تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 322 از 503 اولاول ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بدون هیچ گارانتی که اصلا" نخر چون هم زیاد فرق قیمت نیست حالا 20-30 تومن بالا پایین هم هر چیز تقلبی با شارژر و باطری بی خود می کنن تو قوطی آک می کنن می دن دسته مردم

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا ی گوشی پی 990 بود که تازه آپدیت کرده بودم مال یکی از بچه ها بود بعضی برنامه و بازی ها که می ریزیم تویش می خوایم نصب کنیم نصب نمی کنه می گه نمی تونم نصب کنم مشکل از چی پی 1 هم اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی اینجوری می شه باید چی کار کرد/؟
    ---------
    یک سوال دیگه وقتی با p990 یک بازی جاوا رو اجرا می کنه و همزمان موسی هم گوش می ده گوشی موسیقی رو قعط می کنه و در هنگامی که یک بازی جاوا باز باشد نمی توان موسیقی گوش داد توی p1 هم این مشکل هست یا رفع شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا جواب

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

p1 با گارانتی اصل پارس کامتل حدود 310 با گارانتی های معتبر دیگه 340 و 360 هم هست بدون گارانتی هم 280
    اینم پست 1000 من چه باحاله

ممنون که جواب دادین با این حساب دست دوم حدود 200 گیرم میاد آره؟
    تو جعبه گوشی رم چند هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رم 512 ماله خودش اما دسته دومه حتما" دیگه قابل استفاده نبوده که خواسته 200 بهت بده مگه طرف از پولش سیر شده گوشی سالم p1 را حالا دسته دوم 120-140 تومن زیر قیمت بده برای اینکه آک نیست حتما" مشکل داره یا از این دستکاری شده ها هست شارژر و باطریشم حتما" آشغاله

با این وضع گوشی ها آکش چیه که دسته دومش باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم ولی بهم نخندین
    می خواستم بدونم. میشه به p1 از این gps های بلوتوس وصل کرد یا نه؟

داره خودمونی میشه daryoosh22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منظورتون اينه كه توي گوشي V P N بسازيم؟ چنين چيزي به اين نام كه موجود نيست
    نمي دونم بالاخره سوال كردين كه P R O X Y دانشگاه چنده يا نه؟

به هر حال اگر P R O X Y ست شده باشه. بشينيد پشت يكي از كامپيوتر هايي كه به LAN دانشگاه وصله و بريد به اين قسمت تا تنظيماتش را ببينيد:
    Internet Explorer را باز كنيد. منوي tools را باز كنيد و گزينه Internet Option را انتخاب كنيد. در اين پنجره وارد Tab به نام Connections بشويد. در پايين پنجره دكمه Lan Settings را كليك كنيد و در قسمت Proxy Server ببينيد كه تنظيمات ------ كه اعمال شده چي هست؟

اگر چيزي موجود بود همون ها را توي گوشي هم وارد كنيد.

در ضمن يك چيز ديگه هم بايد بگم كه: وقتي به اون defualt wireless متصل شديد در قسمت Information اون ببينيد در مورد Security چي نوشته؟ اگر none نوشته شده باشه نيازي به داشتن اكانت نداره. در دانشگاه ما اينجوريه و من خيلي راحت به شبكه وصل ميشم.

هر وقت تست كرديد خبرش را بديد!
    بله دوست عزیز منظورم این بود که در داخل گوشی یه وی پی ان اکانت بسازیم.
    اگه وارد کنترل پنل سپس سکیوریتی بشید گزینه ی آخر نوشته وی پی ان اکانت من وقتی واردش میشم و create را میزنم این ارور را میده: There is no internet account or policy registerd.
    من اگه بتونم یه اکانت وی پی ان داخل گوشیم بسازم طبق گفته ی مسئول سایت میتونم به اینترنت متصل بشم.
    من نمیدونم چرا نمیتونم وی پی ان اکانت بسازم چرا به من میگه شما هیچ اینترنت اکانتی ندارید؟

تمام PC های دانشگاه ما دارای وی پی ان کانکشن هستند که با خرید یک یوزر نیم و پسورد و سپس شارژ اون میشه به نت وصل شد.

در مورد p ro x i هم اصلاً منظورتون را نمیفهمم یعنی میدونم p r o x i چی هست ولی نمیدونم هدف از اینکار چیه؟
    حالا فرض میکنیم من تونستم تنظیمات -p r o x i را از اینترنت آپشن مشاهده کنم کجا باید آدرس -p ro x i و پورتشو وارد کنم؟
    اگر تیک p ro x i سرور غیر فعال بود باید چی کار کنم؟

خیلی ممنونم دوست عزیز که وقت میذارید و به بنده در حل شدن مشکلم کمک میکنید .
    واقعاً سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بله دوست عزیز منظورم این بود که در داخل گوشی یه وی پی ان اکانت بسازیم.
    اگه وارد کنترل پنل سپس سکیوریتی بشید گزینه ی آخر نوشته وی پی ان اکانت من وقتی واردش میشم و create را میزنم این ارور را میده: There is no internet account or policy registerd.
    من اگه بتونم یه اکانت وی پی ان داخل گوشیم بسازم طبق گفته ی مسئول سایت میتونم به اینترنت متصل بشم.
    من نمیدونم چرا نمیتونم وی پی ان اکانت بسازم چرا به من میگه شما هیچ اینترنت اکانتی ندارید؟

تمام PC های دانشگاه ما دارای وی پی ان کانکشن هستند که با خرید یک یوزر نیم و پسورد و سپس شارژ اون میشه به نت وصل شد.

در مورد p ro x i هم اصلاً منظورتون را نمیفهمم یعنی میدونم p r o x i چی هست ولی نمیدونم هدف از اینکار چیه؟
    حالا فرض میکنیم من تونستم تنظیمات -p r o x i را از اینترنت آپشن مشاهده کنم کجا باید آدرس -p ro x i و پورتشو وارد کنم؟
    اگر تیک p ro x i سرور غیر فعال بود باید چی کار کنم؟

خیلی ممنونم دوست عزیز که وقت میذارید و به بنده در حل شدن مشکلم کمک میکنید .
    واقعاً سپاسگذارم
    والا چونكه تا شنبه دانشگاه تعطيله، لطفا تا اون موقغ صبر كنيد تا آدرس دقيق وارد كردن P R O X Y را بهتون بگم. چونكه بايد يك كانكشن وايرلس پيدا كنم تا بتونم تنظيمات P R O X Y را بيارم.
    شما هم بريد دانشگاه و ببينيد P R O X Y وجود داره يا نه؟

8. این کاربر از berkut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

میشه لینک اپدیت رو بدین............راستی چطوری اپ کنم؟؟؟
    اگه اپ کنم میشه هکش کرد؟؟؟چون شنیدم ورزن های جدید سیستم ضد هک داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم ولی بهم نخندین
    می خواستم بدونم. میشه به p1 از این gps های بلوتوس وصل کرد یا نه؟
    اگر صفحه قبل را نگاه می کردین توضیح داده بودم بله میشه به gps از طریق bluetooth با P1 وصل شد و برنامه های این کار هم تو نت زیاد پیدا میشه !

11. این کاربر از benyamin_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bluetooth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

سلام این فایل هایی که به وسیله ی آپشنز خود گوشی hidden کردم چجوری دوباره ظاهر می شه؟

کسی می دونه بگه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •