خب ازون جایی که زیدان بازیکن بزرگی بود و من به شخصه خیلی دوسش دارم میشینیم و نگاه میکنیم
ولی بی شوخی با چیدن یه ترکیب دفاعی و استفاده از تک موقعیت ها و کارهای دیگه میشه برد![]()
خب ازون جایی که زیدان بازیکن بزرگی بود و من به شخصه خیلی دوسش دارم میشینیم و نگاه میکنیم
ولی بی شوخی با چیدن یه ترکیب دفاعی و استفاده از تک موقعیت ها و کارهای دیگه میشه برد![]()
البته آقا کامیار برای زدن قیچی و این نوع شوت های تکنیکی باید دکمه LT رو وقتی میخواهید شوت بزنید نگه دارید.من هم همینکار رو کردم.اینجوری شد.فکر کنم بخاطر این بود که توپ کنارش بود نه رو بروش.
این Scorpion Kick گه میگین چه جوریه؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش زدنش؟
چه حرکتی انجام میده؟
بازیکن باید چند ستاره باشه؟
برای زدن ضربات نهایی به صورت نمایشی همیشه LT رو نگه دارید همون طور که جواد جان هم بهش اشاره کرد اگه توپ کمی جلوتر باشه دایوینگ هد اگه بالای سر باشه و شما پشت به دروازه قیچی برگردان اگه از بغل ها سانتر بشه بسته به تایمینگ و زمان بندی شما به شوت زدن شوت های وولی نمایشی می زنه بازیکنان تکنیکی قابلیت همه اینارو دارن شما بازیکن پرو خودتون رو می تونید به این ترایت ها مجهجز کنید...
فکر میکنم همون fancy flicks که گفتی باید واسه این گلها (البته بیشترشون) فعال باشه تا بشه زد .
این ششمین هفته امسال و در کل هشتمین هفته ای است که FIFA 12 همچنان در صدر جدول فروش انگلستان قرار دارد.
بازی Resident Evil: Revelations که برای کنسول دستی 3DS منتشر شده است، توانست این هفته به رتبه ششم دست یابد. یکی دیگر از تغییرات مهم این هفته صعود بازی Modern Warfare 3 به رتبه دوم است. لیست کامل را در زیر می توانید مشاهده کنید :
- 1 – FIFA 12
- 2 – Modern Warfare 3
- 3 – The Elder Scrolls V: Skyrim
- 4 – Just Dance 3
- 5 – Battlefield 3
- 6 – Resident Evil: Revelations
- 7 – Zumba Fitness
- 8 – Saints Row: The Third
- 9 – Assassin’s Creed; Revelations
- 10 – Zumba Fitness 2
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
آیا در فیفا12 جایی برای تمرین پنالتی وجود دارد که در آن صرفا" تمرین پنالتی انجام گیرد؟
تو آرنا که هستی دکمه Back گیمپد رو بزن و از قسمت Practice Set Piece گزینه Penalty Kick رو انتخاب کن
بچه ها سوالم یکم ابتداییه :
موقع پنالتی وقتی اون شاخص توی قسمت سبز رنگ ایستاد و ما دکمه ی شوت رو زدیم باید چه دکمه ای رو بزنیم تا جهت بگیره؟(دسته ی اکس باکس مود Alternate)
LS بعدش اگه توقسمت تمرینی باشی و دکمه LT رو بزنی دایره ی آبی رنگ میاد و قلقش میاد دستت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)