2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیرهشبی 600 مگ رو شاخشه
![]()
2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیرهشبی 600 مگ رو شاخشه
![]()
آقایووووووووووووون مــن دارم دق میــــکنم :
بنده به تاریخ 4 تیرماه یه بسته اینترنت یک ماه 11 تا 6 صبح خریدم . ولی از سه شنبه هفته گذشته غیر فعال شده (یعنی فعال هست ولی هزینه کم میکنه ) تا حالا 11 بار تلفن زدم به ایرانسل فقط یه جمله میگن "حق با شماست ، داریم بررسی میکنیم"
نمیدونم به کــــــــــــــی بگم . دارم روانی میشم ، تازه من نمیدونستم غیرفعال شده 2500 تومان شارژمو خورد . کسی از دوستان وضیعت منو داره ؟؟؟؟
خوش به حالتون سرعت من بیشتر از 6 نمی ره2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیرهشبی 600 مگ رو شاخشه
![]()
با سرعت 35؟!!!!!!!!!!!!!!
حتما باید میزاشتی 2500 تومنتو بخوره ؟بعدبری پیگیری کنی ؟ ایرانسل هم حق داره معلومه حق با شماست چون که ما سر گردنه هستیم
500 تومن بیشتر خرج میکردی دوباره طرح رو انتخاب میکردی کاری نداشت که.
والا دیروز و دیشب که گند زده بود ..امروز هم لینکی برای دانلود نداشتم گیر کردیم با یه لینک مزخرفی که اگه به دستش بیارم خو میشه![]()
دوستان عزيز بالاخره اين EDGE ايرانسل درست و حسابي هست ؟ يعني ارزش داره من بگيرم ؟
گوشي من HTC هستش و قابليت WiFi Roter رو داره يعني اكه باهاش كانكت شي و زبونم لال سرعتت خوب باشه ميشه اونو روتر كرد و با لپتاپ گرفت ؟
دوستان نظر بدن .. !
با اجازه کینگ جان من بگم به دوستمون که بله. خوبه. حتی اگه سرعتت هم پایین باشه میتونی به راحتی بگردی و دانلود کنی!
دیگه کمترین حدی که ممکنه کسی داشته باشه 6 کیلو هست!
و حدودا تا 46 هم گزارش شده. برای من حدودا 15 هست که برابر با سرویس 128 است. البته به استثنای پینگ بالاش.
--------------
آقا دیروز که من قعطی داشتم .امروز هم که سرعتم کنده خیلی . از 14 15 رسیده به 4 3 . بعضی وقتا 1.2
انشالله این توفان تموم بشه سرعت برگرده سرجاش. فیلمام مونده![]()
در مورد شیر کردن به لپتاپ رو دقیق نمیدونم فکر کنم 70-80درصد امکانش باشه ولی میتونین با کابلش وصل بشین و موردی نداره فقط ممکنه باطری گوشی و استهلاک و... که در =ستهایقبلی توضیح داده شده اتفاق بیفته ضمنا تا الان هم یه مصدوم دادهباطری یکی از بچه ها منفجر شده
از من میشنوی 50 تومن بده یه 250 سامسونگ بگیر هم یه گوشی دومی گیرت میاد هم مودم با سرعت بالا و کلاس 32 هستش و همچنین بعدا که سرویسها لغو بشه میتونی ازش به عنوان یه گوشی همین جوری !!! استفاده کنی اگر هم که یک مودم دانگل بگیری بعدا که 3G میادبه دردت میخوره
ولی قبل از تهیه اینها حتما برای راه اندازی سرویس یه دونه سرویس 1 ماه شبانهبگیر و شب امتحان کن ببین سرعتش خوبه اگر خوب بود برو یه ماهه رو اکتیو کن که قیمتش 10 تومنه ولی حتما تست بگیر و تست 24 ساعت هم ترجیحا نگیر که هرکی گرفته شاکی بوده حجمش رو زدند و یا دزدی شده لوی سرویس شبانه از 11 شب تا 6 صبح کار میکنه.
خواهش داداش این چه حرفیه تاپیک مال همه است البته اگه اسپم پرونی نکنند
فقط یه نکته رو بگم.
من کانکشنهای دانلود منیجرم رو روی 16 ست کردم
ولی نمیدونم جریان شبکه مخابرات چیه که وقتی به یه سایتی که دانلود میکنم وصل میشه با 3-4 تا کانکشن دانلود میکنه
ولی در عوض با ایرانسل فقط 1 دونه کانکشن داره
وقتی با مخابراتم روی 0 تا دانلود میکنه و حدود 1 ساعت طولم کیشه برای 100 مگ ولی این لامصب سایته با ایرانسل مشکل داره 4 ساعت همون فایل رو کش میده که بدجوری منو شگفت زده کرده .![]()
این ایرانسل چش شده؟هم سرعت اومده پایین هم هر چند دقیقه قطع می شه؟!!!
به نظر من اگه دوستان میخوان برای این کار گوشی بخرن nokia 2730 بگیرن که 3g رو هم ساپرت می کنه البته کمی گرونتره
والا این یه مورد رو بیلمیرم
با یه سایت معتبر چک کن ببین سرعت افت داره ؟
تا حالا توی این مدت 10 سال سایتی مثل سامسونگ ندیدم که توی دانلود کم بیاره .
دقیقا مثل هاستهای شخصی می مونه همه پورتهاشو باز گذاشته با سمسونگ امتحان و یه چیزی ازش دانلود کن.
اگر هم هاست شخصی داری یه امتحان کنببین سرعت چه جوریه.
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
دوستان رپیدلیچ مستقیم کننده خوب سراغ دارید با لینک مستقیم ؟
ممنون میشم بدجوری گیر افتادم
حداقل 2-3 ساعت فایل رو نگهداره
ممنون میشم لطف کنید کارم خیلی لنگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)