تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 321 از 461 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
    الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
    خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
    با سپاس
    نه اشتباه نکن be a pro مثل مود BAL پی ای اس نیست مثل نسخه کارنت فیفا هم نیست که رشد کنی اینجا اکامپلیشمنت ها باعث افزایش قدرت پروی شما میشه نه صرف حضور در یک بازی کریر! رشد رو شما توی آرنا هم می تونی داشته باشی ربطی به یک فصل نداره یکی ممکنه اصلا اکامپلیشمنت رو کامل نکنه خوب اینجوری رشدی هم در کار نیست... سن بازیکن هم که ربطی نداره دست خودته! در واقع مود BE A PRO کلاسیکی که قبلا توی فیفا 09 و 10 فیفا بود حذف شده

محسن جان،دلبندم،کینگ آف اسپم فروم،اچیومنت با اکامپلیشمنت زمین تا زیر زمین فرق داره....................
    حداقل یه جوری اسپم بده مردم نفهمن،آخر فروم باز هم که شدی،دیگه چی میخوای؟؟؟
      محتوای مخفی: sorry 
    Sorry For Of Topic
    محمد جان این تیکه رو محسن اشتباه نکرده و در گفتن اچیومنت دچار اشتباه نشده دقیقا یک اچیومنت توی فیفا 12 داریم که میگه با قیچی برگردان در متن بازی گل بزنیم این مورد اچیومنت فیفا 12 هست بین اکامپلیشمنت ها موردی نداریم که بخواد ازمون قیچی گل کنیم...

من حدس می زنم محسن توی آرنا داره سعی می کنه که قیچی بزنه نه این قیچی باید توی متن بازی باشه نه آرنا 20 تا هم گیم اسکور میده اگه اشتباه نکنم

من فکر کردم با سی دی کپی هم میشه آپدیت کرد
    بله میشه مهم خرید یک CD Key اورجینال هست نه خود بازی

بچه ها نمیدونم چرا 3 تا از Accomplishment ها تو بخش Arena گیر کرده. گفته باید با Volley (شوت) بیرون از نقطه پنالتی گل بزنی.

من 2 هزار بار این کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه.

همچنین گفته باید با دروازه بان 2 بار پشت سرهم توپ رو بگیری. حسابش از دستم در رفته انقد این کارو انجام دادم ولی فایده ای نداره.

چیکار کنم به نظرتون ؟
    سعی کن اچومنت دیگه بگیری بعد اینارو تلاش کن خوشبختانه توی فیفا 12 مشکل این چنینی نداشتم ولی توی 11 چرا داشتم که حل شد...

من فقط 2 تا اکامپلیشمنتم مونده
    1- زدن 1200 تا تکل با بازیکن پرو
    2- بردن 100 بازی روی ورلد کلاس در حالیکه پرو درون دروازه اس

که مورد اول 400 تا تکل زدم تا حالا و مورد دوم هم فقط 65 تا بازی رو بردم مونده 35 تاش

روی 99 درصده

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محمد جان این تیکه رو محسن اشتباه نکرده و در گفتن اچیومنت دچار اشتباه نشده دقیقا یک اچیومنت توی فیفا 12 داریم که میگه با قیچی برگردان در متن بازی گل بزنیم این مورد اچیومنت فیفا 12 هست بین اکامپلیشمنت ها موردی نداریم که بخواد ازمون قیچی گل کنیم...
    من حدس می زنم محسن توی آرنا داره سعی می کنه که قیچی بزنه نه این قیچی باید توی متن بازی باشه نه آرنا 20 تا هم گیم اسکور میده اگه اشتباه نکنم
    درود بر شما.....................
    متاسفانه حدس شما درسته
    یکی به ما نگفت تو آرنا قبول نیست ما هم هی میرفتیم اونجا قیچی برگردون میزدیم
    واقعا ممنونم و آبرو مو خریدی و چون ...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 02-02-2012 at 12:45. دليل: املایی!

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدارو شکر مشکل اکامپلیشمنت حل شد یکی از دریبل هارو زدم وقتی توپ رو هوا بود شوت کردم و گل شد و آزاد شد

مرسی

6. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدارو شکر مشکل اکامپلیشمنت حل شد یکی از دریبل هارو زدم وقتی توپ رو هوا بود شوت کردم و گل شد و آزاد شد

مرسی
    ایول روی چند درصدی الان؟ من فکر می کنم اونی که شما می خواستی انجام بدی وولی با پای غیر تخصصی بوده فکر کنم یه همچین اکامپلیشمنتی هست احتمالا اون رو زدی...

در کل اگه در مورد اکامپلیشمنت ها کسی باهاشون مشکلی داه بگه تا فوت و فن رو راهنمایی کنم من فیفا 11 رو درست 2 بار 100 درصد کردم یه بار تا 100 درصد کامل کردم اما سیوم پاک شد دوباره 100 کردم

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

موندم واقعا چجوری 99 درصدش کردی . من یکی واقعا تو کف اون اکمپلیشمنتهایی که میگه مثلا n تا ضربه ازاد رو گل کن موندم . چون اصلا توی کریر ضربه ازاد شاید هر 10 تا بازی یک دونه رخ بده که اون هم واقعا با یه همچین بازیکنی سخته ضربه ازاد گل بشه .
    یا مثلا میگه diving header بزن . همینجوریش که بازی دست خودمونه به ندرت پیش میاد چه برسه این که cpu واسمون سانتر کنه .
    در ضمن تو یه جوری نمیشی وقتی پرو میزنی . کل بازی رو باید بشینی نگاه کنی شاید چندتا موقعیت دستت بیاد که گلشون کنی .
    مود دروازه بانی هم که واقعا حوصله ادم سر میره تو بازی . نمیگم بده ولی الان به این نتیجه رسیدم که اگه روی مود معمولی بازی کنیم بهتره .

+
    ویرایش : راستی این laces shot ها چیه ؟ نوشته 2 تا زدی منتهی نمیدونم چجوری زدم . یا این 30 یاردی چیه که نوشته با از این فاصله گل کنی .

+
    راستی بچه ها یه سوال دیگه . این مسخره بازی ها چیه فیفا تو کریر داره . چند تا بازیکن داشتم که قرضی بودن . وقتی برگشتن به باشگاهشون چرا wage ام افزایش نیافت . میخواستم اینا که تموم شدن یه بازیکن خوب بخرم عوضی هیچی پول به wage برنگردوند . مسخره شو دراورده .
    Last edited by Gregar; 02-02-2012 at 13:56.

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ایول روی چند درصدی الان؟ من فکر می کنم اونی که شما می خواستی انجام بدی وولی با پای غیر تخصصی بوده فکر کنم یه همچین اکامپلیشمنتی هست احتمالا اون رو زدی...

در کل اگه در مورد اکامپلیشمنت ها کسی باهاشون مشکلی داه بگه تا فوت و فن رو راهنمایی کنم من فیفا 11 رو درست 2 بار 100 درصد کردم یه بار تا 100 درصد کامل کردم اما سیوم پاک شد دوباره 100 کردم
    نه شوت با Weak Foot نبود. شوت عادی بود.

من تازه 5 روزه شروع کردم. رو 48 درصدم الان.

فقط این Layoff رو متوجه نمیشم یعنی چی ؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

نه حاجی ایشون خودشون هم فهمیدن که سوتی دادن،پست محسن درست بود ولی جواب سوال مسعود جان نبود..............
    ایشون فکر کنم فروم رو با چت روم اشتباه گرفتن،والا ما 2 سال طول کشید 1000 پسته شدیم،ایشون تو 2 ماه 1000 تایی شد،چی بگم

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . این اکامپلیشمنت مربوط به ضربه آزاد تو قسمت شوت چجوری کامل می شن، هر چی با ورد کلاس بازی می کنم ضربه آزاد گل می کنم این قسمت کامل نمیشه ، اما تو قسمت کنترل توپ واسه curve اضافه میشه. چطوری باید ضربه آزاد تو قسمت شوت کامل کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آرمین من پرو ام رو به علت تغییر تیم از دست دادم.نمیشه دوباره بیاد تو کریرم؟
    یه سوال دیگه یه بازیکن برای پلی میکر شدن دقیقا باید چه قابلیت هاش بالا باشه؟روی چه زمینه باید سرمایه گذاری کنم؟
    آرمین راستی دیروز دربی چند چند شد؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •