنهاد به مدیرها:
اگر ممکنه اون مطالبی رو که تقریبا برای همه سوال هست و راهنمایی در موردش میخوان رو توی پست اول این تاپیک قرار بدیم که دیگه اینقدر سوالات تکراری پرسیده نشه.
سلام حامد دوست عزیزم خیلی خشحال شدم که دوباره دیدمت اینجا
منو که میدونی درسها شروع شدن اما هنوز زنده ایم به لطف دوستان
آره داش حامد باور کن ما قبلا وقتی می خواستیم سوال بپرسیم کل تاپیک هارو میگشتیم زیرو رو می کردیم بعدش می پرسیدیم بازم بهمون میگفتن برو بگرد... اما الان دوستان زحمت نمیکشن اصلا![]()
گوش شیطون کر با آپدیت درست شد . ممنون از توجه شما . خدا لعنت کنه اونی که برنامه میذاره توی فروم ها ولی نمیگه این برنامه مشکل ایجاد میکنه . البته یادم نیست از کدوم فروم این تحفه رو گرفتم . به هر حال خدا رو شکر .
با فلش پلیر 8 راه افتاد قبلا 9 میریختم .
ممنونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)