دوست عزیز این مشکلی که شما عنوان کردی به تنظیمات و قدرت تی وی شما ربطی نداره بلکه به کیفیت فیلم شما ربط داره.فیلمی که نسخه اصلیش در حدود 20 یا 30 گیگ هست تبدیل شده به یک گیگ پس مطمئنا باید شاهد همچین مشکلی باشی.
دوست عزیز این مشکلی که شما عنوان کردی به تنظیمات و قدرت تی وی شما ربطی نداره بلکه به کیفیت فیلم شما ربط داره.فیلمی که نسخه اصلیش در حدود 20 یا 30 گیگ هست تبدیل شده به یک گیگ پس مطمئنا باید شاهد همچین مشکلی باشی.
این مشکل با انکود های 10 گیگ هم هست
وقتی به لپتاپ وصل میکنم یه مقدار از گوشه های تصویر انگار خارج از کادر میوفته
همه تنظیماشم امتحان کردم. توی سامسونگ یه حالتی برای انتقال بدون تغییر رزولوشن هست . توی سونی نیست؟
بچه ها آپدیت جدید رو از کچا بیارم؟
سایت سونی مالری که نتونستم چیری پیدا کنم
سایت ایران هم که قدیمیه قک کنم![]()
با سلام و سپاس
آپدیت رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مررررررررررررررررررررسی
تشکرات فراوانات بسیارات
منم با تعریفای شما ورژن 4.101 رو دانلود کردم دیگه![]()
آپدیت چقد طول میکشه؟؟؟؟!!!
الان بیشتر از 3 ساعته که USB رو زدم به تی وی و همینجوری مونده!!!![]()
با سلام و سپاس
چرا اینقدر زیاد ؟ حدود 10 دقیقه usb رو فرمت fat باید باشه و خود فایل هم حجمش با اونی که دانلود میکنی یکی باشه بعدش هم اون آپدیت اولی رو دانلود کن جدید تره الان هم نگران نباش اولی رو دانلود کن System Software Update (Version PKG4.201GAA) For Asia Pacific با usb بزن به تی وی خودش میشناسه و آپدیت میشه PKG4.201GAA جدیدتره و بهتره 101 مشکل داره انشاءالله درست میشه
آخه شماها که آپدیت کرده بودین گفتین ورژن آخریه بده و تصویر رو خراب کرده و اینا منم دیگه قبلی رو دانلود کردم
همه چی درسته ولی نمیدونم چرا انقد طول کشید. آخر سر هم مجبور شدم از برق بکشمش
پس ورژن آخری رو دانلود کنم ببینم این چی میشه
با اپدیت کیفیت بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه. tv من که فاتحه کیفیتش خونده شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)