تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 461 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقایون کریشن مستر چرا فایل بازیو باز نمیکنه ؟؟؟ راهنمایی کنین
    Last edited by Behnam_o2; 01-02-2012 at 15:06.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من موندم این تاریخ بازی ها تو کریر مود روی چه الگوریتمی محاسبه میشه . یعنی واقعا من در این الگوریتم موندم که یه بازی بزرگ همچین سوتیهایی بده .
    به نظر اگه یه تیم مثل plymouth که نیم ستاره هست توی دو هفته 5 تا بازی (دوتا لیگ و دوتا هم کاپ) داشته باشه احتمال زنده موندن بازیکنها بعد از بازی پنجم چقدره ؟
    بازی پنجم نگاه میکنم میبینم همون اول بازی تمام بازیکنهام حداکثر نفسشون 40 درصده . یکی که اصلا فکر کنم مرده بود . نفسش 5 درصد بود . دروازه بان که اصلا خسته نمیشه 60 درصد واسش نفس مونده بود . دیگه به طور صد در صد بازی رو باختم .
    بازیکنهای ضعیف رو هم که میدونین چه جورین . وقتی نفس ندارن بازی نکنن بهتره . ممکنه به خودی هم گل بزنن . اینم از نکات صعف فیفا . یک بازیکن که نفس کم میشه چرا کنترلش سخت میشه . یعنی مثلا توپ رو وقتی میندازه جلو نمیتونه بهش برسه . خوب ننداز عموجون . هوشت اینقدر پایینه ؟

من یکی که واقعا تو کف این تعیین تاریخ بازی ها موندم .

3. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
    یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده
    افتضاحترین قسمتشه... برای اینکه بدونی چقدر مضخرفه و اطمینانت از 100 درصد هم بیشتر بشه باید بگم من یه بار با یه تیم بازی میکردم حریف رو لوله کردم... (آسون ترین درجه سختی بود که به دلیلی روی این درجه بازی می کردم) من بارسا بودم آخر بازی بی کار ترین شخص والدس بود که حتی توی تصویر هم نشون داده نشد! چون حتی به مدافعین هم نمی ذاشتم برسه توپ چه برسه به والدس... آخر بازی والدس با نمره 10 بهترین بازیکن زمین شد یعنی فقط می خواستم کسی اون اطراف نباشه همچین بزنم جد آباد EA رو با این سیتم نمره دهیش بیارم جلو چشمش... یعنی فاجعه بود بازیکنی که هیچ کاری انجام نداده نمره اش یا میشه 10 یا 1!

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها نمیدونم چرا 3 تا از Accomplishment ها تو بخش Arena گیر کرده. گفته باید با Volley (شوت) بیرون از نقطه پنالتی گل بزنی.

من 2 هزار بار این کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه.

همچنین گفته باید با دروازه بان 2 بار پشت سرهم توپ رو بگیری. حسابش از دستم در رفته انقد این کارو انجام دادم ولی فایده ای نداره.

چیکار کنم به نظرتون ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پاک شود..............
    دلیل: سوتی دادم اساسی
    Last edited by CRIS Joon CR7; 02-02-2012 at 00:08.

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
    الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
    خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
    با سپاس

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آخ گفتی
    اچیومنت من هم اینگار گیر کرده
    گفته گل قیچی برگردون یا آکروباتیک بزنی
    به جون خودم هفت هشت بار زدم ولی دریغ از دادن اچیومنت
    محسن جان،دلبندم،کینگ آف اسپم فروم،اچیومنت با اکامپلیشمنت زمین تا زیر زمین فرق داره....................
    حداقل یه جوری اسپم بده مردم نفهمن،آخر فروم باز هم که شدی،دیگه چی میخوای؟؟؟
      محتوای مخفی: sorry 
    Sorry For Of Topic

11. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من میخوام فیفام رو آپدیت کنم میرم واسه آپدیت میگه باید اول بری تو لایو میرم اونجا پسورد میخواد چجور باید برم تو لایو ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

افتضاحترین قسمتشه... برای اینکه بدونی چقدر مضخرفه و اطمینانت از 100 درصد هم بیشتر بشه باید بگم من یه بار با یه تیم بازی میکردم حریف رو لوله کردم... (آسون ترین درجه سختی بود که به دلیلی روی این درجه بازی می کردم) من بارسا بودم آخر بازی بی کار ترین شخص والدس بود که حتی توی تصویر هم نشون داده نشد! چون حتی به مدافعین هم نمی ذاشتم برسه توپ چه برسه به والدس... آخر بازی والدس با نمره 10 بهترین بازیکن زمین شد یعنی فقط می خواستم کسی اون اطراف نباشه همچین بزنم جد آباد EA رو با این سیتم نمره دهیش بیارم جلو چشمش... یعنی فاجعه بود بازیکنی که هیچ کاری انجام نداده نمره اش یا میشه 10 یا 1!
    ای گفتی . این همه من منتظر مود دروازه بانی واسه pc بودم وقتی اومد شدم .
    به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
    الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
    خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
    با سپاس
    اره منم دیده بودم توی pes به نظرم لااقل اونجاش از فیفا بهتر بود . در ضمن فکر میکنم اگه یه جورایی دوربینهاشون هم هم ترکیب بشه خوب میشه . دوربین فیفا خیلی دوره و دوربین pes خیلی نزدیک . منظورم توی مود pro هستش .

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

سلام دوستان عزیز من میخوام فیفام رو آپدیت کنم میرم واسه آپدیت میگه باید اول بری تو لایو میرم اونجا پسورد میخواد چجور باید برم تو لایو ؟
    الکی که نیست برادر . باید پول بدی ارجینال بخری .
    امسال هم پچ رسمی واسه پی سی نمیاد به نظر . چون از تو خود فیفا اپدیت میشه .

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فکر کردم با سی دی کپی هم میشه آپدیت کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •