خوب چه کاریه 310 تومن بده همین p1 خودمون بگیر همه چیزش مثل همینه تازه 10 ساعت میشه پشت سر هم باهاش حرف زد اما این 8 ساعت و شارژ نگه داشتن فوق العاده p1 به نظرم به بهتر بودن دوربین این نسبت به P1 برتری داره چون دوربین P1 هم به قدر کافی با کیفیت هست
تازه P1 ّبه opera مجهز هست که مال خود سیستم عاملش هست اما اگه miniopera را دیده باشین میفهمین چقدر opera خود p1 بهتره و قابل مقایسه نیستند اما این گوشی wap brower داره
cpu این مدل ننوشتین اما ram جفتشون یکی هست
cpu گوشی p1 بعضی جاها نوشته 200MHZ مدل 400 که یکم تردید برانگیز هست چون من خودم با یه برنامه کوچیک جاوا که نوشتم به وضوح متوجه شدم cpu گوشیم که p1 هست 400MHZ هست
در کل اگر می خواهی هر کاری که از یک دستگاه کوچیک و شیک تو جیبی که دلت می خواد بکشی p1 را بخر هم قیمتش می ارزه هم هر کاری بخای میشه باهاش کرد و هر چیزی که داره در حدی هست که باهاش مشکلی نخواهی داشت و کافی هست
اما اگر شما یک (برنامه نویس)developer برای سیستم های windows ce یا windows mobile یا محصولات دیگر مایکروسافت هستید نیاز به یک pocket pc دارین که بتونین از windows های Smart phone بهره ببرید در غیر این صورت حتی امنیت عالی uiq3 را به ویندوز Ce نفروشید !
که یک pocket pc با امکانات p1 نمی تونین تو ایران پیدا کنید جز Xperia X1 که چند وقت دیگه میاد تو بازار با قیمت تقریبا" 600$ که بیاد تو ایران میشه حداقل 800تومن
به عنوان مثال iphone یک گوشی گرون قیمت هست اما اگر شما اون برای develop خواستین به هیچ دردتون اصلا" نمی خوره چون اصلا" windows نداره که بخواهین با C#.net یا امثال اون براش برنامه بنویسین اون mac داره
یا imate-jasjar یکی از گوشی های فوق العاده زیر مجموعه کمپانی شگفت انگیز htc با cpu 520MHZ دوربینش فقط 1mp هست !
یا imate-jasjam cpu 400MHZ و دوربین هم 2mp که البته windows اون هم قدیمی هست و ورژن 5 هست البته این یکی از بهترین ها هست و نسبت به قیمتی که از p1 بیشتر هست زیاد جالت نیست
البته تو بعضی مدل های htc میتونی چیزهای بهتری پیدا کنین که قیمتشون هم خیلی بالا هستند و تازه کیفیت و امکاناتشون در حد P1 هست البته + windows6 که هم میتونین برنامه نویسی خود را گسترش دهید هم از امکانات خوبی بهره مند شوید
در صورتی هم که کاربر معمولی هستید بهترین گزینه نسبت به قیمتش و امکاناتش p1 هست که اگر هم بخواهید از gps می تونید استفاده کنید با یک دستگاه 100تومنی که با bluetooth به p1 وصل میشه