آدرس باز نمیشه حتی بصورت زیر که درستش کردم(ستاره ها رو بردارید). یه جای کار میلنگه.
اگه حجمش زیاد نیست لطف میکنی جای دیگه آپلود کنی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس باز نمیشه حتی بصورت زیر که درستش کردم(ستاره ها رو بردارید). یه جای کار میلنگه.
اگه حجمش زیاد نیست لطف میکنی جای دیگه آپلود کنی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما خدمت شما :
Proper Crack : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Eblis 2011; 27-11-2012 at 13:43.
بین battlefield آخری؛ و MW آخری؛کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
بدون شک یکی از 2 تا رو میخوام امتحان کنم
(البته من کنسولم Xbox 360 هستش)
تو بازی میشه drone هارو هدایت کرد؟؟
مثل بازی ghost recon
به نظر من MW بهتره
خیر![]()
بله تو بعضی از مراحل استراتژیک بازی و حتی روند داستانی به مدت کوتاه میشه هدایت کرد
ولی مطمئنا کنترلشون مثل سرباز اینده نیست.
خب من فکر میکنم زیادی داره کم لطفی میشه من به تازگی تونستنم بازی بلک آپس رو که جزو معدود بازیای سری کالاف بود که بازی نکردم رو هم ببینم و تا چند مرحلشم جلو رفتم و متوجه شدم کیفیت گرافیکی اون و همینطور صداشم در حد همین ورژن دو هست و خیلی برتری نداشته ضمن اینکه داستان خوبی داشت اما از نواوری های داستانی هم خبری نبود.
اگر بخواهیم منصف باشیم ساخت بازی بلک آپس دو به خاطر تخیلی شدنش یه تجربه و راه جدید بوده که مسلماً هر کار نویی اولش سختی هایی داره و اکتیویزن برای شروع این راه شجاعتشو نشون داد کما اینکه خیلی شایعات در مورد ادامه همین سبک تخیلی تو مدرن وارفیر4 زیاد هست و ارائه یه بازی آزمایشی قبل از اون ضروری بود تا نواقص مشخص بشه و به نظرم بلک2 خودشو فدای مدرن کرد گرچه از نظر من خیلی ابرومندانه هم ظاهر شده ولی نواقص گرافیکی و صدایی بلک1 رو بهبود نداده و سعی شده بیشتر به جنبه داستانیش پرداخته بشه به نظرم این بازی نکته مثبتش اینه که به احتمال زیاد پایه های داستان مدرن4 رو از تجارب و ایده های همین بازی میسازن و روزی خواهد رسید که همه به این راهی که بلک شروع کرد با احترام زیادی نگاه میکنیم و چندان به گرافیک پایینی که الان ازش مینالیم نگاه نمیندازیم
شاید بشه دگرگونی که ویندوز ویستا بعد از ایکس پی به وجود آورد رو با این بازی تشبیه کرد چون ویستا هم باعث نارضایتی شد اما خودش آغازگر راه دگرگونی گرافیکی در ویندوز شد که بعدها سون و ویندوز8 هم اونو ادامه دادن بلک2 هم همین روایت رو داره و میتونه آغازگر سبک تخیلی در سری کالاف باشه
کالافی که روزی از جنگهای جهانی و فیلمها و عکسهای سیاهو سفید شروع کرد کم کم دهه ها رو پشت سر گذاشت به جنگ ویتنام در دهه 80 رفت و بعد به زمان حاضر رسیدو حالا با بلک2 سفر به 12 سال بعد کرده و همچنان با قدرت راهشو ادامه میده ...
Last edited by tootam; 29-11-2012 at 16:29.
خوب بازی و دیشب روی لول هارد تموم کردم. کلا کال کلیشه ای بود و به غیر از تخیلی شدنش و پایان های مختلف چیز جدیدی نداشت. البته باید گفت گزینه تغییر سلاح ها فاز میداد. در مجموع بازی باحالی بود برای 1 بار تموم کردن چسبید. اون کسرت راک آخر بازی و درام زدن وودس بعد از کردیتس هم آخرش بود خیلی فاز داد .
فقط کنجکاوم پایان های مختلف بازی و بفهمم
در کل نمره من به بازی 8
Last edited by hoomi_gta; 29-11-2012 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)