Fifa 12 دیگه![]()
من دو بار دسته ی سیمی ایکسباکس گرفتم هر دو بارش تقلبی بود یه دو ماه نشده خراب شده الان دسته ی پلی تری گرفتم هیچ مشکلی نداشته . ضمنا باتریش تریپه باتریه موبایله نیازی به ----- هم نداره یعنی یه یو اس بی ت الکی اشغال نمیشه . نظر من روی دسته ی ps3 ، تازه موشن هم داره
هرکس یه نظری داره ولی من بیشتر با دسته ی Xbox 360 حال میکنم.منظورتون از موشن Six Axis هست؟
خواستم دريبل هارو تو بازي با دوستام امتحان كنم(قبلا انجامش داده بودم تو تمرين)به بدترين شكل مي باختم.تمركزم از ازن بازي منطقي گه هميشه انجام ميدادم(و همتون دوست داشتين) دور شده بود
![]()
دریبل ها رو اونقد باید انجام بدی که وقتی خواستی دریبل بزنی نیازی به فکر کردن نداشته باشی که این دریبل با چه حرکتی انجام میشد
همه ی دریبل ها رو باهم یاد گرفتن این دردسر رو هم داره
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نمره دادن به بازیکن صرفا به خاطر تعداد گل ها و پاس های صحیح نیستش.
طرز جایگیری مناسب و فضاپرکردن هم جز ملاک های اصلیه.
سلام میشه ازتون خواهش کنم یه صورت دقیق و واضح نحوه گرفتن توپ توسط دروازه بان در ضربات پنالتی توسط دسته)joyestik( را در بازی FIFA 12 توضیح بدهید ممنون از لطف شما
معمولا اینجوری هست که با آنالوگ سمت راست شیرجه میزنه.
برای من پیشفرض همین بود. (PS3)
موافقم . فقط باید دریبلهای کاربردی رو یاد گرفت . من شاید فقط 3 تا دریبل کاربردی رو بتونم تو بازی بدون فکر کردن بزنم . ولی بیشتر مواقع به صورت شانسی RS رو اینور اونور میدم خیلی هم کارسازه .
توی مود دونفره اصلا همین که طرف ببینه داره تکنیک میری هول میشه . اصلا نمیخواد فکر کنی فقط یه جهتی رو شانسی بزن کارسازه .
ولی توی بازی با cpu امکانش خیلی کمه که رد کنی . یه بار شانسی یه دریبل دو طرفه با مسی زدم و بعدش هم گل اونهم عجب گلی بود . در حالی که اصلا نمیدونم دریبل دو طرفه چجوری زده میشه .
+
نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده .
كلا يه دريبل زدن يا ٢ تا رو مسلط بشيم كفايت مي كناد....![]()