تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 97 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حامد جاون دستت درد نکنه عجب ماجرا هایی!
    بازی برا PC هفته ی بعد بعد میاد دیگه؟
    نه بابا
    18 روز دیگه
    تـاریخ انتشـــار :

2012/11/20 (18 روز)
    سه شنبه 30 آبان 1391
    یا امام کی میتونه تا اون موقه صبر کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

جدا این کار یوبی سافته؟!

فکر نکنم حتی کسایی که از این بازی بدشون هم میومد همچین فکری درمورد این شماره میکردن...

سازنده اینقدر خودش رو گم کرده تو دنیای این بازی که حتی به یه سری مسائل ساده هم توجه نکرده انتظار بیشتری بود که باگ ها برطرف میشد اینم شد مثل کپکام باگ دار بازی میده!!!
    شخصیت اصلی هم فعلا زیاد دلنشین نیست از نظر کلی, واقعا اون شخصیت پردازی اتزیو و الطیر کجا و کانر کجا!

موزیک بازی هم قشنگه ولی حسی که شماره قبل داشت رو نداره کلا کاری که جسپر کید انجام داده بود یه هنر خاصی بود که قسمتی از زیبایی های بازی هم بود.

نکات بسیار خوب و بزرگی این شماره داره ولی با توجه به انتظاری که هر طرفدار این عنوان داشت, با دیدن یه سری مشکلات عجیب واقعا کیفیت کار میاد پایین... اگر شماره قبلی که مربوط به اتزیو بود فقط روند تکراری داشت باز اینقدر مشکلات عجیب نداشت و ارزش بالایی داشت.

ولی این حرفا دلیل نمیشه بگم بازی سطح پاییینه فقط انتظار بیشتری داشتم اولش البته خیلی خوشم اومد تم بازی, نوع انیمیشن شخصیت , مبارزه ها اینا واقعا عالی به نظر میومد ولی یه کم پیش برین تو بازی خودتون متوجه منظورم میشین بخصوص طرفدار های اصلی این سری شاهکار... که این شماره زیاد جالب نبود!

4. 10 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

جدا این کار یوبی سافته؟!

فکر نکنم حتی کسایی که از این بازی بدشون هم میومد همچین فکری درمورد این شماره میکردن...

سازنده اینقدر خودش رو گم کرده تو دنیای این بازی که حتی به یه سری مسائل ساده هم توجه نکرده انتظار بیشتری بود که باگ ها برطرف میشد اینم شد مثل کپکام باگ دار بازی میده!!!
    شخصیت اصلی هم فعلا زیاد دلنشین نیست از نظر کلی, واقعا اون شخصیت پردازی اتزیو و الطیر کجا و کانر کجا!

موزیک بازی هم قشنگه ولی حسی که شماره قبل داشت رو نداره کلا کاری که جسپر کید انجام داده بود یه هنر خاصی بود که قسمتی از زیبایی های بازی هم بود.

نکات بسیار خوب و بزرگی این شماره داره ولی با توجه به انتظاری که هر طرفدار این عنوان داشت, با دیدن یه سری مشکلات عجیب واقعا کیفیت کار میاد پایین... اگر شماره قبلی که مربوط به اتزیو بود فقط روند تکراری داشت باز اینقدر مشکلات عجیب نداشت و ارزش بالایی داشت.

ولی این حرفا دلیل نمیشه بگم بازی سطح پاییینه فقط انتظار بیشتری داشتم اولش البته خیلی خوشم اومد تم بازی, نوع انیمیشن شخصیت , مبارزه ها اینا واقعا عالی به نظر میومد ولی یه کم پیش برین تو بازی خودتون متوجه منظورم میشین بخصوص طرفدار های اصلی این سری شاهکار... که این شماره زیاد جالب نبود!
    ولی به نظر من که بعد از ACII بهترین شماره ی اساسینز هست. البته اوایل بازی خیلی خسته کننده بود ولی بعد از اینکه شخصیت کانر میاد بازی به نظرم کلا متحول میشه. گرافیکش هم به نظر من خیلی خیلی عالی هست ولی موزیکش رو باهاتون موافقم اصلا جالب نیست.
    خیلی هم خوشم میاد که شبیه Red Dead Redemption درست کردن . به نظرم لایق امتیاز 9 هست

6. 7 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این طرفدارای اساسینز هم مارو سرویس کردن هر سری بازی میاد گیم پلی تکراری سری پیشو داره تکرار میکنه و هیچ چیز خاصی نسبت ب نسخه قبلش نداره (الان همه میریزن سرم)ولی خداییش من متوجه نمیشم این فنای بازی واس چی هی ب خودشون دلداری میدن ک مثلا این بازی شاهکاره....بخدا این بازی از اساسینز بودن فقط استایل یه اساسینز رو داره ک اونم تو نسخه اولی بود ....

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این طرفدارای اساسینز هم مارو سرویس کردن هر سری بازی میاد گیم پلی تکراری سری پیشو داره تکرار میکنه و هیچ چیز خاصی نسبت ب نسخه قبلش نداره (الان همه میریزن سرم)ولی خداییش من متوجه نمیشم این فنای بازی واس چی هی ب خودشون دلداری میدن ک مثلا این بازی شاهکاره....بخدا این بازی از اساسینز بودن فقط استایل یه اساسینز رو داره ک اونم تو نسخه اولی بود ....
    بله ، الان میریزیم !دی !

شما شماره ی دوم و Brotherhood رو برید یه نگا ب نمراتش بندازید بعد بیایید بگید شاهکار هس یا نیس !

جوایزشم دیگه فقط باید برید ببینید !
    Last edited by mjorh; 03-11-2012 at 18:54.

9. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوست من هر سری از این بازیه دل چسب و حیجانی و کمی هم ناراحت کننده(یعنی از اول بازی کلا" نزدیکان میمیرن تا آخر بازی اشک ما رو در میارن! )
    خیلی با سری قبلیش فرق داره!
    هرچی هم باشه هم گرافیکش دلچسبه و هم گیم پلی و هم شخصیتاش!از همه مهم ترم این که این بازی به نظر من قوی ترین داستان رو داره!
    من که خیلی دوسش دارم !
    دیگه نبینما ...........!

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

من که اساسینز کرید رو بیشتر به خاطر داستانش بازی میکنم. حتی اگه گرافیک و گیم پلیش هم هیچ فرقی نکنه داستان خیلی قوی و عالیی داره.
    راستی این نسخه چرا اینقدر سخت شده؟؟ من تو اساسینز های قبلی تو کل بازی یکی دو بار میمردم ولی اینجا سربازا خیلی قوی شدن.

13. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

نه بابا
    18 روز دیگه
    تـاریخ انتشـــار :

2012/11/20 (18 روز)
    سه شنبه 30 آبان 1391
    یا امام کی میتونه تا اون موقه صبر کنه؟
    تازه بعد انتشار باید 1 ماه منتظر کرک باشیم مثل همیشه .

15. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

تازه بعد انتشار باید 1 ماه منتظر کرک باشیم مثل همیشه .
    تو دو شماره قبل که یکی دو روز مونده به ارائه جهانی Skidrow کرکشون کرده بود!
    پس نگرانی واسه چی؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دارین باهاش حال میکنین؟؟؟؟؟؟
    من که حدودا 20 روز باید صبر کنم.
    واقعا EA بهترین شرکته.هر چی منتشر کنه هم واسه کنسولا و هم pc میده بیرون
    Ubisoft

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •