تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 65 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تویه این مدت زمانی که فن خال بوده این شرایط رو کم تجربه نکردیم ؛ یعنی تصمیمات عجیب و بدتر از اون پافشاری به اونها تااااااااااا زمانی که اینقدر فشارها و نتایج بد بشه که مجبور به تغییرش بشه ! مثال قبلیش بازی ندادن ماتا ! و حالا ترکیب ها و سیستم های عجیب و غریبی که اتخاذ می کنه. هر جا رو هم بخونید دقیقا به همه این موارد اشاره شده ! یعنی از یه طرفدار تویه خیابون هم بپرسن میگه چرا رونی بازی می کنه؟ چرا مارسیال نوک نیست؟ پلن بی فلینی جواب نمیده و ... . منظور اینکه این مشکلات دیگه خیلی خیلی واضح هست ولی نمی دونم چرا هیچ تغییری نمی بینیم ! دلیلش فقط می تونه شخص فن خال باشه. اگه بازی سه شنبه هم این روند ادامه داشته باشه که شدید صدای هوادارها در میاد. اگه باز هم بازی سه شنبه رو فرضا 3-0 ببریم باز هم برای من چیزی تغییر نمی کنه چون به نظرم شخص فن خال با این دیدگاه ها ما رو به جایی نمی رسونه.

به نظرم بهترین کار الان آوردن کارلتو با اون کارنامه درخشانش تو اروپا و کارنامه خوبش تو چلسی به منچستر باشیم
    فکر کنم کلا 3 تا گزینه داشته باشیم. گزینه اول گیگز هست، احتمالش خیلی زیاده بعد از رفتن فن خال گیگز سرمربی بشه هر چند به شخصه هنوز موافق این اتفاق نیستم. با کارلتو موافقم ، گزینه خوبیه ولی شاید با اخراج مورینیو از چلسی، به چلسی برگرده. یه گزینه هم شاید گواردیولا باشه. وضعیتش در بایرن چندان با ثبات نیست، اگه از بایرن جدا بشه شاید مقصد بعدیش منچستر باشه.

امیدوارم فن خال با قهرمانی در لیگ امسال (!) پایان باشکوهی برای دوران مربیگریش داشته باشه.

2. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگر بازی های دوستانه رو فاکتور بگیریم، بازی با کریستال پالاس 60 امین بازی فن خال برای یونایتد بود.
    من قبل از ارسال این پستم، یه پست فوق العاده شدیداللحن آماده کرده بودم برای مربی تیم!، منتها یه ذره خودمو آروم کردم و یه خورده وقت گذاشتم و یه مروری کردم عملکرد فن خال تا به اینجای کار. چون نقدای همه دوستان عالی بوده و منم هر نقدی بگم، تائید صحبت های دوستانه و یه جورایی حرف تکراری. رو این حساب یه پست آماری آماده کردم راجع به عملکرد فن خال رو کاغذ.
    .
    به نظرم از لحاظ آماری تیم در فصل قبل چند تا مشکل بزرگ داشت که بعضی هاش کما فی سابق مشکل تیمن و بعضی هاش دارن حل میشن.
    .
    اولیش آمار گل خورده بسیار بالای تیم بود. یونایتد در فصل گذشته 44 بازی رسمی در رقابت های مختلف انجام داد که دقیقا 44 گل هم دریافت کرد. آمار گل خورده 1 گل در هر بازی واقعا آمار بدی بود و این موضوع دو دلیل اصلی داشت. دلیل اول عدم خرید مدافع تخصصی و اعتماد به مدافعین جوون تیم باعث شد که ساختار دفاعی تیم در اواسط و اواخر لیگ بهتر بشه و شاید اگر دخه آ نبود تعداد گل خوره از 44 گل هم بییشتر میشد. و دلیل دوم عملکرد ضعیف خط دفاعی در بازی های خارج از خانه بود به طوری که ما 28 گل (یعنی بیش از نیمی از 44 گل) رو در بازی هاییی که میزبان نبودیم دریافت کردیم، البته شرایط قرعه کشی بازی های لیگ کاپ و اف ای کاپ باعث شد ما 24 بازی خارج از خونه داشته باشیم.

خب این دو مشکل تا حدودی این فصل کمتر به چشم میاد، چون دارمیان به عنوان دفاع راست و همچنین اشنایدرلین به عنوان هافبک دفاعی عملکرد مطلوبی داشتند و اعتماد به نفس و تجربه اسمالینگ، جونز و روخو بالا رفته بود و بلیند هم از کنار منتقل شده بود به دفاع میانی. البته مصدومیت شدید لوک شاو و همچنین جونز در ابتدای فصل و تا حدودی موضوع تمدید دربازه بان خط دفاعی رو به چالش میکشید و در این 16 بازی در فصل جدید آمار گل خورده ما خیلی بهتر از گذشته نیست و 13 گل دریافت کردیم.
    .
    موضوع دوم خط حمله تیم و آمار گلزنی هست که من خیلی بحث دارم روش.
    قبل اینکه درباره آمار گلزنی صحبت کنم، یه مطلب جالبی رو دیدم که دوست دارم مطرحش کنم، شاید جالب باشه که تو این 60 بازی با مربی گری فن خال هر وقت تیم تونسته اختلافش رو با حریف در مقطع و دقایقی از بازی به 2 گل یا بیشتر از 2 گل برسونه تنها به غیر از 1 استثنا اونم بازی در برابر لسترسیتی (فصل قبل که 5-3 بهشون باختیم) تماما بازی ها رو پیروز از زمین اومده بیرون. در 44 بازی فصل قبل تو 18 بازیش (که 9 تاش تنها با اختلاف پیشی گرفتن 2 گل بوده) 17 تاش رو یونایتد برنده اومده بیرون. حالا قصه از اینم جالبتر میشه که یونایتد فصل پیش فقط 23 بازی رو برنده شده! یعنی تیم بسیاری از بازی هاش رو مساوی کرده یا باخته یا در بهترین حالت به سختی برده برای چی؟ برای اینکه نتونسته اختلاف رو به سرعت به دو گل یا بیشتر برسونه. به نظرم این یکی از بزرگترین مشکلات تیمه. وقتی خط دفاعی هر بازی یک گل دریافت میکنه، مسلمه برنامه مهاجمان باید این باشه که تو هر بازی دو گل بزنن! ولی آمار فصل قبل ما میگه که در هر دوبازی فقط 3 گل میزنه.
    یک مشکل دیگه در گلزنی و همچنین دریافت گل در فصل گذشته این بود که ما در بازی هایی که میزبان بودیم برنامه ویژه و عطش زیادی برای نیمه دوم نداشتیم (چون در نیمه اول گلزنی انجام شده بود) و در حالت متضادش زمانی که مهمان بودیم نیمه اول فاجعه ای رو در امر گلزنی سپری میکردیم. اینکه میگم فاجعه بار بابت اینه که در نیمه اول 24 بازی فصل قبل که مهمان بودیم، فقط 8 گل زدیم!!!! در کنار همین موضوع تیم های رقیب هم در زمان میزبانی در نیمه دوم فشار زیادی رو وارد میکردند و در زمان مهمان بودن کل 90 دقیقه رو!! که نهایتا به گل هم میرسیدند، بابت همین عملکرد فن خال در بازی های ها خارج از خانه به شکلی بود که هر سه بازی از 9 امتیاز، نهایتا 4 امتیاز رو میگرفت. ضمن اینکه از لحاظ زمانی بهترین زمان گلزنی ما در 15 دقیقه دوم نیمه اوله و حریفامون هم بیشتر در 15 دقیقه دوم از نیمه دوم دربازه ما رو باز میکنن در حالی که در زمان فرگی معمولا نیم ساعت پایان بازی کلا برای ما بود و من فکر میکنم این قضیه که بر خلاف عادت ما بوده و تاثیر گذاشته رو شرایط تیم و طرفدارا.

نمیخوام زیاد رو فصل قبل مانور بدم، ولی خوشبختانه سوای این نتایج ضعیف چند بازی اخیر، حداقل با تکیه بر آمار، شرایط گلزنی تیم کمی بهتر از گذشته شده! ولی کماکان مشکل شکست های گاه و بی گاه خارج از حانه و افت ناگهانی تیم، اشتباهات فردی و اشتباهات تاکتیکی فن خال، شرایط تیم رو ناخوشایند میکنه. من بازی خلاصه بازی میدلزبرو رو دیدم! یعنی فکم افتاد از موقعیتی که مارسیال از دست داد یا نا آمادگی دربازه بانی مثل رومرو که سوتی وحشتناکی داد در حد سوشا مکانی!! یا رونی و کریک یا حتی یانگ به اون افتضاحشون در ضربات پنالتی. جام اتحادیه جام با ارزشی نیست، ولی بهترین جاست برای اینکه بازیکنای نیمکت مطرح بشن و فرصت داشته باشن 90 دقیقه ثابت باشن و حتی گزینش بشن برای بازی های مهم لیگ یا CL. ولی واقعا بده که تو دو فصل اخیر ما سه بازی جام اتحادیه انجام دادیم که در بازی هایی که حذف شدیم اصلا گل نزدیم... حذف از جام اتحادیه فقط ضررش به نیمکت و حتی آکادمی ما میرسه.
    +
    .من هنوز بازی کریستال پالاس رو ندیدم، ولی مسلما تیم مشکل داره که تو خونه کریستال پالاس به حداقل امتیاز رضایت میده!!
    +
    یه نقطه تاریک هم در کارنامه فنخال این تساوی های بدون گلشه! با احتساب بازی میدلزبرو که در 90 دقیقه مساوی تموم شد، 8 بازی رو 0-0 تموم کرده که 4 تاش برای فصل قبله که هر 4 تاش خارج از خونه بودن. در حالی که این فصل از متاسفانه 3 بازی خانگی رو 0-0 کرده!!
    قطعا اگر همین رویه باشه (حتی رویه پیشرفت با سرعت آروم)، قطعا انتهای فصل ما نیاز به تغییر کادر فنی داریم.

4. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت پست کاملت یه سری نکته دیگه بود که می ذارمش واسه بعدا. فعلا بچسبیم به بازی امشب و لیگ قهرمانان !
    بازی امشب حساسیت های خاصی داره ؛ هم از این نظر که فن خال زیر بار شدید انتقادهاست و هم از این نظر که وضعیت جدول بسیار حساس هست. در بازی امشب هیچ چیزی جز برد نمی خوایم ! در سایت manchestereveningnews چندتا ترکیب پیشنهادی برای بازی امشب دیدم ، بد ندیدم اینجا هم بذارم تا دوستان نظر بدن.

وجه مشترک هر سه ترکیب انتقال مارسیال به نوک هست ! به شخصه ترکیب اول رو با یه تغییر (جایگزینی کریک با شوانی) و ترکیب دوم رو می پسندم.

6. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فوتبال ماشینی... بهترین تعریف برای این روزهای تیمه
    تیمی که اصلا شاداب بازی نمیکنه .... بازیکنایی که انگار هیچ خلاقیت و قابلیتی ندارن
    فقط شده حفظ توپ بدن ثمر و بی فایده ... تعویض های تکراری ... سیستم بازی تکراری و خسته کننده
    هیچ نکته مثبتی نداشت بازی امروز

این بازی هم که کاملا با خوش شانسی بردیم و اگه اون توپ گل میشد ...
    نمیدونم از گل زن رونی خوشجال باشم یا ناراحت ... فک کنم بعد این گل چند بازی دیگه مجبور باشیم تحملش کنیم

8. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

چقدر خوبه که اسمالینگ انقدر خوب شده! هر چقدر تیم از لحاظ دفاعی سازماندهی خوبی داره و با بودن دخیا و اسمالینگ خیال آدم راحته، برعکس توی حمله اصلاً خوب نیستیم. گل رو هم که مدیون روخو هستیم که با توپ‌گیری خوبش موقعیت رو ساخت. قبل از گل هم چند مورد دیگه خوب نفوذ کرد و به تو زد و بازی خوبی داشت.

نمیدونم از گل زن رونی خوشجال باشم یا ناراحت ... فک کنم بعد این گل چند بازی دیگه مجبور باشیم تحملش کنیم
    به نظرم در صورتی می‌شه خوشبین بود به ادامه‌ی فصل که دپای خیلی سریع روی فرم بیاد. (توی همین چند دقیقه‌‌ای که اومد تو زمین فاجعه بود عملکردش.) اما آیا با این روند ممکنه همچین چیزی و خلاص می‌شیم از پلن بی‌های فن‌خال که دلبستن به فلینیه؟ ولله به فرشته‌ی نجاتی که بال‌هاش قیچی شده نمی‌شه دل بست سرمربی؛ رها کن این نوک گذاشتن فلینی رو!

10. 10 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حس منم از بازی امشب همینی بود که دوستان گفتن !
    این بردهای ناپلئونی اونم با کلی زحمت اون چیزی نیست که ما از این تیم با این همه خرج کردن می خوایم ! من نیمه اول رو ندیدم که عملکرد مارسیال رو کامل ببینم ولی تعویضش در نیمه دوم ... فقط از فن خال برمیومد ! این روزها همه می دونیم رونی چقدر داره بد کار می کنه ، مارسیال تعویض میشه ولی رونی ؟ حالا رونی هم تعویض نمیشد مارسیال باید با فلینی تعویض میشد ؟! دوباره همون بکش زیرش ؟

اینقدر تیم به سیستم سانتر و بازی مستقیم عادت کرده که دیگه کمتر خبری از بازی های ترکیبی و پاس های کوتاه و موقعیت سازی اینچنینی هست. (در روند بازی بهش دقت کردم) مارسیال دقیقا از جمله بازیکنانی هست که رویه زمین خیلی خوب بازی میکنه. حیف اگه دپای یا رونی آماده بودن و یه زوج خوب اون جلو داشت خیلی بهتر می تونست گل بزنه و گل سازی کنه.

12. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خب بحث درمورد مشکلات که توسط دوستان انجام شده و همگی هم با این مشکلاتی که تیم داره موافقیم.اما مسئله برمیگرده به دوگانگی هایی که در پروسه های تیم وجود داره و به نوعی همین اول باید بگیم پیدا کنید پرتقال فروش را!!

اول اینکه باشگاه اینطور تظاهر کرده که بعد از فرگی بدنبال یک مربی موقت هست تا در یک بازه زمانی 3-4 ساله پوست اندازی تازه ای در تیم انجام بشه و تیمی آینده دار و البته مدعی در اختیار مربی آینده تیم،گیگز قرار بده.بعد از فاجعه مویس که با نوشته های سرالکس مشخص شد از آخرین گزینه های مورد نظر بوده،نوبت به فن خال رسید.بعد از گذشت 1/5 سال دیگه میشه این تیم رو کاملا تیم فن خال نامید با تمام جوانب مثبت و منفی.

در این مدت فن خال به اندازه کافی زمان داشته تا تیم فعلی،جوانان و آکادمی رو کاملا ارزیابی کنه و بر این اساس بدنبال پیاده سازی یک ترکیب ایده آل در تیم باشه و بازیکنان مورد نظر رو به تیم اضافه کنه.اما سوال اول اینجاست که این تغییرات با دید یک تیم آینده دار و برای انتقال به مربی بعدی داره صورت میگیره یا صرفا با اختیارات کامل و انتخاب های خود فن خال؟و سوال کلی تر اینکه حضور گیگز واقعا برای کسب تجربه برای آینده منچستر هست یا صرفا یه حرکت نمادین برای استفاده از اسطوره های باشگاه؟

تناقص دیگه انتقاد خود فن خال از سبک بازی تیم هست.درحالیکه یکی از بهترین خطوط میانی و چند بازیکن سرعتی رو در اختیار داریم اما چیزی که ما هیچوقت از تیم ندیدیم سرعت و خلاقیت کافی هست که بعد از هربازی خود فنخال به اون اشاره میکنه و جالب اینکه دقیقا هم انتقاد اصلی کارشناسان از تیم،همین نکته هست.وقتی شما زمان کافی برای تمرینات سبک موردنظر و جذب بازیکنان موردنظر داشته اید(البته 1/5 سال زمان کاملی نیست) نباید در همه بازیها در اجرای تاکتیکهای تیم مقصر اصلی رو بازیکنان دونست.

در مورد گیگز و انتقال تیم به وی که دقیقا مثل یک تیغ دو لبه هست رو زمان خروج فن خال موضع باشگاه رو خواهیم دید هرچند که حتی هواداران هم درمورد کسب موفقیت گیگز تردید خواهند داشت.
    اما آیا فن خال در این مدت تونسته به اهداف باشگاه برسه؟از دید هوادارن خیر!اما از دید باشگاه که برای بالا نگه داشتن سهام،باید سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمانی داخلی رو داشته باشه فعلا بد نبوده.

با نظر شخصی بصورت تیتروار نکات مثبت و منفی دوران فن خال رو ببینیم:
    نکات مثبت:
    مدیریت مسایل جانبی باشگاه مانند تغییرات کمپ تمرینی،برنامه های تور تابستانی و ...
    مدیریت قاطع در قبال بازیکنان در خارج از زمین
    بها دادن به بازیکنان جوان
    پیشرفت و انگیزه در برخی بازیکنان بویژه بازیکنان جوان تر
    تثبیت یک سیستم مشخص در تیم
    ترانسفرهای هدفمند در تابستان
    نفوذ قوی برای برخی ترانسفرها (دیپای،شواین اشتایگر)
    عدم پرداختن به مسایل حاشیه ای و جنجال های رسانه ای با سایر مربیان

نکات منفی:
    تاکید بیش از حد بر مواضع خود (حتی وقتی تیم نتیجه نمیگیره)
    عدم کارآیی مورد قبول با توجه به بازیکنان تیم (سرعت بسیار پایین تیمی و ... )
    استفاده از بازیکنان در پستهای غیر تخصصی (بجز یکی دو مورد مثبت)
    به عنوان سرمربی تلاش خاصی برای احیای بازیکنان در دوران افت نداشته است
    ترانسفر ضعیف برای خط حمله

اما رفتن فنخال چه کمکی به تیم میکنه؟کدوم مربی بزرگی در پایان سال در دسترس خواهد بود که بتونه منچستری که در انتظار داریم رو برامون بسازه؟تازه بر فرض تغییر دوباره باید 1-2 سال برای جا افتادن مربی صبر کنیم.به نظر من تنها گزینه ایده آل برای ما کلوپ بود که باید قبل از فنخال به منچستر میومد که الان با رفتن به لیورپول حتی بخاطر هواداران باشگاه به سمتش نخواهد رفت.

گواردیولا شاید یک گزینه خوب باشه هرچند که برخی خصوصیات فنخال رو داره و به من سیتی نزدیکتر هست.

کارلتو که کاملا محتاط هست و به بازیکنان جوان به اندازه کافی بازی نمیده.

امری و امثالهم که موفقیت سینوسی داشته اند و نمیشه برای تیمی مثل منچستر به اونها اتکا کرد.

فنخال مدیر قوی و سرمربی متوسطی تا الان بوده.مطمئنا باشگاه هم بخواد تغییری در تیم انجام بده تا پایان فصل منتظر خواهد موند و بر اساس موفقیت تیم تصمیم خواهد گرفت و نه بازی زیبا.نکته مثبت همون تاکید فنخال به سرعت و خلاقیت هست که باعث امیدواری این مسئله هست که شاید در تابستان خریدهای تیم تکمیل تر بشه و در خط حمله که نقطه ضعف اصلی تیم هست،قدرتمند (و نه قدرتمندتر) بشیم تا لااقل آمار گل زده رو به حریفان برسونیم.

14. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مرسی محمد جان

نکته مثبت همون تاکید فنخال به سرعت و خلاقیت هست که باعث امیدواری این مسئله هست که شاید در تابستان خریدهای تیم تکمیل تر بشه و در خط حمله که نقطه ضعف اصلی تیم هست،قدرتمند (و نه قدرتمندتر) بشیم تا لااقل آمار گل زده رو به حریفان برسونیم.
    فن خال خیلی وقت هست رویه این موضوع تاکید داره ولی در عمل نمی بینیم این مشکل حل بشه. در فصل نقل و انتقالات هم فرصت مناسبی بود که بتونه مهره هایی که می خواد جذب کنه. چطور هی گفته میشه تیم سرعت و خلاقیت نداره ولی سبک بازی تیم هیچ تغییری در این راستا نمی کنه ؟! الان تیم از اون بازی زیبای سابق به بازی با توپ های بلند و سانتر از جناحین رسیده ! همون چیزی که در مورد بازی قبل هم اشاره کردم. در بازه ای از بازی دقت کرده بودم ببینم پاسکاری بازیکنان چطوری هست. در همون بازه بازیکن های مختلف چند تا پاس خیلی ساده و ابتدایی رویه زمین نمی تونستن به هم بدن ! تمام توپ ها می رفت جناحین که توپ سانتر بشه ! این وسط فقط مارسیال بود که پا به توپ حرکت می کرد و روی زمین بازی می کرد. حتی در بازی های پیش فصل با بودن دپای، رونی و یانوزای در نوک ، باز هم شاهد پاسکاری های سریع و نفوذ از عمق بودیم که خودش جای امیدواری داشت ولی الان هر چی می گذره به نظر خلاقیت تیم کمتر و کمتر میشه.

متهم ردیف اول هم فن خال هست. من میگم این خود فن خال هست که خلاقیت تیم رو کشته ! وقتی فلینی پلن بی هست دیگه باید تفکرات فن خال رو دید ! نکته اینکه حالا اگه زیبا بازی نمی کنیم هیچی ، اما نتیجه هم نمی گیریم ! و این فاجعست ! نتیجه از نظر من، نتایجی هست که در خور نام منچستر هست ولی ما الان به شدت نوسان داریم و بردهایی هم که بدست میاریم ناپلئونی هست و دلچسب نیست.

یه فلش بک بزنم به گذشته ؛ زمان فرگوسن هیچوقت فراموش نمی کنم که تیم بعضا در دقیقه 93 در بیستمین موقعیت به گل می رسید ! تیم تنوع تاکتیکی داشت، تیم شاداب بود، تیم می جنگید. الان هیچکدوم از اونها رو نمی بینیم ! وظیفه سرمربی پس این وسط چی هست؟ تنوع تاکتیکی ، شادابی و روحیه جنگندگی همش به فن خال بر می گرده. اگه تیم خلاق نیست و سرعت نداره باز هم مقصر فن خال هست ! (ابزارهاش رو داره)

می خواستم به این برسم که خریدهای بیشتر ، هیچ دردی رو دوا نمی کنه. ما از نظر بازیکنان الان چیزی کم نداریم، به این تیم حتی اگه رونالدو و مسی هم اضافه بشن باز هم مشکل داره. دی ماریا یه نمونه بارزش بود که اومد و رفت؛ هر چند شاید تماما به این موضوع بر نگرده. این مشکل باید از ریشه حل بشه. بعضی وقت ها وقتی یه مربی اضافه میشه می بایست یه تیم رو از صفر بسازه، مثل تیمی که فن خال تحویل گرفت ، ولی مربی بعد از فن خال نیازی نیست تیم رو از صفر بسازه چون حداقل تیم خوبی رو تحویل خواهد گرفت، فقط کافیه یه شوک به تیم بده و سیستم تیم رو به مرور اصلاح کنه. اگه یه مربی کاربلد باشه مطمئن باشید این پروسه در همون فصل اول می تونه با قهرمانی لیگ جواب بده چون تیم ما واقعا چیزی کم نداره ! فقط باید یکی باشه که بتونه از تیم درست و حسابی بازی بگیره، نه یکی مثل فن خال که بازی مستقیم انجام میده و بعد هم از نبود خلاقیت و سرعت گلایه می کنه ! الان به مرور می تونیم تاثیر کلوپ رو در لیورپول ببینیم.

اینکه واقعا چه کسی می تونه جانشین مناسبی برای فن خال باشه نمی دونم. ولی زود هست گیگز سرمربی بشه. شاید هم بشه و موفق بشه، نمی دونم. ولی من ترجیح میدم تیم رو در اوج تحویل بگیره، زمانی که حداقل قهرمان لیگ شده باشه. هنوز زمان زیادی تا پایان فصل و قضاوت کردن باقی مونده ولی با این شرایط به شخصه اصلا دیگه دوست ندارم فن خال بمونه؛ این منچستر ، اونی نیست که ایده آل طرفداران باشه.
    Last edited by Mohammad; 06-11-2015 at 15:58.

16. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

فان خال: حاضرم به جای بازیکنان هو شوم

لوئیس فان خال مربی شیاطین سرخ از هو شدن بازیکنان اش بسیار ناراحت است، او از هواداران تیم خواست تا هوادران وی را به جای بازیکنان هو کنند.
    فان خال اظهار داشت:

"انتقاد و اعتراض حق هواداران است، آنها احساسشان را کنترل نمی کنند و در یک لحظه معترض می شوند، این بسیار عادی است، اما چیزی که کار را سخت می کند بازی در خانه ی خودمان است و تمرکز تیم را می گیرد! هوادران با حمایت می توانند به تیم روحیه ای دو چندان بدهند، فلینی و مارتیال در دیدار برابر زسکا مسکو هرچقدر بیشتر هو شدند بدتر کار کردند.
    مطمئنا ما برای هوادران بازی می کنیم، هوادران نیز می توانند به خوبی وضعیت را آنالیز کنند، آنها خواهند فهیمد که حریف نیز گاها بسیار قدرتمند است! و گل زدن بسیار سخت می شود؛ به آنها توصیه می کنم به جای اینکه بازیکنان را هو کنند، من را هو کنند، چرا که من تجربه ی کافی را دارم و می توانم با این مسئله کنار بیایم."

18. 9 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نقد ها یکی از یکی عالی تر... ممنون از هر دو محمد عزیز
    .
    از دید فنی یکی از تفاوت های اساسی تیم سر الکس و تیم فن خال موضوع مالکیت توپ هست که بر میگرده به خط میانی و میزان مشارکت بازیکنان (از لحاظ تعداد) در به گردش در آوردن توپ.
    .
    تیم های فرگوسن در سال های مختلف خصوصا در سالهای پایانی حضور فرگی به عنوان سرمربی یونایتد مشخصا علاقه ای به حفظ توپ نداشت. برنامه فرگوسن برای هر بازی کشف سریعترین راه به واسطه نقاط قوت تیمش و نقاط ضعف تیم حریف برای رسیدن به گل بود. این باعث میشد که ما شاهد تنوع تاکتیکی زیادی در تیم باشیم. ما زمان فرگی با کارهای ترکیبی به گل میرسیدیم. با شوت از راه دور، با ضربات ایستگاهی و کرنر، سانتر از جناحین، کارهای فردی و تکنیکی بازیکنان و... در واقع تشخیص فرگوسن این بود که تیم به هر شکلی شده باید به گل برسه که آنالیز کامل تیم حریف و همچنین اشراف به بازیکنان خودی باعث میشد که اغلب بهترین ترکیب ها برای بازی بسته بشه که خیلی از اونا حتی طرفدارا رو متعجب میکرد، اما پایان بازی نتیجه به سود فرگوسن بود. پیش شرط پیروزی تیم فرگوسن در این بود که تیم درصد مطلوبی از مالکیت توپ در بازی رو در اختیار داشته باشه. البته این درصد مطلوب به این معنی نبود که یونایتد فرگی بعد از زدن یک گل همانند تیم هاگل یا مورینیو و... دفاع کند، چون از دید تاکتیک های هجومی، ساف یکی از بهترین مربی های جهانه بدون شک.
    چالش و به مشکل برخوردن، تیم سر الکس عقب افتان از تیم مقابل، ضعف بازیکنان داخل زمین، مصدومیت یا محرومیت بازیکن و... نبود. چالش زمانی ایجاد میشد که تیم مقابل میومد مالکیت توپ رو از یونایتد میگرفت. طبیعتا عطش هجومی تیم فرگی با نداشتن مالکیت فرگی به هیچ تبدیل میدش. ما در بسیاری از بازی ها در لیگ برتر گهگاه مقابل آرسنال یا و حتی با سیتی و برخی تیم های دیگه این مشکل رو داشتیم و شکست هم خوردیم ازشون. ولی بارزترین مثال برای این قضیه که من بارها گفتم دو فینال CL مقابل بارسا بود که تنها تفکر سرالکس برای بالا بردن مالکیت توپ اضافه کردن هافبک دفاعی بود.
    میخوام نتیجه بگیرم تیم سرالکس زیبا بازی میکرد، پیروزی هاش هم زیاد بود و همیشه میجنگید، اما نقطه تاریک هم داشت خصوصا از زمان مدرن شدن توتال فوتبال کرایف و مطرح شدن تیکی تاکا در اسپانیا و خصوصا بارسلونا که خود لوئیز فن خال تئوریسین این سبک هست.
    چیزی که برای من رفتن دیوید مویس رو منطقی نشون میداد موضوع کاریزمای پایین سر مربی و نفوذ پایینش، نبود. موضوع اصلی بحث فنی این مربی بود که در بهترین حالت خودش چیزی بیشتر از فرگی نمیتونست به تیم تزریق کنه.
    اما کتمان ناپذیره که فن خال از زمان ورودش داره یونایتد رو وارد فلسفه جدیدی میکنه. چیزی که شاید هم برای بازیکنا و قطعا برای هواداران یونایتد تازگی داره. من به شخصه به فوتبالی که تیم مورد علاقم به حریف اجازه کمتری به مالکیت کمتری میده و با هدف مندی به گل هم میرسه رو میپسندم. اما این میان بر روی ضد حمله، ترکیب اشتباه یا اشتباهات فردی گل خوردن اون هم در حالی که دومین موقعیت حریف نبوده من نوعی رو شاکی میکنه. یا زمانی که ما بالای 70 درصد صاحب توپیم و خط دفاعی حریف نمیتونیم توپ رو برای بازکردن دربازه حریف عبور بدیم کاملا آزار دهنده هست. طبیعتا خرج های کلان یونایتد برای جذب بازیکنان مناسب برای این سبک بازی و عدم نتیجه گیری (چه از نوع بردن و چه از نوع قاطع بردن) فکر تعویض فن خال رو به ذهن میاره. ولی من فکر میکنم این دوره تغییر نگرش به زمان بیشتری نیاز داره و شاید در پایان دوره سه ساله فن خال جواب بده. البته نتایج و کسب جام و نتیجه همیشه تعیین کنندس و اگر این تعیین کنندگی تعویض فن خال رو در دستور کار قرار بده، به نظر من مربی بعدی باید سبک فکری فن خال رو از دوباره تغییر نده. کسی مثل گوآردیولا.

20. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •