يعني برم تو لايو بعد دي وي دي بازيم رو بزارم آپديت ميشه ؟
يعني برم تو لايو بعد دي وي دي بازيم رو بزارم آپديت ميشه ؟
دوستمون میفرمایند لایو امن نیست
من هم پیشنهاد میکنم فعلا صرف نظر کنید![]()
داداش چه طور میگی امن نیست؟
LT+3 که اومده.بازی هارو هم که اگر با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشند فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه.مگر اینک از قبل فلگ بوده باشه.
درسته حرف شما درست ولی هنوز فراگیر نشده و ایشون نگفتند که LT+3 دارن یا LT+2
خودم پیدا کردم
خوب به ما هم بگو آقا کامیار.
راستی آرمین متاسفانه ایران نداره.اگه میخوای خودم بیام برات تو والنسیا بازی کنم؟
ولی به نظرم بهترین کار همینه که از تیم های خیلی قوی شروع نکنیم.منم از دورتموند شروع کردم.
squad update رسمی فیفا شامل نقل و انتقالات ژانویه و آپدیت اورال بازیکنا روز 8 فبریه میاد و میتونید دانلود کنید !
البته اگه بازی ارجینال دارید !
دوستان،وقتی که 2نفره بازی میکنید و حریف همش دریبل های زیدانی و سر توپ های زیبا میزنه،شما چی کار میکنید؟چه طوری توپاش رو بگیریم؟
یه گل الان با تیمم منچستر با کلورلی به چلسی زدم خواستم نظرتون رو بدونم.به نظر من گل خیلی قشنگی بود.(اولش فکر کردم هد زد گفتم چقدر محکم بود بعدا دیدم .....)
تقریبا شبیه اون گلی(گل دوم)بود که توی گل های منتخب هفته 13 بود.توی کریر مود با چلسی بازی داشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمش Scorpion Kick هستنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه به فیفا اضافه شده
روش خاصی نداره و یک جورایی شانسی هست
چند تا آموزش یوتیوب هست برای اینکار اما معتبر نیست
منم 2-3 تا زدم اما گل نشده
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
بلافاصله بعد از Fake Rbona باید الاستیکو بزنینوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابته اینم بگیر نگیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)