تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 461 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

Fifa 12 دیگه

2. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دو بار دسته ی سیمی ایکسباکس گرفتم هر دو بارش تقلبی بود یه دو ماه نشده خراب شده الان دسته ی پلی تری گرفتم هیچ مشکلی نداشته . ضمنا باتریش تریپه باتریه موبایله نیازی به ----- هم نداره یعنی یه یو اس بی ت الکی اشغال نمیشه . نظر من روی دسته ی ps3 ، تازه موشن هم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من دو بار دسته ی سیمی ایکسباکس گرفتم هر دو بارش تقلبی بود یه دو ماه نشده خراب شده الان دسته ی پلی تری گرفتم هیچ مشکلی نداشته . ضمنا باتریش تریپه باتریه موبایله نیازی به ----- هم نداره یعنی یه یو اس بی ت الکی اشغال نمیشه . نظر من روی دسته ی ps3 ، تازه موشن هم داره
    هرکس یه نظری داره ولی من بیشتر با دسته ی Xbox 360 حال میکنم.منظورتون از موشن Six Axis هست؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواستم دريبل هارو تو بازي با دوستام امتحان كنم(قبلا انجامش داده بودم تو تمرين)به بدترين شكل مي باختم.تمركزم از ازن بازي منطقي گه هميشه انجام ميدادم(و همتون دوست داشتين) دور شده بود

6. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواستم دريبل هارو تو بازي با دوستام امتحان كنم(قبلا انجامش داده بودم تو تمرين)به بدترين شكل مي باختم.تمركزم از ازن بازي منطقي گه هميشه انجام ميدادم(و همتون دوست داشتين) دور شده بود
    دریبل ها رو اونقد باید انجام بدی که وقتی خواستی دریبل بزنی نیازی به فکر کردن نداشته باشی که این دریبل با چه حرکتی انجام میشد

همه ی دریبل ها رو باهم یاد گرفتن این دردسر رو هم داره

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

بچه ها کمترین نمره ای که دیدین یه بازیکن بگیره چنده بوده؟
    امروز داشتم با بولتون بازی میکردم چهار صفر بردمش نه تا شوت به سمت دروازه زده بودم که چهارتاش تو دروارزه بود و هر چهار تا گل شده بودن
    اخر بازی دیدم نمره ی دروازبان بولتون شده یک
    کلا سیستم نمره دادنش حالش خوب نیست.
    بازیکن هتریک میکنه بعضی وقتا 6 میده همون بازیکن دو تا پاس کل میده 8.5 میگیره
    نمره دادن به بازیکن صرفا به خاطر تعداد گل ها و پاس های صحیح نیستش.

طرز جایگیری مناسب و فضاپرکردن هم جز ملاک های اصلیه.

8. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام میشه ازتون خواهش کنم یه صورت دقیق و واضح نحوه گرفتن توپ توسط دروازه بان در ضربات پنالتی توسط دسته)joyestik( را در بازی FIFA 12 توضیح بدهید ممنون از لطف شما

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میشه ازتون خواهش کنم یه صورت دقیق و واضح نحوه گرفتن توپ توسط دروازه بان در ضربات پنالتی توسط دسته)joyestik( را در بازی FIFA 12 توضیح بدهید ممنون از لطف شما
    معمولا اینجوری هست که با آنالوگ سمت راست شیرجه میزنه.
    برای من پیشفرض همین بود. (PS3)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دریبل ها رو اونقد باید انجام بدی که وقتی خواستی دریبل بزنی نیازی به فکر کردن نداشته باشی که این دریبل با چه حرکتی انجام میشد

همه ی دریبل ها رو باهم یاد گرفتن این دردسر رو هم داره

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

نمره دادن به بازیکن صرفا به خاطر تعداد گل ها و پاس های صحیح نیستش.

طرز جایگیری مناسب و فضاپرکردن هم جز ملاک های اصلیه.
    موافقم . فقط باید دریبلهای کاربردی رو یاد گرفت . من شاید فقط 3 تا دریبل کاربردی رو بتونم تو بازی بدون فکر کردن بزنم . ولی بیشتر مواقع به صورت شانسی RS رو اینور اونور میدم خیلی هم کارسازه .
    توی مود دونفره اصلا همین که طرف ببینه داره تکنیک میری هول میشه . اصلا نمیخواد فکر کنی فقط یه جهتی رو شانسی بزن کارسازه .
    ولی توی بازی با cpu امکانش خیلی کمه که رد کنی . یه بار شانسی یه دریبل دو طرفه با مسی زدم و بعدش هم گل اونهم عجب گلی بود . در حالی که اصلا نمیدونم دریبل دو طرفه چجوری زده میشه .

+

نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
    یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كلا يه دريبل زدن يا ٢ تا رو مسلط بشيم كفايت مي كناد....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

موافقم . فقط باید دریبلهای کاربردی رو یاد گرفت . من شاید فقط 3 تا دریبل کاربردی رو بتونم تو بازی بدون فکر کردن بزنم . ولی بیشتر مواقع به صورت شانسی RS رو اینور اونور میدم خیلی هم کارسازه .
    توی مود دونفره اصلا همین که طرف ببینه داره تکنیک میری هول میشه . اصلا نمیخواد فکر کنی فقط یه جهتی رو شانسی بزن کارسازه .
    ولی توی بازی با cpu امکانش خیلی کمه که رد کنی . یه بار شانسی یه دریبل دو طرفه با مسی زدم و بعدش هم گل اونهم عجب گلی بود . در حالی که اصلا نمیدونم دریبل دو طرفه چجوری زده میشه .

+

نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
    یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده .

مهندس من ممنون....اما با طرف مقابل هم داري بازي ميكني اونا هم اخر بازين نميشه تكنيك زد...من هميشه بازيم كند و ارومه و هدفم فقط حفظ توپه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •