تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 322 از 461 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه hellboyhint's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

14 کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک

سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa
    میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم
    الان خیلی حالم گرفتس
    اگه کسی لینکی داره لطفا بگه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو
    امسال فیفا سختگیر شده . redeem code نداریم که بخواد از تو خود بازی فعال بشه . البته من ایکس باکس ندارم . موقع نصب ازت میخواد .

سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa
    میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم
    الان خیلی حالم گرفتس
    اگه کسی لینکی داره لطفا بگه
    گزارش گر عربی رو فکر کنم واسه پی سی نداره .

حالا به هر حال یه سوال داشتم .
    دنبال گزارشگر عربی میگردی و از طرفی تو امضات ... .
    میخوام قضیه چیه خیلی ها دنبال گزارشگر عربی میگردن . ایا اکثرا هموطنان جنوبی هستن ؟
    یا چون تو ماهواره ها فوتبال عربی نگاه میکنن اینطوریه ؟
    چون واقعا گزارش انگلیسی قشنگتره .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین من پرو ام رو به علت تغییر تیم از دست دادم.نمیشه دوباره بیاد تو کریرم؟
    یه سوال دیگه یه بازیکن برای پلی میکر شدن دقیقا باید چه قابلیت هاش بالا باشه؟روی چه زمینه باید سرمایه گذاری کنم؟
    آرمین راستی دیروز دربی چند چند شد؟
    این مشکل رو که تو قبلا واسه فیفا 11 داشتی اینجا هم باهاش درگیری دی:

ببین وقتی پست پرو رو تغییر میدی خودش کانفیک می کنه قدرت ها رو به عبارتی ادجاست می کنه که قدرت هات متناسب با پستت بشه مثلا اگه پستت هافبک هجومی باشه خیلی تکنیکی شوت زن و حتی شوت هات فنی تر میشه و یه ضربه آزاد زن خوب میشه و در عوض سایر پارامتر هات کاهش پیدا می کنه شما بهتره تمام اکامپلیشمنت ها رو انجام بدی اینجوری توی هر پستی بذاری می بینی بازیکنت اورال بالای 85 داره خیلی حال میده

سلام دوستان . این اکامپلیشمنت مربوط به ضربه آزاد تو قسمت شوت چجوری کامل می شن، هر چی با ورد کلاس بازی می کنم ضربه آزاد گل می کنم این قسمت کامل نمیشه ، اما تو قسمت کنترل توپ واسه curve اضافه میشه. چطوری باید ضربه آزاد تو قسمت شوت کامل کرد؟
    ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:

نه حاجی ایشون خودشون هم فهمیدن که سوتی دادن،پست محسن درست بود ولی جواب سوال مسعود جان نبود..............
    ایشون فکر کنم فروم رو با چت روم اشتباه گرفتن،والا ما 2 سال طول کشید 1000 پسته شدیم،ایشون تو 2 ماه 1000 تایی شد،چی بگم
    آره درسته جواب مسعود نبود ولی اینکه گفته اچیومنت غلط هم نبود... ولی اگر جهت اسپم و افزایش تعداد پست باشه کار صحیحی نیست چون به عقیده من هرچی تعداد پست کم تر و همون تعداد کم بهینه و با ارزش باشه بهتره من اگه فرصتش رو داشتم می نشست پست هایی که تا الان دادم رو پاک می کردم البته اونایی که مفید نیستن و بی ارزشن... بالا بودن تعداد پست خیلی ضایع هست

نه شوت با Weak Foot نبود. شوت عادی بود.

من تازه 5 روزه شروع کردم. رو 48 درصدم الان.

فقط این Layoff رو متوجه نمیشم یعنی چی ؟
    متوجه نشدم Layoff ؟ کجاست؟

موندم واقعا چجوری 99 درصدش کردی . من یکی واقعا تو کف اون اکمپلیشمنتهایی که میگه مثلا n تا ضربه ازاد رو گل کن موندم . چون اصلا توی کریر ضربه ازاد شاید هر 10 تا بازی یک دونه رخ بده که اون هم واقعا با یه همچین بازیکنی سخته ضربه ازاد گل بشه .
    یا مثلا میگه diving header بزن . همینجوریش که بازی دست خودمونه به ندرت پیش میاد چه برسه این که cpu واسمون سانتر کنه .
    در ضمن تو یه جوری نمیشی وقتی پرو میزنی . کل بازی رو باید بشینی نگاه کنی شاید چندتا موقعیت دستت بیاد که گلشون کنی .
    مود دروازه بانی هم که واقعا حوصله ادم سر میره تو بازی . نمیگم بده ولی الان به این نتیجه رسیدم که اگه روی مود معمولی بازی کنیم بهتره .

+
    ویرایش : راستی این laces shot ها چیه ؟ نوشته 2 تا زدی منتهی نمیدونم چجوری زدم . یا این 30 یاردی چیه که نوشته با از این فاصله گل کنی .

+
    راستی بچه ها یه سوال دیگه . این مسخره بازی ها چیه فیفا تو کریر داره . چند تا بازیکن داشتم که قرضی بودن . وقتی برگشتن به باشگاهشون چرا wage ام افزایش نیافت . میخواستم اینا که تموم شدن یه بازیکن خوب بخرم عوضی هیچی پول به wage برنگردوند . مسخره شو دراورده .
    ببین اصلا نیاز نیست وقتی می خوای اکامپلیشمنت بگیری مود پرو بازی کنی کافیه تیمی رو که بازیکن پروت توش هست رو حالت کلاسیک اکزیبیشن برداری و کارهای خواسته شده رو انجام بدی می تونی کنترل همه بازیکنان رو به دست داشته باشی واسه اکامپلیشمنت گرفتن برید و از کیک آف با یه تیم در پیت بازی کنید تمام اسلایدر ها رو در نا عادلانه ترین شرایط به نفع یوزر بکنید... اینجوری دارها دار می تونید اکامپلیشمنت بگیرید انواع اقسام کار ها رو با بازیکن پرو انجام بدید اون اولین بازی دست کم می تونید 30 - 40 تا اکامپلیشمنت مختلف رو توی یک بازی بگیرید دریبل کردن پاس گل دادن و خیلی از اکاملپیشمنت ها راحت و روتین توی اولین باز که می کنید خود به خود کسب میشه درجه هم روی لجندری بذارید همیشه وقتی اسلایدرها به نفع شما باشه می تونید هر کاری دوست دارید انجام بدید

+

لکس شوت هم شوت سر ضرب با نوک پا هست شوت محکم و سر ضرت یعنی فاینس نباشه

اون 30 یاردی رو بخوای اوایل بزنی خوب سخته بهتره کمی تقویت کنی شوت بازیکنت رو اون اوایل دقت شوتش پائینه بهتره زمانی واسه گرفتن این اکامپلیشمنت تلاش کنی که بازیکنت یه مقدار شوتش بیشتر شده باشه دروازبان آرنا رو هم یه دروازبان خلق شده که توی بدترین حالت باشه بذارید ادیت نکنید دروازبانی رو چون ادیت کردنی نمی تونید فیزیکش رو تغییر بدید بهتره یه بازیکن خلق کنید دروازبان بذاریتش قدش رو کمترین بذارید و همه قدرتهاش رو تا ته بیارید پائین... کلا باید تقلب زیاد بکنید تا بتونید سریع بگیرید اکامپلیشمنت ها رو من اون ضجه ای رو که واسه فیفا 11 زدم خیلی زیاد بود توی فیفا 11 از این کارا نمی تونستید بکنید اینجا این اسلایدر ها واقعا کار رو راحت کردن و توی کمترین زمان ممکن میشه اکامپلیشمنت ها رو درو کرد

دایوینک هدر خیلی سخته در حالیکه این تریت فعال نباشه خیلی سخت میزنه ولی اگه بتونید یکی دو بار بزنید تریتش باز میشه واسه دایوینک هدر وقتی سانتر زمینی هست و جلو تر RB رو بگیرید و شوت بزنید احتمالا دایوینگ بزنه ولی خوب همگی می دونیم اگه بازیکن این تریت رو داشته باشه 100٪ می زنه مشکل اینه که شما واسه دایوینگ هدر زدن این تریت رو ندارید و قفله اگه شانسی بتونید بزنید دیگه این قفل باز میشه...

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hellboyhint's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

امسال فیفا سختگیر شده . redeem code نداریم که بخواد از تو خود بازی فعال بشه . البته من ایکس باکس ندارم . موقع نصب ازت میخواد .

گزارش گر عربی رو فکر کنم واسه پی سی نداره .

حالا به هر حال یه سوال داشتم .
    دنبال گزارشگر عربی میگردی و از طرفی تو امضات ... .
    میخوام قضیه چیه خیلی ها دنبال گزارشگر عربی میگردن . ایا اکثرا هموطنان جنوبی هستن ؟
    یا چون تو ماهواره ها فوتبال عربی نگاه میکنن اینطوریه ؟
    چون واقعا گزارش انگلیسی قشنگتره .

درسته حق با شماست من تو چىز تىوب دىدم خىلى جذاب بود
    واسه pc هم هست.ىعنى بود ولى الان همه لىنک ها را بر داشتند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

قضیه این گزارشگر چیه که همه می پرسن ؟ مگه باحاله ؟

برای PC هست تو همین جا من فکر کنم دیدم

برای PS3 هست ؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:
    سلام. خسته نباشید.
    ببخشید میشه یه آموزش بدید نحوه ضربه آزاد زدن رو؟
    من هم فقط از نوع اول میتونم بزنم.
    چجوری میشه بزنی از بالای دیوار رد شه و صاف بیاد پایین؟
    من میزنم همش با اختلاف از بالای دروازه میره بیرون.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    ببخشید میشه یه آموزش بدید نحوه ضربه آزاد زدن رو؟
    من هم فقط از نوع اول میتونم بزنم.
    چجوری میشه بزنی از بالای دیوار رد شه و صاف بیاد پایین؟
    من میزنم همش با اختلاف از بالای دروازه میره بیرون.
    فقط جهت بالا رو نگه دار و دو واحد پر کن شوت رو همین درایون می شه مسیر توپ اگه تایمینگ خوبی داشته باشی می بینی چقدر خوب هست این نوع ضربه آزاد ولی عشقی ترین ضربه آزاد بند فری کیک هست

+

مسعود جان لای اف همون لایه هست وقتی پاس میرسه بهت دستت رو روی RB نگه دار تا توپ از بین پاهات رد بشه اگه این حرکتت باعث بشه هم تیمیت گل بزنه اکامپلیشمنت داره این حرکت

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه باز کردن اکومبلیشت ها باید حتما انلاین بازی کرد؟هممون اچیومنت منظورتونه دیگه؟کلا لیست اکومبلیشت ها رو کجا میشه دید؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه باز کردن اکومبلیشت ها باید حتما انلاین بازی کرد؟هممون اچیومنت منظورتونه دیگه؟کلا لیست اکومبلیشت ها رو کجا میشه دید؟؟
    اکومبلیشت نه... اکامپلیشمنت... نه اچیومنت نیست منظور... اکامپلیشمنت های فیفا 400 تاست مربوط میشه به Pro شما توی منو به قسمت Virtual Pro می رید یه گزینه اش اکامپلیشمنت هست اونجا لیست کارهایی رو که باید انجام بدید تا VP شما رشد کنه رو نوشته شما یه Virtual Pro می سازید و با اون پرو کارهایی انجام می دید که توی اون لیست هست با تکمیل هر یک از اکامپلیشمنت ها واحد های مشخصی به پارامترهای شما اضافه میشه... تنها ورژنی از فیفا که من دیدم اکامپلیشمنت آنلاین داره نسخه 10 بود که البته فیفا 11 PC هم که در واقع فیفا 10 کنسول بود این شرایط رو داشت... تمام 400 اکامپلیشمنت ها رو اگه تکمیل کنید تبدیل به VP خاصی می شید چون هر پستی رو که برای VP تون تعریف کنید معدل قدرت هاتون در حدود 90 میشه انجامشون اصلا چیز اجباری نیست ولی اگه آنلاین باز هستید خیلی خوبه که بتونید پرو خودتون رو تا ته قوی کنید اینطوری توی بازیهای تیمی پرو ها حسابی می تونید هنر نمایی کنید من با فیفا 11 چه می کردم... 11 به 11 که هیچ وقت نمیشد بازی کنم چون وقتی شرکت کننده زیاد میشد کیک می شدم بیرون پینگ یاری نمی داد ولی 7-8 نفر به 7-8 نفر که می شدیم بین اون همه پرو می دیدی ضربات آزاد رو من می زدم چون پارامترهای مربوط به ضربه آزادم زیاد بود از اونجایی که رشدم توی اکامپلیشمنت ها 100٪ بود

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال جام ملت های اروپا 2012 هم بازیش توسط ea ساخته میشه دیگه درسته؟ هنوز اطلاعاتی بیرون نیومده؟ یا قراره به صورت dlc بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •