به خاطر همین موضوع که بسته ها غیر فعال شدن. اگه بسته ها نا محدود نشن مطمئنا حجمشون افزایش پیدا میکنه!
به خاطر همین موضوع که بسته ها غیر فعال شدن. اگه بسته ها نا محدود نشن مطمئنا حجمشون افزایش پیدا میکنه!
Last edited by Farhad 8904; 02-12-2011 at 22:31.
من ازاینترنت nokia x2 استفاده میکنم و کلاس ش هم 32 است(edge) سرعت دانلودم بین 1kb تا 40kb شناوره
تو خونه یه گوشی دیگم است که expria x8 سونی اریکسونه تو اطلاعاتش که خوندم edge این گوشی را زده بود Up to 236.8 kbps
میخوام بدونم که اگه از این گوشی استفاده کنم ایا سرعتدانلود تا این مقدار 236 بالا میره یا نه؟
و
دوست عزیز 236 Kbps سرعت دانلود نیست این عدد مقدار پهنای باند رو نشون میده واسه اینکه سرعت دانلود رو بدونی باید این عدد رو تقسیم به 8 کنی!!
این اوپراتور سوم چه امکاناتی داره و اینترت هم روشه و فعاله چجوریه؟
اینترنت اپراتور سوم هم مطابق مقرارت سازمان تنظیم ارتباطاات رادیویی هست
بهش دل نبند
در ضمن ایرانسل دیگه بسته نمیده؟؟؟؟
من هر چقدر میخوام بگیرم نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
من شنیده بودم که سرعت را تا 7.2 MB/s هم می تونه بالا ببره(البته اگر دستکاری نشه)
ممنون دوست عزیز مطمئنی از این خبر ؟ میشه بفرمایید از کجا ؟
تنها مزیتی که نسبت به بقیه اپراتور ها داره 1- مکالمه تصویری 2- سرعت اینترنت بالا
البته مورد دوم در ایران وجود نداره چون طی اخباری که از اپراتور سوم منتشر شده بیشترین سرعت اینترنت که ارائه میده 512 KB هست در صورتی که در بقیه کشور ها به 10 MB هم میرسه!
البته این خبر قطعی نیست این مطلب از گفته های یبین کاربران انجمن IR-TCI هست!
یا بسته ها نا محدود میشن و یا حجمشون زیاد میشه که نیاز مشترکین رو بر طرف کنه به خاطر ورود اپراتور سوم!
Last edited by Farhad 8904; 02-12-2011 at 22:30.
3G ترکسل ترکیه
۴۸ مگ سرعت دانلود داره
۵ مگ سرعت اپلود
خاک بر سر اینا که عرضه ۱ مگ رو هم ندارن
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
تعرفه های adsl یک کمپانی در استرالیا
اینم مال یک شرکت دیگه در استرالیا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)