دکل BTS!!!!!!![]()
دکل BTS!!!!!!![]()
دوستان سلام
امروز 12 آذر من هركاري كردم نتونستم بسته افزايشي 1 ماهه ثبت نام كنم. زنگ زدم گفتن ديگه نمي توني هيچ بسته اي ثبت كني تا آخر پاييز. من چند روز شديداً به اينترنت رو آيپدم احتياج دارم. با خودم گفتم خوب گور باباي دركاستفاده ميكنم از شارژم كم ميشه. رفتم تو سايت ديدم زده هزينه در ساعات اوج مصرف 5 ريال ( فكر كنم منظورش هر كيلوبايت باشه. درسته؟ ) خب با اين حساب هر مگابايت ميشه 1000*5 يعني 500 تومان. پس يعني با 10.000 تومان فقط ميشه 20 مگابايت استفاده كرد؟ اين كه دزدي تو روز روشنه؟
دوست عزیز این کجاش دزدیه؟؟؟؟؟؟ هزینه استفاده از GPRS توی ساعات اوج مصرف 5 ریال به ازای هر کیلوبات هست! یعنی واسه ا مگابایت میشه 1024*5 که میشه 512 تومان!! حالا این کجاش دزدیه؟؟
شما اگه به اینترنت احتیاج داری به جای بسته GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی.
ایشون از این لحاظ میگه دزدی چون جاهای دیگه با این مبلغ 100 مگابایت می دهند
اينترنت بيسيم در ناباروري مردان موثر است
يافتههاي پژوهشي حاكيست: استفاده از اينترنت بيسيم (WiFi) در ناباروري مردها نقش دارد.
به گزارش ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران آرژانتيني طي يك پژوهش، نمونه اسپرم مردان را به دو گروه تقسيم کردند.
نيمي از نمونهها در معرض فعاليت لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم براي ۴ ساعت قرار گرفت، اما گروه دوم در معرض لپ تاپ با ويژگيهاي ياد شده قرار نگرفت. در گروه اول، اينترنت بي سيم منجر به کاهش حرکت و قطعه قطعه شدن دي ان اي شد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله «Fertility and Sterility» منتشر شده است، اسپرم مرداني که در معرض لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم قرار ميگيرند، دچار قطعه قطعه شدن و کاهش حرکت ميشوند.
در اين پژوهش تفاوتي در سطح مرگ اسپرمها در هر دو گروه مشاهده نشد.
پژوهشگران تاکيد دارند که قرار دادن لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم نزديک ارگانهاي توليد مثلي ميتواند در ناباروي مردان نقش داشته باشد
ایرانسل نمی خواد بسته هاشو ارزون یا نامحدود کنه
به این عکس پایین یه نگاه کنید متوجه میشید که استفاده از اینترنتش زیاد شده و کیفیتش اومده پایین
شماها تو چه خواب و خیالاتی هستینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرونتر و محدودتر میشه اما ارزونتر و نامحدودتر نمیشه چون اپراتور جدید هنوز خیلی مونده تا به ایرانسل برسه تا اون موقع باید صبر کنید
حال نداشتم پست چند صفحه قبل رو کوت کنم
عزيز دلم ميگم دزديه چون با 10.000 تومان قبلا با خريد بسته يك ماهه 2GB اينترنت استفاده ميكردي اما الان ميشه 20MB استفاده كرد.يعني 100 برابر كمتر. اين همه اختلاف واسه چي؟ به خدا خودمون هم راضي هستيم كه اينجوري تو سرمون بزنن. والااااااااااااااا
Last edited by archipay; 03-12-2011 at 13:01.
صداشو در نیار . . . همه جای مملکت دزدیه اینم روش
اگه کسی از مودم edge سردرمیاره کمکم کنه
75000 ت پول دادم بلااستفاده مونده
الان من رفتم تو شوک و دقیقا متوجه نشدم . یعنی دیگه ایرانسل تا 18 روز دیگه بسته gprs نمی فروشه ؟ برای چی ؟ این ساعت اوج مصرف و غیر اوج مصرف دیگه چه کوفتیه ؟ بگن کلا دیگه نمی خوایم نت بدیم دیگه . چرا بازی در میارن .
حتما بعد اونم با 10000 تومان می خوان بگن فقط 5 مگ میتونی دانلود کنی . هر روز بدتر از دیروز .
Last edited by TimeWarp; 03-12-2011 at 14:32.
خوب واسه چی ۷۵ تومن به یه مودم پول میدید اخه
مگه به dsl دسترسی ندارید؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)