منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره![]()
منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره![]()
تو افساید و که نگو
تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره
+
==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........)<=================
سلام
دکمه back همون دکمه ی سمت چپ استارته.که توی دسته ایکس باکس با نام back وجود داره.البته دسته های چینی هم مشابه این دکمه رو دارن ولی فیفا با این دسته ها سازگاری نداره مثلا شوک سمت راستشون کار نمیکنه.باید"پست تکمیلی مشکلات fifa12"رو پیدا کنید و از روش استفاده از button data setup(من این کارو کردم درست شد.البته الان دسته ایکسباکس گرفتم)کنترلرتون رو تنظیم کنید.
واسه من رو 360 وقتی Start رو میزنم میره تو Arena شما هم استارت رو بزن شاید رفت![]()
سلام
کسی نداره این لینک گزارش عربی را؟
افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpu
بازم شروع شد؟>!!!!
گزارشگر عربی به هیچ وجه روی این نسخه ها نصب نمیشه فقط روی نسخه black box
گافهای بازی کم کم رو میشه
تو یه بازی زیاد گاف میده میره رو اعصاب
ولی کلا از بازی کردن سیر نمیشم
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
اعصاب معصاب نمیذاره این داورا برای بازیکنا و مربی
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
داداش من اعصابت خیلی خوردها
سر بچه مردم چرا داد میزنی گمپ گلم![]()
داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم(اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)
من که اصلا توی آرنا مشکل ندارم.من اصلا مشکل ندارم
من میگم توی آرنا اگه بک رو بزنید قسمتcreat set peiceوteam practiceوfree kickمیاد
درهر حال ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)