عرض کردم که uninstall کردم اما ایکونش باقی مونده
عرض کردم که uninstall کردم اما ایکونش باقی مونده
من چند روز بود که گوشیم آنتن دهیش تو بازی رفته بود بعد از چند وقت فهمیدم مشکل از iphone lock است از وقتی که پاکش کردم خوب شد.
دوستان من تو دانشگاه با وايرلس گوشي اسكن رو كه ميزنم يه شبكه وايرلس پيدا ميكنه
بعد كانكت رو كه زد بعد بايد چي كار كرد ؟
يكي يه توضيح كامل بده
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنی؟
کسی به من کمک نمیکنه؟!
چجوری تم و ایکون نصب کنم؟! چون توی filke manager همچین قسمتی تداره مثل گوشی های دیگه!! و هر برناکه ای که میریزم توی other و میرم توی install هیچی پیدا نمیکنه!! رو اعصابمه!! نکنه گوشیم اشکال داره؟!
Last edited by carnation; 09-10-2008 at 21:41.
تم هارو باید instal کرد تا توی themes بره.
سلام خدمت همه دوستان من يه گوشي p1گرفتم بعد مدتي هنگ مي كرد و ديگه نمي شد باهاش تماس بگيري وهمچنين نمي تونستن باهات تماس بگيرند يكي از دوستان گفت cda گوشي رو عوض كنم بعد آپديت كنم اينكار رو كردم ولي بدتر شد حالا ميشه كمكم كنيد اگه با عوضكردن cda مشگل حل ميشه لطف كنيد بگيد كدوم cda رو انتخاب كنم ببخشيد اين هم مشخصات گوشيم
phone:cxc162037r9k009
organizer: cxc162108r6g04
cda: cda162022/9r6g04
دارم ديونه ميشم تو رو بخدا كمكم كنيد قبلا هم p990 داشتم نمي خوام از اين گوشيها دس بكشم
[quote=ss-salman;3055804]سلام خدمت همه د
اول باید کجا بریزم که install کنه!!
جان مادرتون کمک کنین .
من 3 روز پیش یه پی 1 خریدم . این چند روز فقط باهاش ور رفتم و حسابی کف کردم از فدرتش . اما به یه مشکلی دیشب بر خوردم که حالم رو شدیدا گرفته . یه نرم افزار به اسم psiloc-crystal Arabic –uiq3 روش نصب کردم مربوط به کیبورد مجازی بود فکر کنم از همین سایت گرفتم . البته دقیق یادم نیست از کجا اومد .
نصب که کردم بعدش گوشی رو رستارت کردم . بعد که دیدمش ازش خوشم نیومد و حذفش کردم . الان توی مصیبت افتادم .
گوشی رو که روشن میکنم وقتی لودینگ میاد به تقریبا نصف که میرسه رستارت میشه و دوباره شروع میکنه به لود شدن و باز هم ریستارت.............
الان راه حل چیه؟؟؟؟ گوشی عزیزم داره جلو چشام پرپر میشه . شما رو به خدا کمک کنین .
فقط خدا کنه فلش نخواد که فکر نکنم اینجایی که من هستم کسی بتونه اینو فلش کنه . راهی برای مستر رست گوشی وقتی کامل لود نشده وجود نداره؟؟؟؟
هرچه زود تر راهنمایی کنین بیشتر مدیونتون میشم .
اگه باید آپدیت کنم تا حل شه آخه گوشی خاموش رو چجوری آپدیت کنم؟؟؟ تازه آپدیت سرویس که نصب میکنم روی ویستا ارور میده که فلش پلیر نداری در حالی که دارم میشه اینم راهنمایی کنین؟؟؟؟
ممنونم
Last edited by amir3408; 10-10-2008 at 10:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)