سلام این نسخه اصلی بازیه ؟دانلود کنم با بعد تازه نسخه اصلیش میاد ؟
سلام این نسخه اصلی بازیه ؟دانلود کنم با بعد تازه نسخه اصلیش میاد ؟
ایزابلا و وریک و حتی فلمنث به دیالوگهای شوخی و خنده دار واکنش مثبت نشون میدن، من با فلمنث هم اونایی که آیکون الماس داشتن انتخاب میکردم خوشش میومد!مثلا وقتی به ایزابلا می گی به شرطی که یک بوس بدیکلی خوشحال میشه و +15 شد رابطه. ولی وقتی با andres لاس میزنی یا flirt می کنی ( همون گزینه هایی که عکس قلب دارن ) کمتر زیاد میشه مثلا +5
یا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد
خیلی جالبه!
برای همه همینجوری میشه منم تا پایان بازی دیگه نداشتمش! البته ببریش با خودت یه اتفاقات جالبی هم میفته!سلام من چطوری میتونم خواهرم Bethany رو پس بگیرم همشه همرام بود ولی وقتی میخواستیم بریم زیر زمین مادرمون گفت دوتاتون نرین منم بچه حرف گوش کن Bethany رو با خودم نبردم یکی دیگه بردشمیتونم دوباره پسش بگیرم یا دوباره برگردم عقب با خودم ببرمش چیکار کنم ؟
محتوای مخفی: مخفی
Last edited by merikhi; 14-03-2011 at 15:44.
بچه ها هیچ کدوم از شخصیتای نسخه قبل هستن یا کلا شخصیتا جدیدن؟
حتی اگه با خودم ببرمش هم دوباره ازم میگیرنش ؟
شاید باورتون نشه ولی بد جور بهش عادت کرده بودم دوسش داشتم![]()
باید یه کاری بشه کرد plz plz
نه میشه گفت همشون جدید هستند، ایزابلا و مریل تو نسخه قبلی بودن نمیشد باهاشون بازی کرد البته! آندرس هم تو Awaking بودش بقیه جدید هستندبچه ها هیچ کدوم از شخصیتای نسخه قبل هستن یا کلا شخصیتا جدیدن؟
اگه با خودت بردیش فکر کنم باید آندرس هم ببری!حتی اگه با خودم ببرمش هم دوباره ازم میگیرنش ؟
شاید باورتون نشه ولی بد جور بهش عادت کرده بودم دوسش داشتم![]()
باید یه کاری بشه کرد plz plz
محتوای مخفی: داستان
Last edited by merikhi; 14-03-2011 at 15:49.
من ار فالوت زیاد خوشم نیومد ولی این خیلی قشنگ تره !داستان چیه آقا..من نه شماره یک رو بازی کردم نه اینو فعلآ گرفتم!شنیدم نقش آفرینیه سراغش نرفتم..
اگر تو سبک fallout هست که کلآ اسمشو از تو ذهنم delet کنم : دی
2 نفر رو دیدم از نسخه ی قبلی اون سندلر ( ؟ ) با باباش !بچه ها هیچ کدوم از شخصیتای نسخه قبل هستن یا کلا شخصیتا جدیدن؟
فلمیث ( حالا هر جور که تلف می شه ! :دي ) هم یه جورایی هست ! :دي
اسم الیستار هم هست !
اصلی باید باشه دیگه ! :ديسلام این نسخه اصلی بازیه ؟دانلود کنم با بعد تازه نسخه اصلیش میاد ؟
خیلی باحال بود این حرفت ! :ديخود منم دیروز ناخواسته با ایزابلا رومنس داشتم!![]()
یا خدا ! نگو که می خوای 200 300 ساعت بازی کنی بعدش نقد بنویسی ! :دينه آخه می خوام بازی تموم بشه بعد نقد بذارم فعلا هنوز 20 ساعتی بیشتر نرفتم که در مقابل 200-300 ساعت شماره قبلی چیزی حساب نمیشه!
من خواهرمو می خوام ! دي
edited
flirt زدنی مگه نیست ؟ :ديیا مثلا اصلا نمیشه با مریل flirt کرد
خیلی جالبه!
Last edited by SAMCRO; 14-03-2011 at 16:00.
من نسخه اول رو بازی نکردم ..اما این dragon age 2 رو دانلود کردم ..الان هم نصب کردم دارم بازی میکنم چرا این ضربه زدنها سخته!!
مگه با موس نباید ساده باشه!!! همش باید از رو کیبرد 1 و 2و 3 و4 بزنم..؟؟؟
چرا من هر زرهی تن پلیرم میکنم لباسش ثابت هست و عوض نمیشه ؟
چطوری باید عوضش کنم ؟
سلام دوستان.
آقا من نسخه 1 رو باز نکردم...به نظرتون ایرادی داره از همین نسخه 2 شروع کنم؟
بازی قشنگی هست؟
چیز زیادی رو از دست نمیدی اگه از 2 شروع کنی
ولی به نظرم اول نسخه 1 (Origins) رو بازی کنی بهتره چون یه چیزی از کل داستان بازی دستت مییاد... داستان اصلی Origins خیلی قویتره
نسخه 2 یه ذره اکشنیتره و روی داستانهای فرعی و کاراکترها بیشتر کار شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)