تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 32 اولاول ... 222829303132
نمايش نتايج 311 به 315 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

داستان این بازی در باره دو گروه از موجودات باستانی هستند که زیر دریا زندگی میکنند
    گروهی از موجودات دریایی وزغ مانند (شما هنگام جستجو روی زمین با انسان های با قیافه های وزغ مانند روبرو میشید ) تصمیم به تصرف دنیای روی زمین میشین البته با قیافه های انسان مانند ولی کج و کوله مثل وزغ

در این بین آزمایشاتی هم انجام میدن (همون دختر کوچک توی اون خونه که داره خودش و مامانش و پدرشو نقاشی میکنه که پدرش رو مثل هیولا کشیده در واقع پدرش به یک موجود وحشی ولی مثل تمساح و وزغ تبدیل شده که زنشو میکشه ولی بعد خودشو توی اون اتاق سلول مانند زندانی میکنن )

گروه دیگر موجودات خوبی هستند با گردن های دراز که ماهیتشون مشخص نیست در واقع قهرمان داستان ما خودش از همین موجودات هستش که آخر سر میفهمه با قدرت و نیروی اونها و شکل انسان گونه (اون صحنه آخر که شما از دید دوربین اول شخص با اونها حرف میزنید و باهاشون راه میرید)

ولی ظاهرا وقتی میفرستنش دیونه خونه نمیتونه با این قضیه کنار بیاد و خودشو اعدام میکنه ولی نمیدونم چرا خودشو اعدام میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام بومرز جان خیلی ممنون بابت سیو ولی من دیگه همون موقع رفتم سیو اخر بازی رو گرفتم هایدرا رو کشتم و بازی رو تموم کردم حیف که یه تیکه ی زیادیش رو نتونستم بازی کنم به خاطر همون باگ بازی خیلی مشکل داشت یکی همین تو کشتی که کاریش نمیشه کرد یکی هم برا بعضیا دسته ی پشت مجسمه رو نمیزنه من خودم یه بار داشتم بازی میکردم بازی قاطی کرد دیگه ادم نمیشدم همینجور وزغ بودم ولی خوب بالاخره تمومش کردم اخرین صفحه خاطراتش خیلی غم انگیز بود کلی دلم سوخت واسش ولی الانم که سیوشو دادی ولی بازیش خیلی ترسناک بود نمیدونم چرا یه حسی دارم نمیتونم بازی کنم مثلا من هر دو نسخه ی alan wake رو با اون کیفیت توپ بازی کردم اصلا ترس نداشت ولی این بازی واقعا ترسناک و قشنگ بود وقتی هول میکردی دیگه نمیتونستی برا شلیک یا مثلا قفل کردن در تمرکز کنی خیلی باحال بود بازم ممنون بابت سیو کسی چه میدونه شاید سال های بعد زد به سرم رفتم دوباره بازی کنم ترینر هم گرفتم ولی خودمو کشتم بازم راه نیافتاد بیشتر ترینر رو واسه اخرش میخوان که فرصت کمه ولی میشه بدون ترینر هم رفت هر کی بازی نکرده پیشنهاد میدم بازی کنه محشره من black ops 2 ,ac3,farcry3 hitman 6 همه اینا رو چند بار تموم کرد ولی بهترین بازی عمرم همین call of cthulhu بوده الان نسخه جدیدش با یه نام دیگه اومده که علاوه بر قشنگی داستان کیفیتش هم در حد بازی ها امروزی شده ببینم میخرم بازم مرسی کسی کمکی خواست من حفظم بازی رو میتونید بپرسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به همه
    من تازه عضو شدم ولی از راهنماییهای موجود در این بحث خیلی استفاده کردم و بسیار ممنونم...
    دنبال داستان کامل بازی میگردم البته به زبان فارسی. از سایت ویکی پدیا یه چیزهایی دستگیرم شد ولی بیشتر مشتاق شدم در موردش بدونم اینکه Yithian کی ویا چه کسانی بودندو سرو سرشون با پدر جک چی بوده و ...
    اگه در این مورد کسی چیزی میدونه لطف کنه و بگه
    بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض dangerous voyage

سلام بایرن. من چطوری باید اون دستگاه که تو کشتی هست رو زوم کنم تو مرحله dangerous voyage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام بایرن. من چطوری باید اون دستگاه که تو کشتی هست رو زوم کنم تو مرحله dangerous voyage
    دوست عزيز‏, فكر نميكنم از دوستان قديمى كسى به اين تابيك سر بزنه. من مدت زيادى نيست بازى رو تموم كردم احتمالأ بتونم كمك كنم در مورد سوالتون هم بايد بكم كه بايد برى بشت توب و كليد اكشن رو بزنى و بعد شليك كنى

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •