كسي مي دونه با چه فريموري ميشه updateكرد؟
CDA گوشي من ME(خاورميانه)است.آياباUPDATEكر ن مشكلي براي گوشيم پيش مياد؟فارسي نويس وتشخيص دست خط فارسي ازبين ميره؟
ممنون![]()
كسي مي دونه با چه فريموري ميشه updateكرد؟
CDA گوشي من ME(خاورميانه)است.آياباUPDATEكر ن مشكلي براي گوشيم پيش مياد؟فارسي نويس وتشخيص دست خط فارسي ازبين ميره؟
ممنون![]()
آقا اين تشخيص دست خط فارسي كجاست ؟ بايد فعال بشه ؟
سلام. دوستان گلم.
یه زحمتی براتون داشتم.
من خیلی از گوشیهای نوکیا رو داشتم. حالا میخوام p1 بخرم .
تقریبا تمام این تاپیک رو خوندم.
یه پکیج کامل اگر بهم معرفی کنین ممنون میشم.
یعنی مدل و نوع گوشی و مموری کارت و هندزفری و کلیه ملزومات دیگهای که میتونم بگیرم تا یه مجموعه ی کامل کامل داشته باشم.میخام صدای هندزفری عالی باشه و اگر بشه جک 3.5mm بتونم استفاده کنم.
یه دستگاه بلوتوث هم تو همین تاپیک دیدم که دقیق کارشو نفهمیدم. انگار برای وصل کردن به سیستم های صوتی بود. اونا رو هم بگیناگر عکسای لوازمشم بذارین حال دادین.
شرمندما. ممنون میشم .
قربون همتون![]()
این پست منو بخون :
همه چیو گرفتم واسه یه P1 ایده آل... هدفون سری W هم که میدونی خودش جک 3.5 داره ! فقط میمونه هندزفری بلوتوث که اونو هم میتونی با حدود 20 تومن ( یه کم کمتر بیشتر تهیه کنی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان!
هيچكي درباره UPDATE اطلاعات نداره؟!!!!!!
مي خوام گوشيموupdateكنم نمي دونم اگه updateكنم زبان ودستخط فارسي ازبين ميره يانه
درضمن CDAگوشي من ME(خاورميانه)هستش
منمنون
دوستان!
هيچكي درباره UPDATE اطلاعات نداره؟!!!!!!
مي خوام گوشيموupdateكنم نمي دونم اگه updateكنم زبان ودستخط فارسي ازبين ميره يانه
درضمن CDAگوشي من ME(خاورميانه)هستش
آنتن دهي ودوربين و.... خيلي بداست
منمنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
منظورم اینه که از توی کامپیوتر کجا باید بریزم که اجراش کنه؟ چون من توی فایل منیجر تم ندیدم!!
دستت درد نکنه. من مدلای این هندزفری و بقیه چیزا رو میخوام. میگم که از سونی اریکسون آشنایی ندارم زیاد.![]()
یکی جواب مارو بده
دوستان جدید یه مقدار دارن تنبل بازی در میارن.حتی ساده ترین مطالب رو که بارها توی این تاپیک تکرار شده رو مرتب سوال میکنن.
یه مقدار هم خودتون دنبال چیزی که میخوای بگردین راه دوری نمیره.مطوئن باشید اینجوری بیشتر یاد میگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)