تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 44 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جباري با استقلال قرارداد مشروط امضا كرد

هافبك استقلال روز گذشته با قرارداد مشروط در اين تيم ماندني شد. مجتبي جباري روز گذشته با علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال نشستي را برگزار كرد. در اين جلسه سرپرست استقلال با اين بازيكن براي تمديد قرارداد به صورت مشروط به توافق رسيد.

قرار است مبلغي ثابت به جباري داده شود اما مابقي پول او بستگي به تعداد بازي هاي اين بازيكن در فصل آينده دارد. گفته مي شود امروز جباري قرارداد خود را در هيات فوتبال ثبت مي كند. قرارداد او دو ساله است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پرسپولیس چقدر ضعیف عمل کرده
    انصاری فر
    خلعتبری
    رحمتی
    عقیلی
    حسینی
    اینا چی شدن
    کاشانی اسمشو گذاشته مدیرعامل
    از اسم انصاری فر که بگذریم بقیشون دو سال هست که فقط دارن بازار گرمی می کنن . البته پرسپولیس هم بی تقصیر نیست . وقتی بازیکن بعد از فصل قدم به باشگاه می زاره حتما فکرهاشو کرده که اومده تو باشگاه . من بودم همون موقع قرارداد رو می زاشتم جلوی بازیکن و می گفتم بفرما امضا کن . اگر نمی کنی رفتی پشت سر خودت رو هم نبین

این ها می آن بازار گر می می کنن که باشگاه خودشون پول بیشتری بده

وقتی رحمتی سال گذشته 700 میلیون می گیره مگه دیوانه هست بیاد پرسپولیس 300 یا 400 میلون بگیره . خوب همونجا می مونه 800 تومن هم می گیره

البته انصاری فرد قضیه اش فرق می کنه چون خود سایپا ک.ن انداخت

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تماس سرپرست استقلال با مهاجم مازاد علي دايي

مرجع خبری پرسپولیس : اشپيتيم آرفي ،مهاجم فصل پيش تيم پرسپوليس مورد نظر پرويز مظلومي و مسوولان استقلال قرار دارد و مسوولان اين تيم مذاكرات اوليه را براي به خدمت گرفتن اين بازيكن انجام دادند تا نظر اين بازيكن را براي حضور در استقلال جلب كنند.

به گفته يك مقام مسوول حاضر در باشگاه استقلال؛ نام آرفي در فهرست نفرات پرويز مظلومي قراردارد و سر مربي استقلال اعلام كرده در صورت ناموفق بودن در جذب "عمادرضا" بهترين گزينه براي وي آرفي است. گفتني است،سرپرست استقلال مذاكراتي با اين بازيكنان انجام داده و قرار است براي پيشبرد توافق ها براي حضور آرفي در استقلال فتح اله زاده مذاكراتي با كاشاني انجام دهد،تا اين بازيكن بتواند فصل بعد را در استقلال سپري كند.

بائو با قراردادی 2 ساله به شهرداري می‌پيوندد

هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تيم شهرداري تبريز با توافق رسيد.

ميثم بائو پس از مذاكرات امروز خود با مسئولان شهرداري تبريز با اين تيم براي عقد قراردادي دو ساله به توافق رسيد. بائو با تائيد خبر فوق گفت: شهرداري تيمي است كه من با مسئولان آن بسيار نزديك هستم به همين دليل پس از توافقاتي كه با اين تيم داشتم تا 2 روز آينده قرارداد خودم را به صورت رسمي به مدت دو سال با اين تيم خواهم بست.

کد:

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ميلاد ميداودي به استقلال پيوست
    خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال‌اهواز به استقلال تهران پيوست

به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي صبح امروز در باشگاه استقلال تهران حضور پيدا كرد و پس از مذاكرات نهايي با مسئولان اين باشگاه با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
    ميداودي پيش از اين چند جلسه با اميدوار رضايي تنها عضو هيات مديره باشگاه استقلال داشته است.
    وي به زودي قرارداد داخلي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رقابت دو باشگاه از فرودگاه شروع شد!

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال‌اهواز به استقلال تهران پيوست. نکته حاشیه ای حضور میداودی در تهران این است که هنگام ورود این بازیکن به فرودگاه مهرآباد نمایندگان دو باشگاه استقلال و استیل آذین در فرودگاه حاضر بودند و برای بردن این بازیکن به باشگاه خود تلاش می کردند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض میلاد ميداودي قراردادش را با استقلال ثبت كرد

کد:
    به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي كه صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال با اين تيم به توافق نهايي رسيده بود با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت كرد.
    اين بازيكن با استقلال قرارداد دو ساله اش را به ثبت رساند و در فصل آينده با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض تعهد اخلاقي داده بودم به استقلال بيايم

ميلاد ميداودي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حضور خود در استقلال اظهار داشت: تمام اخباري كه در مورد حضور من در تيم هاي ديگر منتشر شد شايعه بود. از تيم هاي ديگر پيشنهاد داشتم اما گفته بودم بين سپاهان و استقلال يكي را انتخاب مي كنم و سرانجام تصميم گرفتم استقلال را انتخاب كنم.

وي افزود: عوامل مختلفي در استقلالي شدنم نقش داشت از جمله زحماتي كه آقاي اميدوار رضايي برايم كشيدند. در زماني كه باشگاه استقلال مديرعامل نداشت ايشان با من صحبت كرد. من قول اخلاقي به دكتر داده بودم و بايد به آن عمل مي كردم.

ميدوادي با اشاره به اينكه قرار است شماره 10 استقلال را بر تن كند، در مورد اينكه قول آقاي گلي را به هواداران اين تيم مي دهد يا خير گفت: از حالا نمي توانم قول بدهم اما تمام تلاش خود را مي كنم كه اين اتفاق بيفتد. براي آقاي گلي به اين تيم آمدم و اميدوارم در كنار ساير استقلالي ها فصل خوبي داشته باشم.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوشم میاد فتح الله زاده اراده کنه دست روی هر بازیکنی بذاره میگیره .
    خدایی تو مدیریت و جذب بازیکن حرف نداره کارش! فقط بعضی از افکارش یه خورده دمودست!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلاد خوش امدی . مبعلی هم امشب با استقلال میبنده .
    با این تیم قهرمانی رو شاخشه . حاجی دوست داشتنی . ایول به فتح الله زاده .
    روزهای آبی در راهه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال اگه چند تا بازیکن دیگه مثل مبعلی رو هم بگیره امسال قوی تر از پارسال میشه.
    اگه مبعلی بیاد یعنی هافبک ها میشن آشوبی و جباری و مبعلی. یعنی یه خط هافبک عالی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •