تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 32 اولاول ... 222829303132
نمايش نتايج 311 به 317 از 317

نام تاپيک: Fable III

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دیگه مشخصه پایانش که اون شیاطین تیره حمله می کنن و... خیلی مشخصه...!
    بعد از این که بازی رو تموم کردی می تونی بگردی و مراحل اضافی رو تموم کنی.
    اون سنگ ها و کوتوله ها جزء کوئست ای فرعی طولانی بازی هستن که باید واکترو داشته باشی... اونا فقط co-op لذت دارن... وگرنه چون نه داستانی دارن نه چیزی تک نفره لذت بخش نیستن...
    می تونی کوئست های فرعی داستان دار رو بری ، یا دوباره بازی رو با یک انتخاب دیگه تموم کنی.

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تازه بازی رو خریدم دو تا دی وی دیه تو نصبش مشکل دارم میشه بگین نصبش چجوریه؟

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تازه بازی رو خریدم دو تا دی وی دیه تو نصبش مشکل دارم میشه بگین نصبش چجوریه؟

داره خودمونی میشه amin2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من از کرک SKIDROW استقاده می کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم برم داخل بازی لطفا یه راهنمایی بکنید ؟
    ( تمام این کارها را هم می کنم ولی بازم بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم میگه باید به اینترنت متصل بشه تا بتونه سریال رو بفرسته .
    توضیحات نصب بازی: ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. دقت داشته باشید که حتما از اینترنت قطع باشید. در هنگام نصب بازی نیاز به سریال نصب می باشد ، تمامی ارقام را عدد ۱ وارد کنید ، به صورت زیر: ۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱
    پس از اتمام نصب ، به فولدر UPDATE مراجعه نموده و فایل setup.exe را اجرا و نصب نمایید. پس از اتمام نصب آپدیت ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید برای ذحیره سازی بازی ، نیاز به اکانت آفلاین Games for Windows Live دارید . این اکانت را می توانید در هنگامی که بازی اجرا می شود ، در منوی اول بازی ، ایجاد کنید. )

منظورم اینه وقتی میخوام وارد بازی بشم games for windows live میاد بعد یه صفحه باز میشه باید ایمیل و پسورد بدم وقتی میدم میگه باید به اینترنت وصل باشی !!! و وارد بازی نمیشه .
    در واقع برای من ابتدا FableLauncher بالا می یاد و بعد از چندبار NEXT زدن وقتی میگه باید ایمیل و پسورد LIVE را وارد کنی وقتی کنسل رو می زنم این پیغام رو میده : TO PLay this game you must signed in to games for windows live وقتی هم که روی آیکون خود fable 3 در دایرکتوری کلیک می کنم میگه please use FableLauncher.exe
    Last edited by amin2011; 02-08-2011 at 01:45.

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من یک جاش گیر کردم. رفتم این رئیس دزدها یا همون مزدورها رو بجنگم(اوائل بازی).این حاج اقا من یک نیم ساعت کامل زدم هیچ اتفاقی نمی افته.یکی اگر امکانش هست راهنمایی کنه.
    چقدر خط داستانی داره
    witcher جدیده از لحاظ سختی در مقایسه با این چطوری هست.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بازیه خوبیه ؟؟؟؟ به بازیهایی مثل COD یا Halo میرسه ؟؟ از نظر گرافیک و گیم پلی و صدا و ... ؟؟؟؟ ارزش داره بازی کنیم ؟؟؟؟؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازی جالبیه.ولی اصلا مقایسه اش با اون ها اشتباهه.چون این نقش افرینی شمشیری هست که دنیا اطرافش بزرگ نیست.مراحل بامزه توش زیاد داره,داستان جالبی داره.مبارزه از لحاظ سختی متوسط هستند.خیلی هم طولانی نیست.من که با لذت تمومش کردم

8. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •