آخه باطری جزو گارانتی نیست!!!!![]()
آخه باطری جزو گارانتی نیست!!!!![]()
من روی 990 نصب کردم به خوبی کار میکنه.
برنامه هم 858 کیلو بایته. دوباره از یه جای دیگه دانلودش کن احتمالا برنامه خرابه
منم هر دو تایی که روی پی سی ورد بود یعنی با دو حجم رو دانلود کردم.جفتش گوشیم ریست میشه.990 دارم البته.
یه نسخه 1.7 مگی هم داره.اون رو امتحان کنید.خیلی کاملتر هست.من روی 990 نصب کردم به خوبی کار میکنه.
برنامه هم 858 کیلو بایته. دوباره از یه جای دیگه دانلودش کن احتمالا برنامه خرابه
بابا این دلیوری اعصاب منو خرد کرده
من میخوام صدا نده فقط بگه به فلانی رسید این کار وقتی انجام میشه که که صداش هم در بیاد .
اینم نرم افزار دارو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا گذاشتم چون خودم رو گوشیم امتحانش کردم و همون را براتون آپ کردم
سلام
نه دوست عزیز پ ر و ک س ی هم نداشت دانشگاه...
راستی امروز که تست کردم وایرلس را بعد از اسکن و پیداکردن سرور نتونستم بهش کانکت بشم.
نه با دیفالت وای فای کانکشن و نه با کانکشن دیگری.
اصلاً گیج شدم... نمیدونم شاید سکوریتی روش گذاشتند...
سلام من چند وقت پیش p1 نم رو فروختم. الان یکی دیگه خریدم.cda این گوشی اینه cda162024/67 r3a . سرعتش خیلی خوبه (نسبت به قبلیه) مخصوصا تاچش خیلی حساس تر شده. منوی عکس برداریش هم تغییر کرده.فقط زبان فارسی نداره برای نوشتن. میخواستم بدمنم چجوری میشه cda رو به خاورمیانه تغییر بدم مثل قبلیه چون اون دست خط فارسی داشت کیبورد مجازی فارسی داشت و.... میشه بگین این تغییراتی که تو p1 جدیده داده شده بخاطره اپدیته یا بخاطره cda . یعنی اگه cda خاورمیانه هم مثل این سریع هست یا نه. ممنون (فوری)
سلام دوستان .
من تو تاپیک نرم افزار های UIQ اینو مطرح کردم عذر میخوام تکراری میشه اما وقت زیادی ندارم باید همین امشب به جواب برسم .
یه مسئله هست میخوام اینجا مطرح کنم اما میدونم کار درستی نیست . چون اینجا پر رفت و آمد هست اینجا میگم اگه درست نیست منتقل کنین .
من فردا یه پی 1 میخرم . میخواستم نو بخرم اما یهو از شانس ما زد و یدونه 1 ماه کار کرده بدون گارانتی خورد به پستم . میتونم 240 بخرمش الان حدود 300 تومان هست نه؟؟
به نظرتون بخرم؟؟ ساخت چین نوشته پشتش و باطریشم از این 40 ها که 1100 میلی هستن هست "دقیقا نه ها "
1. الان سوال اینه که اگه Cid ورد جنریک یا خاورمیانه نباشه بازم بخرم؟؟؟
2.حتما 24 ساعت زمان تست میگیرم توی این 24 ساعت چیا خیلی مهم هست و باید تست بشه ؟؟؟ اگه از دوستان کار بلد کسی از ارومیه هست میتونه باهام قرار بذاره گوشی رو چک کنه؟؟ یا اگه وقت داره فردا صبح حدود 11 با من بیاد بریم بخریم؟؟؟
3.تاپیک شبکه کردن با وای فای رو من پیدا نکردم لینک رو میگین بهم؟؟ من فردا میخوام لپتاپم رو هم ببرم و شبکه کنم .
4.راهی هست واسه فهمیدن مدت آپ تایم پی 1؟؟؟؟
5.گوشی واقعا در حد آک بود و مالکش کسی نبود که زیاد حالیش باشه و دل و رودش رو مثل شما بیاره بیرون .
حالا نظرتون چیه؟؟؟
ممنونم
قبلی مگه چش بود که سرعتش کم بود ؟؟/ یعنی CID روی سرعت گوشی هم تاثیر میذاره؟؟؟؟؟؟سلام من چند وقت پیش p1 نم رو فروختم. الان یکی دیگه خریدم.cda این گوشی اینه cda162024/67 r3a . سرعتش خیلی خوبه (نسبت به قبلیه) مخصوصا تاچش خیلی حساس تر شده. منوی عکس برداریش هم تغییر کرده.فقط زبان فارسی نداره برای نوشتن. میخواستم بدمنم چجوری میشه cda رو به خاورمیانه تغییر بدم مثل قبلیه چون اون دست خط فارسی داشت کیبورد مجازی فارسی داشت و.... میشه بگین این تغییراتی که تو p1 جدیده داده شده بخاطره اپدیته یا بخاطره cda . یعنی اگه cda خاورمیانه هم مثل این سریع هست یا نه. ممنون
Last edited by amir3408; 06-10-2008 at 20:46.
نگفتم سرعت قبلیه کم بوده گفتم سرعت این یکی زیاده.
چجوری cda رو عوض کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)