آقایون کریشن مستر چرا فایل بازیو باز نمیکنه ؟؟؟ راهنمایی کنین
آقایون کریشن مستر چرا فایل بازیو باز نمیکنه ؟؟؟ راهنمایی کنین
Last edited by Behnam_o2; 01-02-2012 at 15:06.
من موندم این تاریخ بازی ها تو کریر مود روی چه الگوریتمی محاسبه میشه . یعنی واقعا من در این الگوریتم موندم که یه بازی بزرگ همچین سوتیهایی بده .
به نظر اگه یه تیم مثل plymouth که نیم ستاره هست توی دو هفته 5 تا بازی (دوتا لیگ و دوتا هم کاپ) داشته باشه احتمال زنده موندن بازیکنها بعد از بازی پنجم چقدره ؟
بازی پنجم نگاه میکنم میبینم همون اول بازی تمام بازیکنهام حداکثر نفسشون 40 درصده . یکی که اصلا فکر کنم مرده بود . نفسش 5 درصد بود . دروازه بان که اصلا خسته نمیشه 60 درصد واسش نفس مونده بود . دیگه به طور صد در صد بازی رو باختم .
بازیکنهای ضعیف رو هم که میدونین چه جورین . وقتی نفس ندارن بازی نکنن بهتره . ممکنه به خودی هم گل بزنن . اینم از نکات صعف فیفا . یک بازیکن که نفس کم میشه چرا کنترلش سخت میشه . یعنی مثلا توپ رو وقتی میندازه جلو نمیتونه بهش برسه . خوب ننداز عموجون . هوشت اینقدر پایینه ؟
من یکی که واقعا تو کف این تعیین تاریخ بازی ها موندم .
افتضاحترین قسمتشه... برای اینکه بدونی چقدر مضخرفه و اطمینانت از 100 درصد هم بیشتر بشه باید بگم من یه بار با یه تیم بازی میکردم حریف رو لوله کردم... (آسون ترین درجه سختی بود که به دلیلی روی این درجه بازی می کردم) من بارسا بودم آخر بازی بی کار ترین شخص والدس بود که حتی توی تصویر هم نشون داده نشد! چون حتی به مدافعین هم نمی ذاشتم برسه توپ چه برسه به والدس... آخر بازی والدس با نمره 10 بهترین بازیکن زمین شد یعنی فقط می خواستم کسی اون اطراف نباشه همچین بزنم جد آباد EA رو با این سیتم نمره دهیش بیارم جلو چشمش... یعنی فاجعه بود بازیکنی که هیچ کاری انجام نداده نمره اش یا میشه 10 یا 1!نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده
بچه ها نمیدونم چرا 3 تا از Accomplishment ها تو بخش Arena گیر کرده. گفته باید با Volley (شوت) بیرون از نقطه پنالتی گل بزنی.
من 2 هزار بار این کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه.
همچنین گفته باید با دروازه بان 2 بار پشت سرهم توپ رو بگیری. حسابش از دستم در رفته انقد این کارو انجام دادم ولی فایده ای نداره.
چیکار کنم به نظرتون ؟
پاک شود..............
دلیل: سوتی دادم اساسی![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 02-02-2012 at 00:08.
به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
با سپاس
محسن جان،دلبندم،کینگ آف اسپم فروم،اچیومنت با اکامپلیشمنت زمین تا زیر زمین فرق داره....................
حداقل یه جوری اسپم بده مردم نفهمن،آخر فروم باز هم که شدی،دیگه چی میخوای؟؟؟
محتوای مخفی: sorry
سلام دوستان عزیز من میخوام فیفام رو آپدیت کنم میرم واسه آپدیت میگه باید اول بری تو لایو میرم اونجا پسورد میخواد چجور باید برم تو لایو ؟
ای گفتی . این همه من منتظر مود دروازه بانی واسه pc بودم وقتی اومدشدم .
اره منم دیده بودم توی pes به نظرم لااقل اونجاش از فیفا بهتر بود . در ضمن فکر میکنم اگه یه جورایی دوربینهاشون هم هم ترکیب بشه خوب میشه . دوربین فیفا خیلی دوره و دوربین pes خیلی نزدیک . منظورم توی مود pro هستش .
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
الکی که نیست برادر . باید پول بدی ارجینال بخری .
امسال هم پچ رسمی واسه پی سی نمیاد به نظر . چون از تو خود فیفا اپدیت میشه .
من فکر کردم با سی دی کپی هم میشه آپدیت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)