نه بابا
18 روز دیگه
تـاریخ انتشـــار :
2012/11/20 (18 روز)
سه شنبه 30 آبان 1391
یا امام کی میتونه تا اون موقه صبر کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا
18 روز دیگه
تـاریخ انتشـــار :
2012/11/20 (18 روز)
سه شنبه 30 آبان 1391
یا امام کی میتونه تا اون موقه صبر کنه؟
جدا این کار یوبی سافته؟!
فکر نکنم حتی کسایی که از این بازی بدشون هم میومد همچین فکری درمورد این شماره میکردن...
سازنده اینقدر خودش رو گم کرده تو دنیای این بازی که حتی به یه سری مسائل ساده هم توجه نکرده انتظار بیشتری بود که باگ ها برطرف میشد اینم شد مثل کپکام باگ دار بازی میده!!!
شخصیت اصلی هم فعلا زیاد دلنشین نیست از نظر کلی, واقعا اون شخصیت پردازی اتزیو و الطیر کجا و کانر کجا!
موزیک بازی هم قشنگه ولی حسی که شماره قبل داشت رو نداره کلا کاری که جسپر کید انجام داده بود یه هنر خاصی بود که قسمتی از زیبایی های بازی هم بود.
نکات بسیار خوب و بزرگی این شماره داره ولی با توجه به انتظاری که هر طرفدار این عنوان داشت, با دیدن یه سری مشکلات عجیب واقعا کیفیت کار میاد پایین... اگر شماره قبلی که مربوط به اتزیو بود فقط روند تکراری داشت باز اینقدر مشکلات عجیب نداشت و ارزش بالایی داشت.
ولی این حرفا دلیل نمیشه بگم بازی سطح پاییینه فقط انتظار بیشتری داشتم اولش البته خیلی خوشم اومد تم بازی, نوع انیمیشن شخصیت , مبارزه ها اینا واقعا عالی به نظر میومد ولی یه کم پیش برین تو بازی خودتون متوجه منظورم میشین بخصوص طرفدار های اصلی این سری شاهکار... که این شماره زیاد جالب نبود!
ولی به نظر من که بعد از ACII بهترین شماره ی اساسینز هست. البته اوایل بازی خیلی خسته کننده بود ولی بعد از اینکه شخصیت کانر میاد بازی به نظرم کلا متحول میشه. گرافیکش هم به نظر من خیلی خیلی عالی هست ولی موزیکش رو باهاتون موافقم اصلا جالب نیست.
خیلی هم خوشم میاد که شبیه Red Dead Redemption درست کردن. به نظرم لایق امتیاز 9 هست
این طرفدارای اساسینز هم مارو سرویس کردن هر سری بازی میاد گیم پلی تکراری سری پیشو داره تکرار میکنه و هیچ چیز خاصی نسبت ب نسخه قبلش نداره (الان همه میریزن سرم)ولی خداییش من متوجه نمیشم این فنای بازی واس چی هی ب خودشون دلداری میدن ک مثلا این بازی شاهکاره....بخدا این بازی از اساسینز بودن فقط استایل یه اساسینز رو داره ک اونم تو نسخه اولی بود ....
بله ، الان میریزیم !دی !این طرفدارای اساسینز هم مارو سرویس کردن هر سری بازی میاد گیم پلی تکراری سری پیشو داره تکرار میکنه و هیچ چیز خاصی نسبت ب نسخه قبلش نداره (الان همه میریزن سرم)ولی خداییش من متوجه نمیشم این فنای بازی واس چی هی ب خودشون دلداری میدن ک مثلا این بازی شاهکاره....بخدا این بازی از اساسینز بودن فقط استایل یه اساسینز رو داره ک اونم تو نسخه اولی بود ....
شما شماره ی دوم و Brotherhood رو برید یه نگا ب نمراتش بندازید بعد بیایید بگید شاهکار هس یا نیس !
جوایزشم دیگه فقط باید برید ببینید !
Last edited by mjorh; 03-11-2012 at 18:54.
دوست من هر سری از این بازیه دل چسب و حیجانی و کمی هم ناراحت کننده(یعنی از اول بازی کلا" نزدیکان میمیرن تا آخر بازی اشک ما رو در میارن!)
خیلی با سری قبلیش فرق داره!
هرچی هم باشه هم گرافیکش دلچسبه و هم گیم پلی و هم شخصیتاش!از همه مهم ترم این که این بازی به نظر من قوی ترین داستان رو داره!
من که خیلی دوسش دارم !
دیگه نبینما ...........!![]()
من که اساسینز کرید رو بیشتر به خاطر داستانش بازی میکنم. حتی اگه گرافیک و گیم پلیش هم هیچ فرقی نکنه داستان خیلی قوی و عالیی داره.
راستی این نسخه چرا اینقدر سخت شده؟؟ من تو اساسینز های قبلی تو کل بازی یکی دو بار میمردم ولی اینجا سربازا خیلی قوی شدن.
تازه بعد انتشار باید 1 ماه منتظر کرک باشیم مثل همیشه .
تو دو شماره قبل که یکی دو روز مونده به ارائه جهانی Skidrow کرکشون کرده بود!
پس نگرانی واسه چی؟
Ubisoft
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)