نه ... دلیلش اینه که عکس بازیکن های فوتبال رو می ذارن روی کاور بازی![]()
نه ... دلیلش اینه که عکس بازیکن های فوتبال رو می ذارن روی کاور بازی![]()
کاور هر منطقه فرق میکنه.
مثلا برای آمریکا Donavan رو میزارن با یه بازیکن ثابت که پارسال 'Kaka بود.
اینم فک کنم مال انگلیس باشه.
مگه Messi بازیکن فوتبال نیست ؟![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم ولی به دید غرض نبینید لطفا واقعا میخوام علت این رو بدونم که :
چرا فیفا گرافیکش اینطوریه ؟!!
یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !
فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا
یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )
آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!سلام دوستان
یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !
فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا
یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )
آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!سلام دوستان
میدونید دوستان کلا pes از نظر گرافیک بهتره و فیفا از نظر بازی (گیم پلی).....و بر عکس
آرش جان اگه به نظرت اینا مشکلات فیفا نکست باشه واقعا باید خوشحال بود! و باید فیفا رو به حق برترین بازی ورزشی سال دونست که حقیقتا هم همینطوره... عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحک
کاور های بازی»
کاور استرالیا:
کاور منطقه UK:
کاور اسپانیا:
![]()
کاور آرژانتین می خوان چی بزنن؟ : دی مارادونا؟![]()
اون چیزی که مضحکه، الکی بزرگ کردن فیفاست.عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحک
کاور اسپانیا رو می تونستند بهتر کار کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)