تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 33 اولاول ... 22282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

گربه رو اگر 1 جای کوچیک محصور کنید میترسه. اگربیارینش تو خونه مطمعن باشید 1 گوشه واینمیسته و شروع میکنه به اکتشاف . یا مثلا جایی مثل زیر پله و یا همین راهرو جایی براش درست کنید مثل چند تا جعبه ی تو در تو که داخلش هم پتو باشه و یادتون باشه که در راه پله باز باشذ.یا زیر زمین یا هرجای دیگه .1 سقف پلاستیکی هم براش بذارید که جعبه ها خیس نشن

2. 2 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

به نظرم این کار اشتباهه . چون گربه عادت میکنه که هر وقت دستشویی داره بره تو تشت و همونجا دستشویی کنه .... یه جورایی بد عادت میشه ....
    گفتم که گربه هر وقت نیاز به دستشویی داشته باشه زیاد بی تابی میکنه و بی خود صدا میزنه ... وقتی شما غذاشو میدی میبینی بازم داره صدات میکنه بدون دستشویی داره ... خودت ببرش بیرون ولش کن بعد میره کارشو انجام میده ... یکی دو دفعه که اینکارو انجام بدی گربه شرطی میشه و دیگه میفهمه باید چیکار کنه ....
    من خودم چند تا گربه کوچیک رو بزرگ کردم و با عادتشون آشنام ..... سعی نکن گربه رو به چیزایی عادت بدی که بعدا نتونی ترکش بدی ... مثل همین دستشویی کردن تو تشت .....
    گربه کوچیک مثل بچه ی کوچیک میمونه ... هر چی از کوچیکی عادتش بدی تو بزرگی هم انجام میده و ترک دادنش سخته .
    دوست خوبم دقت کنید من به خاک اشاره کردم !!
    عرض کردم گربه خاک هر کجا باشه همونجا دستشویی میکنه و گربه ای که تو خونه قراره باشه بهتره این خاک دم دست باشه مثلا تو تشت!!!
    درضمن گربه به چیزی عادت نمیکنه !اونی که عادت میکنه سگه!!
    گربه ای که عادت کرده از بچگی توی خاکی که تو تشته دستشویی کنه اگر همون خاک تو ظرف بلور یا روی روزنامه یا هرجای دیگه هم باشه باز دستشوییشو میکنه و به ظرف و مکان توجهی نداره!!!!!!

4. این کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

گربه رو اگر 1 جای کوچیک محصور کنید میترسه. اگربیارینش تو خونه مطمعن باشید 1 گوشه واینمیسته و شروع میکنه به اکتشاف . یا مثلا جایی مثل زیر پله و یا همین راهرو جایی براش درست کنید مثل چند تا جعبه ی تو در تو که داخلش هم پتو باشه و یادتون باشه که در راه پله باز باشذ.یا زیر زمین یا هرجای دیگه .1 سقف پلاستیکی هم براش بذارید که جعبه ها خیس نشن
    من روی نرده های بالکنمون رو پوشوندم یه گوشش یه تشت رو ارتفاعش رو کم کردم توش رو پر خاک کردم یه گوشش هم یه لونه براش درست کردم البته لونه نمادینه

این هنوز خیلی کوچیک بعد کار خرابی نمیتونه خودش رو خوب تمیز کنه باید خودم تمیزش کنم!

شبا یواشکی میارمش توی خونه ولی چند روز پیش در بالکن رو باز کردم یهو دوید وسط خونه مامانم جیغ کشید فرار کرد اینم افتاد دنبالش

الان چند روزیه دیگه مامانم میگه یا بزارش بیرون یا ببر خونه مامان بزرگت آنجا نگهش ندار :(

6. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

باشه هر چی شما بگین .... انگار دارن جوجه نگه میدارن که میگن لونه و از این حرفا

جناب saye عزیز گربه هم عادت میکنه ... اگه خبر نداری بدون .... 6 7 ساله گربه دارم .... تا دلت بخواد با گربه ها آشنایی دارم .... من عرض نکردم که گربه عادت دستشویی کردن رو خاک رو عوض میکنه .... گفتم گربه راحت طلب میشه اگه تشت خاک بزاری جلوش .... من بچه گربه داشتم که با شیشه شیر میدادم دهنش ... اما از همون روز اول واسه دستشویی بردمش بیرون ... بعد از 2روز خودش میرفت بیرون .....

من اینجا پست دادم تا به آقا بهزاد کمک کنم که بتونه از گربش نگهداری کنه .... اگه آقا بهزاد سوالی داشت در خدمتم .

8. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

منظور از لونه یا خونه یا هر چیز دیگه ای، جایی هست که گربه یا حیوونای بیچاره ی دیگه تو فصل سرما و بارندگی بتونن توش پناه بگیرن مثل جوجه یا گاو یا گربه یا ................
    حیوون ها هم مثل ادم ها رفتار ها ی متفاوت دارن .حتی اگر در شرایط یکسان و به قول شما عادت دادن های یکسان باشن .باز برخوردشون تو موقیتها فرق میکنه.
    من خودم تو این مدتی که با حیوونا سر و کار دارم روزانه با 40 تا گربه کم و بیش سر و کله میزنم حالا کوچیک و بزرگ.
    اصلا این نیست که 1 رفتاری رو با همه ی گربه ها داشته باشین و همه ی اون گربه ها اون چیزی که مد نظر شماست رو انجام بدن.
    .......................

من روی نرده های بالکنمون رو پوشوندم یه گوشش یه تشت رو ارتفاعش رو کم کردم توش رو پر خاک کردم یه گوشش هم یه لونه براش درست کردم البته لونه نمادینه

این هنوز خیلی کوچیک بعد کار خرابی نمیتونه خودش رو خوب تمیز کنه باید خودم تمیزش کنم!

شبا یواشکی میارمش توی خونه ولی چند روز پیش در بالکن رو باز کردم یهو دوید وسط خونه مامانم جیغ کشید فرار کرد اینم افتاد دنبالش

الان چند روزیه دیگه مامانم میگه یا بزارش بیرون یا ببر خونه مامان بزرگت آنجا نگهش ندار :(
    اون بیچاره هم به جست و خیز و بازی نیاز داره
    مادر ها زود دلشون نرم میشه . بگو که بعد فصل سرما رهاش میکنم .
    اینم بگم که اگر قراره رهاش کنی سعی کن به دست خیلی عادتش ندی

10. 3 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

منظور از لونه یا خونه یا هر چیز دیگه ای، جایی هست که گربه یا حیوونای بیچاره ی دیگه تو فصل سرما و بارندگی بتونن توش پناه بگیرن مثل جوجه یا گاو یا گربه یا ................
    حیوون ها هم مثل ادم ها رفتار ها ی متفاوت دارن .حتی اگر در شرایط یکسان و به قول شما عادت دادن های یکسان باشن .باز برخوردشون تو موقیتها فرق میکنه.
    من خودم تو این مدتی که با حیوونا سر و کار دارم روزانه با 40 تا گربه کم و بیش سر و کله میزنم حالا کوچیک و بزرگ.
    اصلا این نیست که 1 رفتاری رو با همه ی گربه ها داشته باشین و همه ی اون گربه ها اون چیزی که مد نظر شماست رو انجام بدن.
    .......................

اون بیچاره هم به جست و خیز و بازی نیاز داره
    مادر ها زود دلشون نرم میشه . بگو که بعد فصل سرما رهاش میکنم .
    اینم بگم که اگر قراره رهاش کنی سعی کن به دست خیلی عادتش ندی
    بله گربه ها خیلی بازیگوش هستن!فعلا که مامانم کاری نداره میترسم خودش ببره بزارش بیرون.حالا باهاش صحبت کردم که اگه تصمیم جدی بگیره که بزاریمش بره.ببرمش حیاط خونه مامان بزرگم بزرگه اونجا میتونه سر کنه!فقط یه چیزی وقتی بچه گربه گوچیه بعد خرابکاری مامانش لیسش میزنه تمیزش میکنه.فعلا من این کارو هر شب میکنم.چطوری یادش بدم خودش این کار رو بکنه!نکنه به این کار عادت کنه که یکی دیگه تمیزش کنه!

12. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

چند وقتشه؟
    از اونجایی که گربه ها به تمیزیا خودشون اهمیت میدن بلافاصله این کارا رو یاد میگیرن که خودکفا باشن

14. 2 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

چند وقتشه؟
    از اونجایی که گربه ها به تمیزیا خودشون اهمیت میدن بلافاصله این کارا رو یاد میگیرن که خودکفا باشن
    نمیدونم ولی اندازش انقدر کوچیکه که میشه توی یه کاسه گذاشتش

البته میشد!امروز بردمش خونه مامان بزرگم گذاشتمش تو حیاطشون!کلی هم سفارش اش رو کردم حالا هر چند روز میرم پیش اش!

اونجا خیلی بهتر از بالکن خونمونه بزرگه پر درخته و باغچه داره ولی میترسم گربه های بزرگتر بلایی سرش بیارن!

16. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

فسقلیه که هنوز. از درخت بالا نره بپره تو کوچه بعد نتونه برگرده!!!؟؟
    براش یه سرپناه درست کردین که بارونی برفی اومد خیش نشه؟

18. این کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

ممنون از راهنمایی . حالا این همه چیز چیه ؟! من خیلی چیزها دادم که نخورده !
    ولی این مدت گردن مرغ میخریدم که خوشبختانه با افزایش روز افزون قیمت مرغ , قیمت گردن هم زیاد شد . یک مدت هم پای مرغ میگرفتم و میدادم .
    دیدم که یک سری کنسرو و بسکویت برای سگ هست . میخواستم ببینم از کجا میشه گیر آورد و قیمتش در چه حده ؟!

من خودم همین تابستان دو تا همستر خریدم که یکی 8 تومان بود و اون یکی 10 تومان . قیمت ثابت نداره . از 10 تومان دیدم تا 30 تومان .
    نمیدونم جوابتون رو گرفید یا نه . اما برای تهیه ی غذای مخصوص به دامپزشکی ها مراجعه کنید که همه چیز هم دارن فقط به تاریخ مصرفشون دقت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •