سلام
3DJuegos و Meristation و Eurogamer Spain
هم هر کدام به بازی امتیاز 9 از 10 دادن!
سلام
3DJuegos و Meristation و Eurogamer Spain
هم هر کدام به بازی امتیاز 9 از 10 دادن!
بهتره تايپك منتقل بشه چون فردا نسخه PAL به دستم ميرسه.
امتیازهای جدید :
Eurogamer – 8
Joystiq – N/A
Destructoid – 8.0
GiantBomb – 4/5
Wired – 9
Videogamer – 9
GamesRadar – 10
1UP – B+
MTV Multiplayer – N/A
TeamXbox – 9.2
JeuxVideo – 4/5
Play3 – 8.5
از نمراتي كه دوستان زحمتشو كشيدين و اينجا گذاشتن ميشه به اين نتيجه رسيد كه ميانگين نمرات حدود 9 هستش كه براي ادامه يك بازي به نظر خود من خيلي خوب....... .
همين geow2 يا mw2 تقريبا امتيازاشون 9 بود ولي خيلي از شماره اول بهتر بودن مخصوصا قسمت داستانيشون ........ .بي صبرانه منتظر هستم تا بازيش كنم ..
GT هم امتیاز 8.8 رو به بازی داد، کلاً میانگین امتیازات حدود 8.5-8.6 هست، که نمیشه گفت عالیه ولی خوبه، کلاً آنچنان که باید مثلاینکه نسبت به نسخه اول پیشرفت نداشته، با این حال بازم بازیه خوبیه.
سلام
من دیشب یک مقدار بازی کردم روی X360 بازی بازی خیلی خوبی هستش این دریل من و کشته!ولی خوب اون موقع شماره یکش اومده بود بنده دقایق اول کاملا تو شوک به سر میبردم ولی به نظر من بازی میتوانست بهتر از این شروع بشه!
کلا تو هر زمینه پیشرفت داشته ولی خوب تو بعضی موارد کم!سیستم هک بازی نسبت به شماره قبلی به کل تغییر کرده و شما دیگه بازی را نگه نمیدارید تا مینی گیم انجام بدید و این بار روش هک عالی شده!
من که با دسته میرفتم شاید چون مهارت ندارم نتونستم حتی یک تیر هم به بیگ سستر بزنم:31 بعد از اون بیگ سستر فرار میکنه شما هم دنبالش که یهو شیشه را جر میده شما میرید تو اقیانوس و ............
نسخه PC هم لینکهای دانلودش اومده منتظر اون نسخه هستم.............ایشالا فردا پس فردا نسخه PC را میریم!
سیات GameSpot هم بازی رو نقد کرد و همونطور که حدس زدم بهش نمره 8.5/10 رو داده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اینهم کرک بازی که گروه Razor مثل اینکه اولین کرک رو برای نسخه pc زدن
لینک دانلود کرک با حجم 6 مگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بازی ریلیز شده و همین الان میشه از نت دان کرد. با کرک سالم.
خوب من حدود يكي دو ساعتي بازي كردم.......
از لحاظ گرافيك بهبود در بافتها تقريبا صفر ولي نورپردازي پيشرقت خوبي داشته ولي در كل گرافيكش نمره جالي نمي گيره واسه گرافيك 8 هم بديم زياديه.......... .
بازي با بيگ ددي خيلي جذبم نكرد راستش تو آخراي شماره يك كه لباس بيگ ددي رو ميپوشيديم خيلي جالبتر بود و كلا صداي پاهات زمين رو به لرزه درمياورد ولي تو اين شماره.......اون دريلش هم كه من خيلي نپسنديدم ..فقط خون مصنوعي از يارو خارج ميشه و وقتي جنازشو مي بيني سالم سالم(از بازي با اين همه ادعا......خيلي بعيده)(ياد باد آن اره ماركوس در چرخدنده ياد باد)
بقيه مواردش بهبود خوبي داشتن و جذاب شده بيگ سيسترها هم خوفن خداييش ........
در كل بعد از تموم كردنش ميام نظر كاملو ميگم شايد بازي جذابترترترترتر شد........ .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)