تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 321 از 503 اولاول ... 221271311317318319320321322323324325331371421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,201 به 3,210 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب چه کاریه 310 تومن بده همین p1 خودمون بگیر همه چیزش مثل همینه تازه 10 ساعت میشه پشت سر هم باهاش حرف زد اما این 8 ساعت و شارژ نگه داشتن فوق العاده p1 به نظرم به بهتر بودن دوربین این نسبت به P1 برتری داره چون دوربین P1 هم به قدر کافی با کیفیت هست
    تازه P1 ّبه opera مجهز هست که مال خود سیستم عاملش هست اما اگه miniopera را دیده باشین میفهمین چقدر opera خود p1 بهتره و قابل مقایسه نیستند اما این گوشی wap brower داره
    cpu این مدل ننوشتین اما ram جفتشون یکی هست
    cpu گوشی p1 بعضی جاها نوشته 200MHZ مدل 400 که یکم تردید برانگیز هست چون من خودم با یه برنامه کوچیک جاوا که نوشتم به وضوح متوجه شدم cpu گوشیم که p1 هست 400MHZ هست

در کل اگر می خواهی هر کاری که از یک دستگاه کوچیک و شیک تو جیبی که دلت می خواد بکشی p1 را بخر هم قیمتش می ارزه هم هر کاری بخای میشه باهاش کرد و هر چیزی که داره در حدی هست که باهاش مشکلی نخواهی داشت و کافی هست

اما اگر شما یک (برنامه نویس)developer برای سیستم های windows ce یا windows mobile یا محصولات دیگر مایکروسافت هستید نیاز به یک pocket pc دارین که بتونین از windows های Smart phone بهره ببرید در غیر این صورت حتی امنیت عالی uiq3 را به ویندوز Ce نفروشید !

که یک pocket pc با امکانات p1 نمی تونین تو ایران پیدا کنید جز Xperia X1 که چند وقت دیگه میاد تو بازار با قیمت تقریبا" 600$ که بیاد تو ایران میشه حداقل 800تومن

به عنوان مثال iphone یک گوشی گرون قیمت هست اما اگر شما اون برای develop خواستین به هیچ دردتون اصلا" نمی خوره چون اصلا" windows نداره که بخواهین با C#.net یا امثال اون براش برنامه بنویسین اون mac داره

یا imate-jasjar یکی از گوشی های فوق العاده زیر مجموعه کمپانی شگفت انگیز htc با cpu 520MHZ دوربینش فقط 1mp هست !
    یا imate-jasjam cpu 400MHZ و دوربین هم 2mp که البته windows اون هم قدیمی هست و ورژن 5 هست البته این یکی از بهترین ها هست و نسبت به قیمتی که از p1 بیشتر هست زیاد جالت نیست
    البته تو بعضی مدل های htc میتونی چیزهای بهتری پیدا کنین که قیمتشون هم خیلی بالا هستند و تازه کیفیت و امکاناتشون در حد P1 هست البته + windows6 که هم میتونین برنامه نویسی خود را گسترش دهید هم از امکانات خوبی بهره مند شوید

در صورتی هم که کاربر معمولی هستید بهترین گزینه نسبت به قیمتش و امکاناتش p1 هست که اگر هم بخواهید از gps می تونید استفاده کنید با یک دستگاه 100تومنی که با bluetooth به p1 وصل میشه

داره خودمونی میشه hajikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    یه برنامه به اسمagilemessenger نصب گرده بودک گه انیستالش کردم اما هر دفعه که مموری رو در میارم و جا میزنم دوباره همین برنامه سوال میکنه که ایا اینستال بشم یانه
    چجوری از شرش خلاص بشم
    بعد با هیچ مسنجری نمیتونم به یاهو کانکت بشم مشکل چیه؟
    ممنون
    کسی نمیدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
    من یه مشکل در کار کردن با وایر لس داشتم و از دوستان تقاضای کمک دارم.
    ---------------------------------------------------
    راستش من تا حالا با وایر لس گوشیم کار نکردم.
    خواستم به وایرلس سایت دانشگاهمون وصل شم.
    اول وایرلس را Enable میکنم ، بعد از Scan و پیدا کردن server و کانکت رو میزنم.
    در نتیجه کانکشن Default WifiAccount وصل میشه و اون علامت کره ی جهان چشمک میزنه بالای LCD.
    وقتی میرم از نرم افزار های Mini Opera یا یاهو مسنجر و یا HTML خود گوشی استفاده میکنم که به اینترنت وصل شم ، اینترنت رو پیدا نمیکنه ، مثه این میمونه که به اینترنت وصل نباشم ولی با GPRS ایرانسل بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و از همه ی نرم افزار هام استفاده میکنم.
    دوستانی که از وایرلس استفاده میکنن میگن من چی اشتباهی انجام دادم که به اینترنت وصل نشدم؟
    _=-=-=-
    مسئول سایت میگفت باید یه اکانت --- بسازی تا بتونی به اینترنت وصل شی.
    منم رفتم Control Panel- بعدش security و بعد --- account
    بعد new --- Account و create را میزنم میگه:
    there is No internet Account or policy Registerd...
    چی کار باید بکنم که اکانت --- بسازم تو گوشیم؟
    دوست عزيز شما P R O X Y را در گوشي خودتان ست كردين؟
    اگر نكردين از مسئول سايت دانشگاهتون بپرسين P R O X Y اينترنت چيه.

داره خودمونی میشه daryoosh22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما P R O X Y را در گوشي خودتان ست كردين؟
    اگر نكردين از مسئول سايت دانشگاهتون بپرسين P R O X Y اينترنت چيه.
    ممنونم از جوابتون دوست عزیز
    ولی مسئول سایتمون میگه باید وی پی ان بسازی تا وصل بشی ولی متاسفانه من اون رو هم نتونستم بسازم!!!
    Last edited by daryoosh22; 01-10-2008 at 17:59.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض خلاصی از اینستال دوباره

توی این پوشه برین هرچی هست دیلیت کنید
    D:\private\10202dce
    دوست من کاملا تست شده و هیچ مشکلی هم برای گوشی ایجاد نمیکنه

6. 2 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان اگه میشه در تاپیکی که در بالا ادرس دادم یه سری بزنید و نظراته خود را بگویید.
    ممنون

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان پ1 الان چنده؟
    دست دوم چه قیمتی گیرم میاد؟
    ممنون

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا ی گوشی پی 990 بود که تازه آپدیت کرده بودم مال یکی از بچه ها بود بعضی برنامه و بازی ها که می ریزیم تویش می خوایم نصب کنیم نصب نمی کنه می گه نمی تونم نصب کنم مشکل از چی پی 1 هم اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی اینجوری می شه باید چی کار کرد/؟
    ---------
    یک سوال دیگه وقتی با p990 یک بازی جاوا رو اجرا می کنه و همزمان موسی هم گوش می ده گوشی موسیقی رو قعط می کنه و در هنگامی که یک بازی جاوا باز باشد نمی توان موسیقی گوش داد توی p1 هم این مشکل هست یا رفع شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by starn; 01-10-2008 at 16:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنونم از جوابتون دوست عزیز
    ولی مسئول سایتمون میگه باید وی پی ان بسازی تا وصل بشی ولی متاسفانه من اون رو هم نتونستم بسازم!!!
    منظورتون اينه كه توي گوشي V P N بسازيم؟ چنين چيزي به اين نام كه موجود نيست
    نمي دونم بالاخره سوال كردين كه P R O X Y دانشگاه چنده يا نه؟

به هر حال اگر P R O X Y ست شده باشه. بشينيد پشت يكي از كامپيوتر هايي كه به LAN دانشگاه وصله و بريد به اين قسمت تا تنظيماتش را ببينيد:
    Internet Explorer را باز كنيد. منوي tools را باز كنيد و گزينه Internet Option را انتخاب كنيد. در اين پنجره وارد Tab به نام Connections بشويد. در پايين پنجره دكمه Lan Settings را كليك كنيد و در قسمت Proxy Server ببينيد كه تنظيمات ------ كه اعمال شده چي هست؟

اگر چيزي موجود بود همون ها را توي گوشي هم وارد كنيد.

در ضمن يك چيز ديگه هم بايد بگم كه: وقتي به اون defualt wireless متصل شديد در قسمت Information اون ببينيد در مورد Security چي نوشته؟ اگر none نوشته شده باشه نيازي به داشتن اكانت نداره. در دانشگاه ما اينجوريه و من خيلي راحت به شبكه وصل ميشم.

هر وقت تست كرديد خبرش را بديد!

11. این کاربر از berkut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

p1 با گارانتی اصل پارس کامتل حدود 310 با گارانتی های معتبر دیگه 340 و 360 هم هست بدون گارانتی هم 280

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •