با سلام
کدوم دکمه کیبورد کار شیرجه زدن برای پنالتی گرفتن رو انجام میده؟
با سلام
کدوم دکمه کیبورد کار شیرجه زدن برای پنالتی گرفتن رو انجام میده؟
شما باید RS رو خودت تنظیم کنی چون تنظیم واحدی نداره و نمیشه نظر داد
به نظرم RS رو روی عدد های سمت راست کیبورد تنظیم کنید![]()
بچه ها تا حالا کسی با هر دو نوع دسته ps3 و xbox فیفا بازی کرده ؟
میخواستم ببینم کدومش واقعا واسه فیفا خوبه . خواهشا تعصبی جواب ندید . چون من خودم دسته ام ایکس باکسیه و به نظرم دسته ps3 بهتر جواب میده . به دلیل اینکه LS اش پایین هستش . خیلی وقتها پاس اشتباه میدم به خاطر همین . چون قبلا که حتی دسته ps2 بود پاس هام بهتر بود .
من هم با ps3 بازی کردم هم با xbox ولی کلا دسته ی ps3 خوش دست تره و واسه فیفا مناسب تره ولی تفاوت هاشون خیلی محسوس نیست![]()
والا سوالی که پرسیدی خیلی سخته همه چیز به عادت کردن ربط داره من الان به قدری شدید عادت کردم به دسته ایکس باکس که هیچ دسته دیگه ای نمی تونم دستم بگیرم! ولی مسلما اگه کسی دستش به PS3 عادت کنه بازیش روان تر می تونه باشه انصافا دسته راحتی داره PS
Gregar@
به نظر من دسته ایکس باکس 360 به چند علت مثل محل قرار گیری آنالوگ سمت چپ و کلید های جهت نما، اندازه اش ، و همچین نحوه طراحی کلیدهای LT و RT برای بازی های ورزشی و شوتر خیلی مناسب تره.
از اون طرف دسته PS3 برای بازی های پلتفرمر و بازی های مبارزه ای بیشتر کارآمده.
اینایی رو که پررنگ کردم به نظر من به ضرر هستش تو فیفا .
انالوگ سمت چپ وقتی انگشت شصت روش قرار بگیره شاید خیلی زمان ببره که بتونی توی بازی که حواست به دسته نیست جهت های واقعی رو بگیری . منظورم اینه که ممکنه مثلا با 10 درجه اختلاف پاس بدی .
کلیدهای جهت نما هم به نظر من تو فیفا باید بالا باشه واسه تعویض سریع تاکتیک . پد دسته ایکس باکس چون یک دکمه است (یعنی مثل دسته ps به صورت 4 دکمه مجزا نیست) من بعضی مواقع اشتباه میزنم تاکتیک رو .
واسه RT و LT که میگم تو فیفا خوش دسته ولی واسه من یکی یه کم کند هستش . یعنی تا من RT رو تا اخر فشار بدم بیشتر زمان میبره تا یک دکمه معمولی مثل R1 توی ps که واسه sprint کردن یه کم تاخیر داره . واسه من که اینجوریه .
بچه ها کمترین نمره ای که دیدین یه بازیکن بگیره چنده بوده؟
امروز داشتم با بولتون بازی میکردم چهار صفر بردمش نه تا شوت به سمت دروازه زده بودم که چهارتاش تو دروارزه بود و هر چهار تا گل شده بودن
اخر بازی دیدم نمره ی دروازبان بولتون شده یک
کلا سیستم نمره دادنش حالش خوب نیست.
بازیکن هتریک میکنه بعضی وقتا 6 میده همون بازیکن دو تا پاس کل میده 8.5 میگیره![]()
من تو پروفشنال نمیتونم ببرم،یعنی با زور میبرم.بعد حالا شما میای میگی 4تا زدم!حتما لجندری هم بودین دیگه!!!؟؟؟؟؟
یکی به داد من برسه!نمیدونم چی شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)