تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 359 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

راست میگیاااااااااااا.
    امروز 10 بار قطع شدم. دارم فکر میکنم اگه بخوابم بازقطع میشه. دارم فیلم دانلود میکنم حیفم میاد قطع بشه.
    من احساس میکنم به گوشیم خیلی ربط داره سرعتم. گوشیم ظریفه. و این امکانات E بدلیل نداشتن وای فای یه جورایی جایگزینش شده. من که اولش نمیدونستم به چه دردی میخوره.
    حالا میخوام گوشی E250 که انگار مثل مال توهم هست بگیرم تست کنم.اگه خوب بود ازش بخرم.
    قابل توجه دوستان . من توی این ماه حدودا 2 گیگ دانلود کردم. با امشب میشه 2700.
    پس فعلا مشکلی نیست. چون تازه اول ماهه شاید دانلود ها تا 4 گیگ هم برسه. معلوم نیست شایدم بیشتر.
    تست میکنیم و به جواب میرسیم. انشالله که محدودیت نداشته باشه.
    2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیره شبی 600 مگ رو شاخشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقایووووووووووووون مــن دارم دق میــــکنم :

بنده به تاریخ 4 تیرماه یه بسته اینترنت یک ماه 11 تا 6 صبح خریدم . ولی از سه شنبه هفته گذشته غیر فعال شده (یعنی فعال هست ولی هزینه کم میکنه ) تا حالا 11 بار تلفن زدم به ایرانسل فقط یه جمله میگن "حق با شماست ، داریم بررسی میکنیم"
    نمیدونم به کــــــــــــــی بگم . دارم روانی میشم ، تازه من نمیدونستم غیرفعال شده 2500 تومان شارژمو خورد . کسی از دوستان وضیعت منو داره ؟؟؟؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیره شبی 600 مگ رو شاخشه
    خوش به حالتون سرعت من بیشتر از 6 نمی ره
    با سرعت 35؟!!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقایووووووووووووون مــن دارم دق میــــکنم :

بنده به تاریخ 4 تیرماه یه بسته اینترنت یک ماه 11 تا 6 صبح خریدم . ولی از سه شنبه هفته گذشته غیر فعال شده (یعنی فعال هست ولی هزینه کم میکنه ) تا حالا 11 بار تلفن زدم به ایرانسل فقط یه جمله میگن "حق با شماست ، داریم بررسی میکنیم"
    نمیدونم به کــــــــــــــی بگم . دارم روانی میشم ، تازه من نمیدونستم غیرفعال شده 2500 تومان شارژمو خورد . کسی از دوستان وضیعت منو داره ؟؟؟؟
    حتما باید میزاشتی 2500 تومنتو بخوره ؟بعدبری پیگیری کنی ؟ ایرانسل هم حق داره معلومه حق با شماست چون که ما سر گردنه هستیم
    500 تومن بیشتر خرج میکردی دوباره طرح رو انتخاب میکردی کاری نداشت که.

خوش به حالتون سرعت من بیشتر از 6 نمی ره
    با سرعت 35؟!!!!!!!!!!!!!!
    والا دیروز و دیشب که گند زده بود ..امروز هم لینکی برای دانلود نداشتم گیر کردیم با یه لینک مزخرفی که اگه به دستش بیارم خو میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزيز بالاخره اين EDGE ايرانسل درست و حسابي هست ‌؟‌ يعني ارزش داره من بگيرم ؟‌

گوشي من HTC هستش و قابليت WiFi Roter رو داره يعني اكه باهاش كانكت شي و زبونم لال سرعتت خوب باشه ميشه اونو روتر كرد و با لپتاپ گرفت ؟

دوستان نظر بدن .. !

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با اجازه کینگ جان من بگم به دوستمون که بله. خوبه. حتی اگه سرعتت هم پایین باشه میتونی به راحتی بگردی و دانلود کنی!
    دیگه کمترین حدی که ممکنه کسی داشته باشه 6 کیلو هست!
    و حدودا تا 46 هم گزارش شده. برای من حدودا 15 هست که برابر با سرویس 128 است. البته به استثنای پینگ بالاش.
    --------------
    آقا دیروز که من قعطی داشتم .امروز هم که سرعتم کنده خیلی . از 14 15 رسیده به 4 3 . بعضی وقتا 1.2
    انشالله این توفان تموم بشه سرعت برگرده سرجاش. فیلمام مونده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان عزيز بالاخره اين EDGE ايرانسل درست و حسابي هست ‌؟‌ يعني ارزش داره من بگيرم ؟‌

گوشي من HTC هستش و قابليت WiFi Roter رو داره يعني اكه باهاش كانكت شي و زبونم لال سرعتت خوب باشه ميشه اونو روتر كرد و با لپتاپ گرفت ؟

دوستان نظر بدن .. !
    در مورد شیر کردن به لپتاپ رو دقیق نمیدونم فکر کنم 70-80درصد امکانش باشه ولی میتونین با کابلش وصل بشین و موردی نداره فقط ممکنه باطری گوشی و استهلاک و... که در =ستهایقبلی توضیح داده شده اتفاق بیفته ضمنا تا الان هم یه مصدوم داده باطری یکی از بچه ها منفجر شده از من میشنوی 50 تومن بده یه 250 سامسونگ بگیر هم یه گوشی دومی گیرت میاد هم مودم با سرعت بالا و کلاس 32 هستش و همچنین بعدا که سرویسها لغو بشه میتونی ازش به عنوان یه گوشی همین جوری !!! استفاده کنی اگر هم که یک مودم دانگل بگیری بعدا که 3G میادبه دردت میخوره
    ولی قبل از تهیه اینها حتما برای راه اندازی سرویس یه دونه سرویس 1 ماه شبانهبگیر و شب امتحان کن ببین سرعتش خوبه اگر خوب بود برو یه ماهه رو اکتیو کن که قیمتش 10 تومنه ولی حتما تست بگیر و تست 24 ساعت هم ترجیحا نگیر که هرکی گرفته شاکی بوده حجمش رو زدند و یا دزدی شده لوی سرویس شبانه از 11 شب تا 6 صبح کار میکنه.

با اجازه کینگ جان من بگم به دوستمون که بله. خوبه. حتی اگه سرعتت هم پایین باشه میتونی به راحتی بگردی و دانلود کنی!
    دیگه کمترین حدی که ممکنه کسی داشته باشه 6 کیلو هست!
    و حدودا تا 46 هم گزارش شده. برای من حدودا 15 هست که برابر با سرویس 128 است. البته به استثنای پینگ بالاش.
    --------------
    آقا دیروز که من قعطی داشتم .امروز هم که سرعتم کنده خیلی . از 14 15 رسیده به 4 3 . بعضی وقتا 1.2
    انشالله این توفان تموم بشه سرعت برگرده سرجاش. فیلمام مونده
    خواهش داداش این چه حرفیه تاپیک مال همه است البته اگه اسپم پرونی نکنند
    فقط یه نکته رو بگم.
    من کانکشنهای دانلود منیجرم رو روی 16 ست کردم
    ولی نمیدونم جریان شبکه مخابرات چیه که وقتی به یه سایتی که دانلود میکنم وصل میشه با 3-4 تا کانکشن دانلود میکنه
    ولی در عوض با ایرانسل فقط 1 دونه کانکشن داره
    وقتی با مخابراتم روی 0 تا دانلود میکنه و حدود 1 ساعت طولم کیشه برای 100 مگ ولی این لامصب سایته با ایرانسل مشکل داره 4 ساعت همون فایل رو کش میده که بدجوری منو شگفت زده کرده .

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

این ایرانسل چش شده؟هم سرعت اومده پایین هم هر چند دقیقه قطع می شه؟!!!

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگه دوستان میخوان برای این کار گوشی بخرن nokia 2730 بگیرن که 3g رو هم ساپرت می کنه البته کمی گرونتره

11. این کاربر از MrDevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

این ایرانسل چش شده؟هم سرعت اومده پایین هم هر چند دقیقه قطع می شه؟!!!
    والا این یه مورد رو بیلمیرم
    با یه سایت معتبر چک کن ببین سرعت افت داره ؟
    تا حالا توی این مدت 10 سال سایتی مثل سامسونگ ندیدم که توی دانلود کم بیاره .
    دقیقا مثل هاستهای شخصی می مونه همه پورتهاشو باز گذاشته با سمسونگ امتحان و یه چیزی ازش دانلود کن.
    اگر هم هاست شخصی داری یه امتحان کنببین سرعت چه جوریه.

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

دوستان رپیدلیچ مستقیم کننده خوب سراغ دارید با لینک مستقیم ؟
    ممنون میشم بدجوری گیر افتادم
    حداقل 2-3 ساعت فایل رو نگهداره
    ممنون میشم لطف کنید کارم خیلی لنگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •