سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa
میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم
الان خیلی حالم گرفتس
اگه کسی لینکی داره لطفا بگه![]()
سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa
میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم
الان خیلی حالم گرفتس
اگه کسی لینکی داره لطفا بگه![]()
امسال فیفا سختگیر شده . redeem code نداریم که بخواد از تو خود بازی فعال بشه . البته من ایکس باکس ندارم . موقع نصب ازت میخواد .
گزارش گر عربی رو فکر کنم واسه پی سی نداره .
حالا به هر حال یه سوال داشتم .
دنبال گزارشگر عربی میگردی و از طرفی تو امضات ... .
میخوام قضیه چیه خیلی ها دنبال گزارشگر عربی میگردن . ایا اکثرا هموطنان جنوبی هستن ؟
یا چون تو ماهواره ها فوتبال عربی نگاه میکنن اینطوریه ؟
چون واقعا گزارش انگلیسی قشنگتره .
این مشکل رو که تو قبلا واسه فیفا 11 داشتی اینجا هم باهاش درگیری دی:نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین وقتی پست پرو رو تغییر میدی خودش کانفیک می کنه قدرت ها رو به عبارتی ادجاست می کنه که قدرت هات متناسب با پستت بشه مثلا اگه پستت هافبک هجومی باشه خیلی تکنیکی شوت زن و حتی شوت هات فنی تر میشه و یه ضربه آزاد زن خوب میشه و در عوض سایر پارامتر هات کاهش پیدا می کنه شما بهتره تمام اکامپلیشمنت ها رو انجام بدی اینجوری توی هر پستی بذاری می بینی بازیکنت اورال بالای 85 داره خیلی حال میده
ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:
آره درسته جواب مسعود نبود ولی اینکه گفته اچیومنت غلط هم نبود... ولی اگر جهت اسپم و افزایش تعداد پست باشه کار صحیحی نیست چون به عقیده من هرچی تعداد پست کم تر و همون تعداد کم بهینه و با ارزش باشه بهتره من اگه فرصتش رو داشتم می نشست پست هایی که تا الان دادم رو پاک می کردم البته اونایی که مفید نیستن و بی ارزشن... بالا بودن تعداد پست خیلی ضایع هست
متوجه نشدم Layoff ؟ کجاست؟
ببین اصلا نیاز نیست وقتی می خوای اکامپلیشمنت بگیری مود پرو بازی کنی کافیه تیمی رو که بازیکن پروت توش هست رو حالت کلاسیک اکزیبیشن برداری و کارهای خواسته شده رو انجام بدی می تونی کنترل همه بازیکنان رو به دست داشته باشی واسه اکامپلیشمنت گرفتن برید و از کیک آف با یه تیم در پیت بازی کنید تمام اسلایدر ها رو در نا عادلانه ترین شرایط به نفع یوزر بکنید... اینجوری دارها دار می تونید اکامپلیشمنت بگیرید انواع اقسام کار ها رو با بازیکن پرو انجام بدید اون اولین بازی دست کم می تونید 30 - 40 تا اکامپلیشمنت مختلف رو توی یک بازی بگیرید دریبل کردن پاس گل دادن و خیلی از اکاملپیشمنت ها راحت و روتین توی اولین باز که می کنید خود به خود کسب میشه درجه هم روی لجندری بذارید همیشه وقتی اسلایدرها به نفع شما باشه می تونید هر کاری دوست دارید انجام بدید
+
لکس شوت هم شوت سر ضرب با نوک پا هست شوت محکم و سر ضرت یعنی فاینس نباشه
اون 30 یاردی رو بخوای اوایل بزنی خوب سخته بهتره کمی تقویت کنی شوت بازیکنت رو اون اوایل دقت شوتش پائینه بهتره زمانی واسه گرفتن این اکامپلیشمنت تلاش کنی که بازیکنت یه مقدار شوتش بیشتر شده باشه دروازبان آرنا رو هم یه دروازبان خلق شده که توی بدترین حالت باشه بذارید ادیت نکنید دروازبانی رو چون ادیت کردنی نمی تونید فیزیکش رو تغییر بدید بهتره یه بازیکن خلق کنید دروازبان بذاریتش قدش رو کمترین بذارید و همه قدرتهاش رو تا ته بیارید پائین... کلا باید تقلب زیاد بکنید تا بتونید سریع بگیرید اکامپلیشمنت ها رو من اون ضجه ای رو که واسه فیفا 11 زدم خیلی زیاد بود توی فیفا 11 از این کارا نمی تونستید بکنید اینجا این اسلایدر ها واقعا کار رو راحت کردن و توی کمترین زمان ممکن میشه اکامپلیشمنت ها رو درو کرد
دایوینک هدر خیلی سخته در حالیکه این تریت فعال نباشه خیلی سخت میزنه ولی اگه بتونید یکی دو بار بزنید تریتش باز میشه واسه دایوینک هدر وقتی سانتر زمینی هست و جلو تر RB رو بگیرید و شوت بزنید احتمالا دایوینگ بزنه ولی خوب همگی می دونیم اگه بازیکن این تریت رو داشته باشه 100٪ می زنه مشکل اینه که شما واسه دایوینگ هدر زدن این تریت رو ندارید و قفله اگه شانسی بتونید بزنید دیگه این قفل باز میشه...
درسته حق با شماست من تو چىز تىوب دىدم خىلى جذاب بود
واسه pc هم هست.ىعنى بود ولى الان همه لىنک ها را بر داشتند
قضیه این گزارشگر چیه که همه می پرسن ؟ مگه باحاله ؟
برای PC هست تو همین جا من فکر کنم دیدم
برای PS3 هست ؟
سلام. خسته نباشید.ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:
ببخشید میشه یه آموزش بدید نحوه ضربه آزاد زدن رو؟
من هم فقط از نوع اول میتونم بزنم.
چجوری میشه بزنی از بالای دیوار رد شه و صاف بیاد پایین؟
من میزنم همش با اختلاف از بالای دروازه میره بیرون.
فقط جهت بالا رو نگه دار و دو واحد پر کن شوت رو همین درایون می شه مسیر توپ اگه تایمینگ خوبی داشته باشی می بینی چقدر خوب هست این نوع ضربه آزاد ولی عشقی ترین ضربه آزاد بند فری کیک هست
+
مسعود جان لای اف همون لایه هست وقتی پاس میرسه بهت دستت رو روی RB نگه دار تا توپ از بین پاهات رد بشه اگه این حرکتت باعث بشه هم تیمیت گل بزنه اکامپلیشمنت داره این حرکت
واسه باز کردن اکومبلیشت ها باید حتما انلاین بازی کرد؟هممون اچیومنت منظورتونه دیگه؟کلا لیست اکومبلیشت ها رو کجا میشه دید؟؟
اکومبلیشت نه... اکامپلیشمنت... نه اچیومنت نیست منظور... اکامپلیشمنت های فیفا 400 تاست مربوط میشه به Pro شما توی منو به قسمت Virtual Pro می رید یه گزینه اش اکامپلیشمنت هست اونجا لیست کارهایی رو که باید انجام بدید تا VP شما رشد کنه رو نوشته شما یه Virtual Pro می سازید و با اون پرو کارهایی انجام می دید که توی اون لیست هست با تکمیل هر یک از اکامپلیشمنت ها واحد های مشخصی به پارامترهای شما اضافه میشه... تنها ورژنی از فیفا که من دیدم اکامپلیشمنت آنلاین داره نسخه 10 بود که البته فیفا 11 PC هم که در واقع فیفا 10 کنسول بود این شرایط رو داشت... تمام 400 اکامپلیشمنت ها رو اگه تکمیل کنید تبدیل به VP خاصی می شید چون هر پستی رو که برای VP تون تعریف کنید معدل قدرت هاتون در حدود 90 میشه انجامشون اصلا چیز اجباری نیست ولی اگه آنلاین باز هستید خیلی خوبه که بتونید پرو خودتون رو تا ته قوی کنید اینطوری توی بازیهای تیمی پرو ها حسابی می تونید هنر نمایی کنید من با فیفا 11 چه می کردم... 11 به 11 که هیچ وقت نمیشد بازی کنم چون وقتی شرکت کننده زیاد میشد کیک می شدم بیرون پینگ یاری نمی داد ولی 7-8 نفر به 7-8 نفر که می شدیم بین اون همه پرو می دیدی ضربات آزاد رو من می زدم چون پارامترهای مربوط به ضربه آزادم زیاد بود از اونجایی که رشدم توی اکامپلیشمنت ها 100٪ بود
یه سوال جام ملت های اروپا 2012 هم بازیش توسط ea ساخته میشه دیگه درسته؟ هنوز اطلاعاتی بیرون نیومده؟ یا قراره به صورت dlc بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)