تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 461 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو افساید و که نگو

تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره

+

==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........)<=================
    افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpu
    اگر مدافعان حریف رو جا بذارید و بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید از خودتون جلوتر باشه آفساید میگیره.

ولی اگه شما از بازیکنی که میخواید بهش پاس بدید جلوتر باشید آفساید نخواهد گرفت.

راستی آرمین جان Layoff Double رو که قبلا گفتم نمیدونم چیه گرفتمش . همون یه پا دو پای خودمونه

2. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
    اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)
    این دیگه نهایتشه
    بعضی از توپهایی که به تیرک میخوره برگشتش با کرامت الکاتبینه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
    اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)
    نمیدونم چرا هر چه باگ خنده داره مربوط به کریم بنزما میشه؟
    امروز باش باش یه موقعیت داشتم شوتیدم خورد به یه بازیکن بعد دروازه بان اومد بگیرش یه مدافع شوتش کرد خورد به یه مدافع دیگه بعد اون میخواست بشوتش خورد به دروازه بان و رفت تو دروازه
    کلی خندیدیم
    بعدش نام گلزن رو نوشت کریم بنزما روده بر شدیم

5. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی ترینر برای افزایش پول در کریر مد نداره؟
    تیمم داره به فنا میره

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چند بار پیش اومده گه گل ردم اما صحنه آهستش صحنه آهسته گل قبلی بوده !!!!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم چرا هر چه باگ خنده داره مربوط به کریم بنزما میشه؟
    امروز باش باش یه موقعیت داشتم شوتیدم خورد به یه بازیکن بعد دروازه بان اومد بگیرش یه مدافع شوتش کرد خورد به یه مدافع دیگه بعد اون میخواست بشوتش خورد به دروازه بان و رفت تو دروازه
    کلی خندیدیم
    بعدش نام گلزن رو نوشت کریم بنزما روده بر شدیم
    اخه وقتی توپ بهش میرسه مثل کنه میچسبه به توپ ولش نمیکنه . با پیکه روش تکل میکنم توپ رو میگیرم با اینکه میخوره زمین ولی یه کاری میکنه که دوباره توپ به رئال برسه .
    ولی تو واقعیت ازش خوشم میاد . بازیکن جنگنده ایه . ولی تو فیفا حالم رو بهم میزنه . 80 درصد گلهام رو از اون میخورم . لامصب مگه میشه روش تکل زد .

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

چند بار پیش اومده گه گل ردم اما صحنه آهستش صحنه آهسته گل قبلی بوده !!!!!!
    برای بار دوم .
    امکان نداره !!!

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قسمت تمرینی که امتیاز میده رو هم توو همون اره نا که با گزینه ی back میاد باید رفت؟جایی که حتی اکومبلیشت ها رو وا کنه

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

امان از این Fifa 12

اقا این والدز و که نگو ته سوتیه می خواد شوت بزنه یا پاس بده گوله می کنم میام جلو توپ و ازش می گیرم و گل

+

یه چیزی تو Fifa 12 برای من پیش اومد اصلا موندم چند روز پوش بود وسط های بازی بود یهویی شوک دست راه افتاد حتی توپ به تیرکی چیزی هم نخورد وسط زمید بود یهویی شوک دسته راه افتاد و قطع نشد بازیکنان هم همه وایساده بودند وقت هم داشت

می گذشت وقتم هم تموم شد ولی بازی تموم نشد و شوک هم همین جوری کار می کرد که دیگه از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفته بودم درست شده بود

حالا این مشکل از کجا است ؟ ممکن چون کپی اینجوریه ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امان از این Fifa 12

اقا این والدز و که نگو ته سوتیه می خواد شوت بزنه یا پاس بده گوله می کنم میام جلو توپ و ازش می گیرم و گل

+

یه چیزی تو Fifa 12 برای من پیش اومد اصلا موندم چند روز پوش بود وسط های بازی بود یهویی شوک دست راه افتاد حتی توپ به تیرکی چیزی هم نخورد وسط زمید بود یهویی شوک دسته راه افتاد و قطع نشد بازیکنان هم همه وایساده بودند وقت هم داشت

می گذشت وقتم هم تموم شد ولی بازی تموم نشد و شوک هم همین جوری کار می کرد که دیگه از بازی اومدم بیرون بعد دوباره رفته بودم درست شده بود

حالا این مشکل از کجا است ؟ ممکن چون کپی اینجوریه ؟
    بابا دیگه ارجینال ها از این مشکلات ندارن . بازیکنها به هم میخورن و تو هم میرن و قاطی میکنن ولی از این مشکلات ما ندیدیم

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اخه وقتی توپ بهش میرسه مثل کنه میچسبه به توپ ولش نمیکنه . با پیکه روش تکل میکنم توپ رو میگیرم با اینکه میخوره زمین ولی یه کاری میکنه که دوباره توپ به رئال برسه .
    ولی تو واقعیت ازش خوشم میاد . بازیکن جنگنده ایه . ولی تو فیفا حالم رو بهم میزنه . 80 درصد گلهام رو از اون میخورم . لامصب مگه میشه روش تکل زد .

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

برای بار دوم .
    امکان نداره !!!
    خیلی پیش اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •