تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 315 از 461 اولاول ... 215265305311312313314315316317318319325365415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,141 به 3,150 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

نقل قولشو نگاه کن

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان دفاع من خیلی جلو هستش باید چکار کنم . بعد تو تنظیمات دسته وقتی میخوای به شکل قبل توب گیری کنی (Legacy Defending ) باز تو قسمت آنلاین که میری به حالت جدید(Tactical Defending) بر میگرده . و دیگه هم نمیشه تغییرش داد.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان دفاع من خیلی جلو هستش باید چکار کنم . بعد تو تنظیمات دسته وقتی میخوای به شکل قبل توب گیری کنی (Legacy Defending ) باز تو قسمت آنلاین که میری به حالت جدید(Tactical Defending) بر میگرده . و دیگه هم نمیشه تغییرش داد.
    چون کلا انلاین باید برابر باشی . legacy چون اسونه عادلانه نیست .

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چون کلا انلاین باید برابر باشی . legacy چون اسونه عادلانه نیست .
    خوب دفاع چرا جلو هستش ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب دفاع چرا جلو هستش ؟
    میتونه از خیلی چیزا باشه . سیستمت . تیمت . بازیکنت . تاکتیکت . نگاه کن ببین توی تاکتیکت قسمت دفاع چقدر به دفاع ها گفتی push کنن به جلو . یا ببین رو مود افساید گیری هستش یا نه .
    در ضمن توی سیستمت باید ببینی ایا موقع هجوم دفاع اجازه داره بیاد جلو یا نه . واسه دفاعت هم نگاه کن ببین attack rate و defense rate بازیکنات چقدره . ممکنه حمله شون زیاد باشه .
    مثلا توی بارسا پیکه خیلی میاد جلو بعضی مواقع . مثل فوتبال واقعی هم هست .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

6 Career Mode

من مود مربیگری رو دیروز شروع کردم انگار خیلی باحال شده سری قبل که بازی کردن با هدف قربتا الی الاچیومنت بود زیاد متوجه ویژگی های جدیدش نشدم پول می دی برات نوجوان 14 ساله از هر کشوری که دوست داری گیر میاره تا 16 سالگی می تونی توی آکادمیت نگهش داری بعد همون کسی که پیداش کرده در موردش قضاوت می کنه یعنی بهت می گه از این بازیکن یه مدافع در میاد می تونی بذاریش دفاع یا هر پستی که می خوای یه سری هم قضاوت های دیگه می کنه اسکوترت یعنی میگه اگه بتونی سرمایه گذاری کنی روی این نجوون تا اورال 90 رشد می کنه این بستگی به نحوه استفاده بهینه ما که مربی هستیم و تصمیم می گیریم داره این اسکوت خوب و بد داره خوباش گرونه تازه گرون ها رو وقتی می فرستی بره یه کشور خاص تا اونجا استعداد یابی بکنه هزینه ایاب ذهابش زیاد میشه هم زمان می تونی 3 تا استعداد یاب داشته باشی و بفرستیش به هر کشوری که می خوای امتحان نکردم ببینم ایران رو داره یا نه ولی تقریبا اکثر کشورهای دنیا می تونی بفرستیشون بازیکنان 14 الی 16 ساله گیر میارن 16 ساله ها خوبن بلافاصله می تونی درخواست بدی تا توی تیم بیان و قرارداد می بنی البته اگه شرایطش جور باشه میاد توی تیم اصلی... حالا این شده یه چیزی بعد فیفا 08 تو کف یه مربیگری به تمام معنا مونده بودیم! بسی از دیروز افق جدید باز شد

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها من ی سوال مهم دارم که توضیح میدم سوالمو لطفا اگه کسی میدونه بگه:

من الان با بارسلون هستم دارم کریر مود منیجرش رو میرم،بعد الان تو transfer period هستم،بعد پول بسیار هنگفتی هم در اختیارم هست به دلیل قهرمانی هایی که اوردم و بازیکنایی که فروختم،حول و حوش 300 میلیون دلار دارم الان،من قصد کردم آخر فصل برم منچستر یونایتد،بعد میخوام این پولم که جمع کردم رو یه جوری با خودم ببرم،خب من گفتم بذار الان با یه مبلغ مثلا 300 میلیون دلاری یه بازیکن از منچستر خریداری کنم که این پول بره تو حساب منچستر برا سال آینده که من آخر فصل منتقل بشم اونجا،یعنی میتونم از این پول اونجا هم استفاده کنم؟؟؟چون پول ترنسفر در منچستر بسیار پایینه..........خب خواهشا دوستانی که میدونن جواب بدن یه موقع همه پولم هدر نره.....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من ی سوال مهم دارم که توضیح میدم سوالمو لطفا اگه کسی میدونه بگه:

من الان با بارسلون هستم دارم کریر مود منیجرش رو میرم،بعد الان تو transfer period هستم،بعد پول بسیار هنگفتی هم در اختیارم هست به دلیل قهرمانی هایی که اوردم و بازیکنایی که فروختم،حول و حوش 300 میلیون دلار دارم الان،من قصد کردم آخر فصل برم منچستر یونایتد،بعد میخوام این پولم که جمع کردم رو یه جوری با خودم ببرم،خب من گفتم بذار الان با یه مبلغ مثلا 300 میلیون دلاری یه بازیکن از منچستر خریداری کنم که این پول بره تو حساب منچستر برا سال آینده که من آخر فصل منتقل بشم اونجا،یعنی میتونم از این پول اونجا هم استفاده کنم؟؟؟چون پول ترنسفر در منچستر بسیار پایینه..........خب خواهشا دوستانی که میدونن جواب بدن یه موقع همه پولم هدر نره.....
    فکر نکنم عملی باشه اینی که می گید. در کل اگه هدف تیم ساختنه باید تیمت رو عوض نکنی نه اگه می خوای تیمای مختلفی رو داشته باشی همیشه بازیکنان حرفه ای و اورال بالا رو توی تیمت داشته باش من الان والنسیا رو برداشتم می خوام تبدیلش کنم به یه تیمی که از دل جوونای کل دنیا برخواسته شده دی:

+ به نظر من یه سیو الان بکن بک آپ نگه دار اینی که گفتی انجام بده شد که فبها به ما هم یه ندایی بده اگه نشد که سیو قبلیت رو لود کن و با بارسا ادامه بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض آپديت فيفا

سلام دوستان عزيز من تازه ايكس باكس خريدم ممكنه بصورت ساده بگيد چجوري بايد از طريق لايو فيفا رو آپديت كنم البته فيفام اورجينال نيست

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من تازه ايكس باكس خريدم ممكنه بصورت ساده بگيد چجوري بايد از طريق لايو فيفا رو آپديت كنم البته فيفام اورجينال نيست
    لایو رفتن یه مسئله اس آپدیت فیفا یه مسئله دیگه مسئله اول مهم و مشکل سازه نه آپدیت فیفا... چون آپدیت که راحته وقتی توی محیط لایو هستی بازی رو که اجرا می کنی یه آپدیت می کنه جهت تایتل و ورژن بازی بعد می ری به اسکواد و می زنی تا دانلود بشه برای این کارها هیچ نیازی به این نیست که اکانت گلد لایو رو داشته باشی ولی خوب مشکل حال حاضر رفتن به لایو با کنسول های کپی خور هست خطر بن در کمینه

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •