تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 38 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زنبورهای دوست داشتنی وستفالن بالاخره کار خودشون رو کردن و این حذف ، تاوان جدی نگرفتن دورتموندی بود که در گروه مرگ با حضور رئال و سیتی ، اول شد و در دوبازی رفت و برگشت گروهی به شدت رئال رو گوشه ی رینگ گیر انداخت و البته دیشب در نهایت رئال رو ناک - اوت کرد /

من فکر میکنم تیمی که بازی رفت رو 4-1 می بازه و چهار گل سالم هم میخوره ، نباید از بازی کنترلی حریف انتقادی بکنه ، دیگه این صحبت ها میشه فرافکنی ... نهایتا دورتموند در بازی برگشت هم وقت کشی کرده باشه ، در بازی رفت که ما 4 گل خوردیم چرا کاری نکردیم تا الان باخت و حذف رو بندازیم گردن وقفه های بازی ...

حتی من هم جای مربی دورتموند بودم شاید خیلی عامدانه این وقفه افتادن در بازی رو از بازیکنانم میخواستم ...

همونطور که علیرضا اشاره کرد گل اول در چنین بازیهایی خیلی مهمه ، و مهمتر از اون این هست که این گل زودهنگام به ثمر برسه ، معمولا بهترین زمان برای رسیدن به این گل 10-15 دقیقه ابتدایی بازی هست که تیم شکست خورده در دیدار رفت تحت تاثیر جو استادیوم و باقی قضایا در پیک انگیزشی به سر میبره و اگر این گل به ثمر برسه کار خیلی راحت تر میشه برای تیمی که گل زده و برای تیم رقیب کار دشوارتر میشه چون تمرکزشون رو تا حد زیادی بهم میریزه و استرس وارد میکنه .

به نظرم داستان رئال و مورینیو به پایان رسید دیگه ؛ مورینیو یه ماموریتی داشت توی رئال که نتونست انجامش بده ، اون ماموریت لالیگا و دل ری و سوپرکاپ نبود البته ، و هم چنین پایان دادن سلطه ی بارسا به لالیگا هم نبود ، اون ماموریت فقط کسب دهمین قهرمانی اروپایی بود که مورینیو ، این مرد ناکام نیمه نهایی های سی - ال نتونست انجامش بده .

راستش من هیچوقت ارتباط خوبی برقرار نکردم با رئال مورینیو ، همیشه هم نوشتم بیشتر دوست داشتم چیزی شبیه اینتر و چلسی مورینیو از رئال ببینم تا این شیوه ی بازی با ساختار دفاعی نامناسبی که فکر میکنم خود مورینیو رو هم کلافه کرده باشه ...

به هرحال نمیشه مورینیو رو مربی ناکامی در رئال دونست چون سالی یک جام کسب کرد برای رئال و البته تمامی این جامها رو در رقابت مستقیم با مدعی اصلی بهترین تیم تاریخ کسب کرد ...

راستی من اوزیل رو بهترین بازیکن رئال دیدم در بازی شب گذشته

2. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

تبریـک میگم به طرفدارانِ دورتمـوند ! که تیمشـون رفت توی بلک لیستم : دی
    یه جورایی میشه گفت دیشب بهترین بازیکن های دو تیم دروازه بان ها بودن . وایدنفلـر به جز اینکه توی بعضی از صحنه ها روی اعصابِ تمامِ رئالی ها پیاده روی میکرد چندتا سیو خوب داشت . از اون وَر هم لوپـز توپی رو گرفت که واقعاً برای گوندوگـان گُل نکردنش سخت بود و یک شاهدِ یک سیوِ فوق العاده بودیم ... [ ارجاع میدم به سیوِ فوق العاده ی کاسیـاس ]
    در آخر بگم که این باخت هم چیزی از موفقیت های متعددِ رئال در عرصه ی جهانی کم نمیکنه و نخواهد کرد ! [ هنوز کار داره تا رکوردِ ما شکسته بشه : دی ]
    شعـارِ این بازی : قٌفلی که دیر شکست !
    Hala Madrid

6. 6 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هم توپ رو بزنی هم پا رو میشه بازی خطرناک؟!! بازی خطرناک وقتیه که برخوردی وجود نداشته باشه عزیز من. مثلا پا رو بیش از حد بالا بیاری، ولی برخورد نداشته باشی...ولی هم پا رو زیاد بالا بیاری و هم برخورد، دیگه بازی خطرناک نیست اسمش! زدنه.
    عزیز دل برادر شما چرا گیر کلمه ای اینقد؟
    برای زندن که نرفت .. برای توپ رفت واسه همین داور اخطار نداد.
    کلا داوری دیشب خیلی خوب بود و مشکل خاصی نداشت..

من هم به کجی زمین و خورشید و فلک گیر ندادم. حتی این وقت کشی هم که میگم شاید اصلا بازی 10 دقیقه دیگه هم ادامه پیدا می کرد باز ما حذف می شدیم. حرف من چیز دیگه ایه که دیگه خودت گرفتی حتما.
    دو تا شانس تک به تک و یه دو به تک رو تو 15 دقیقه اول از دست دادیم و نیمه نهایی همینه...هم بد شانس بودیم و هم اوزیل فوق العاده خودخواه و بچه. دلیل حذف ما اینه. نه ابر و باد.
    یه لحظه زدی رو کانال بازی با بارسا
    منم اونو برای دوستان اونوری گفتم یه جور پیشواز برای بازی امشب
    +
    جالبه اوزیل کم از این کارا میکنه و معمولا سعی میکنه بیشتر پاس بده تا خودش تموم کننده باشه
    کلا موقعیت های خوب هر دو تیم تقریبا برابر بود.. دورتموند می تونست خیال خودش رو راحت و رئال هم می تونست صعودش رو مسجل کنه اما هیچکدوم اتفاق نیوفتاد..
    +
    شرط سال بعدمون هم سر جاشه! گفته باشم !
    deal : دی
    این دورتموند فصل قبل هم تو لیگ قهرمانان باید خیلی خوب کار می کرد که واقعا با بی تجربگیشون نتونستن صعود کنن
    مشخصا وقتی امسال نائب قهرمان بشن سال دیگه میان برای جبران و اگه قرعه خوب بخوره می تونن خیلی جلو بیان

8. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ما نمونه بیار که ما وقت کشی کردیم. اصلا بازی رفت که ما 4-1 باختیم...حرفی بود؟ گفتیم آقا ال بود بل بود وقت کشی بود زمین کج بود؟
    دورتموند دیشب شانس آورد و خوب طرفداری از تیم برنده همیشه ساده ترین کاره!
    شما نیم ساعت آخر بازیتون جلو یونایتد یادتون رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه بار دیگه ببینید خواهشا ... فک کنم مصداق بارز وقت کشی اون بازی بود

شما بازیکنی که مصدوم شده بیرون رفته میگید وقت تلف میکرد ....!!!!!
    کلا این چند ساله همه عادت کردن به بهانه هایی که طرفدارای رئال بعد از حذف شدن و باختن میگیرن

بازی امشب هم شرایطش خیلی با بازی دورتموند - رئال فرق میکنه ... اول اینکه بارسا گل زده تو خونه حریف نداره - تجربه بازیکنا و نیمکت بایرن خیلی خیلی بیشتره و مثل دورتموند نیستن که بازی یک دفعه ول کنن - و بایرن یه دربازه بان خیلی آماده داره که حداقل 4 تا گل زدن بهش خیلی خیلی سخته

10. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما نیم ساعت آخر بازیتون جلو یونایتد یادتون رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه بار دیگه ببینید خواهشا ... فک کنم مصداق بارز وقت کشی اون بازی بود

شما بازیکنی که مصدوم شده بیرون رفته میگید وقت تلف میکرد ....!!!!!
    کلا این چند ساله همه عادت کردن به بهانه هایی که طرفدارای رئال بعد از حذف شدن و باختن میگیرن

بازی امشب هم شرایطش خیلی با بازی دورتموند - رئال فرق میکنه ... اول اینکه بارسا گل زده تو خونه حریف نداره - تجربه بازیکنا و نیمکت بایرن خیلی خیلی بیشتره و مثل دورتموند نیستن که بازی یک دفعه ول کنن - و بایرن یه دربازه بان خیلی آماده داره که حداقل 4 تا گل زدن بهش خیلی خیلی سخته
    خوبه پست من هنوز هست که گفتم منظورم مصدومیت آخر بازی بندر نبود!
    کنترل کردن بازی..بردن توپ به کناره..کاریه که همه می کنن و موردی نیست. ولی تاخیر در تک تک شروع مجدد ها٬ اونم از دقیقه یک بازی...

12. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تبریک به همه طرفداران دورتمند
    من طرفدار 2تیم نبودم فقط میخواستم یه بازی زیبا ببینم که انصافا بازی خوبی بود
    در مورد وقت تلف کردن واقعا من احساس نکردم کوچکترین وقت تلف کنی تو بازی بود!
    خیلی بی انصافیه بازی دورتمند با عربا مقایسه بشه
    فقط گلی که خوردن دروازه بان رفت رو توپ همین دیگه کوچکترین وقت تلف کردنی تو بازی نبود
    طرفدارای رئال انتظار دارن دورتمند هم مثل رئال به بازی سرعت میدادن که اصلا منطقی نیست
    یه سوال بازی هایی که رئال جلوئه مورینیو بازم توپ وقتی اوت میشه میده به تیم مقابل؟
    یا توپ جمع کنا اینجوری سریع توپ میدن به بازیکنا؟
    یا خود رئال اگه جلو باشه اینجوری اوت پرتاب میکنه؟سریع
    طرفدارای رئال به بازی سرعتی بیش از حد نیاز داشتن تا صعود کنن و از نظرشون سرعت بازی تیم مقابل کند بود
    راستی رئال واقعا بدشانسی آورد این از بدشانسی رئال بود که توپ لواندسکی خورد به تیر!!!
    یا اون سوپز سیوی هم که لوپز داشت از بدشانسیشون بود!

14. 5 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تبریک به همه طرفداران دورتمند
    من طرفدار 2تیم نبودم فقط میخواستم یه بازی زیبا ببینم که انصافا بازی خوبی بود
    در مورد وقت تلف کردن واقعا من احساس نکردم کوچکترین وقت تلف کنی تو بازی بود!
    خیلی بی انصافیه بازی دورتمند با عربا مقایسه بشه
    فقط گلی که خوردن دروازه بان رفت رو توپ همین دیگه کوچکترین وقت تلف کردنی تو بازی نبود
    طرفدارای رئال انتظار دارن دورتمند هم مثل رئال به بازی سرعت میدادن که اصلا منطقی نیست
    یه سوال بازی هایی که رئال جلوئه مورینیو بازم توپ وقتی اوت میشه میده به تیم مقابل؟
    یا توپ جمع کنا اینجوری سریع توپ میدن به بازیکنا؟
    یا خود رئال اگه جلو باشه اینجوری اوت پرتاب میکنه؟سریع
    طرفدارای رئال به بازی سرعتی بیش از حد نیاز داشتن تا صعود کنن و از نظرشون سرعت بازی تیم مقابل کند بود
    راستی رئال واقعا بدشانسی آورد این از بدشانسی رئال بود که توپ لواندسکی خورد به تیر!!!
    یا اون سوپز سیوی هم که لوپز داشت از بدشانسیشون بود!
    رئال اگه بد شانسی نمیاورد و خودخواه هم نبودن در بعضی صحنه ها تو همون 15 دقیقه اول 2 تا تک به تک و یه دو به تک داشتن..اگه این موقعیتها گل می شد دیگه رئال مجبور نبود انتحاری بازی کنه که به دورتموند موقعیت بده. خود کلوپ میگه خوش شانس بودیم حالا..

ولی خوب چه میشه کرد...فوتبال همینه...یه بار ممکنه شانس بیاری و یه بار هم نیاری...دورتموند هم تیم خوبی بود انصافا...

اما بازی امشب... من دوست دارم بارسا ببره! خوب چیه مگه؟ جدا فینال از یه کشور اصلا هیجان نداره!
    Last edited by malkemid; 01-05-2013 at 16:54.

16. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خدايا! بوسكتس ديگه چرا؟ تو همچين بازى مهمى كه بايد 4 گل بزنيم و گلى هم نخوريم، بازم يكى از مهم ترين بازيكناى تيم مصدوم شد تا همون چند درصد اميدى كه داشتيم هم از بين بره! امسال به معناى واقعى كلمه، اون قضيه"ابر و باد و مه و خورشيد و فلك و داورى و مصدوميت و سرطان و غيبت طولانى سرمربى و ... براى بارسا اتفاق افتاد و همگى دست به دست هم دادن تا تيم كله پا بشه. آخه مگه 11 تا بازيكن با چند تا از اين مشكلات ميتونن مبارزه كنن؟ هيچ حس و حالى براى بحث فنى هم ندارم. فداى سرشون! هر چى شد شد! سال آينده قدرتمند تر برميگرديم

18. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب رئال اوایل بازی خیلی موقعیت خراب کرد و همین باعث شد که نتونه نتیجه رو جبران کنه. در صورتی که اگه فرضا اون تک به تک اوزیل گل میشد توی روحیه بازیکنای رئال خیلی تاثیر داشت. جالبه اواخر بازی تازه بازیکنا به خودشون اومدن که دیگه دیر شده بود...
    به هر حال به طرفداران دورتموند تبریک میگم و واقعا تیم فوق العاده ای دارن.

امسال دیگه به نظر می رسه که بعد از گذشت بیش از یه دهه دیگه جام به آلمان ها می رسه

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •