مسی الاستیکو چاپ نمیتونه بزنه
اسکیل موو مسی 4 استار هست و الاستیکو 5 استار
مسی الاستیکو چاپ نمیتونه بزنه
اسکیل موو مسی 4 استار هست و الاستیکو 5 استار
من بیشتر کلی منظورم بود.ولی الان دارم به یوونتوس کریر مود رو میرم.به نظرم استراتژی ها تاثیری توی بازی این تیم ندارن.حتی میزارم روی Ultra Attacking ولی زیاد اثری ندارهبستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنند
فکر کنم بهترین سیستم توی این بازی 4-5-1 باشه.چون با این سیستم دو بازی انجام دادم و 3-0 و 4-1(ورلد کلاس) بردم
میفروشیشون ؟بارسا پدرش در اومد سانچز رو خرید ولی تو .... اخ قلبم . عشقم رو فروختی به کی ای نامرد
حالا داوید ویا رو میگیم فروختی جاش یه بهتر خریدی ولی چرا سانچز اخه
البته وقتی پای مادیات بیاد وسط و بازیکنی لازم نشه باید به بعضی چیزا پشت کنی .
Last edited by Gregar; 25-01-2012 at 18:20.
آقا من پایه آنلاین هستم هم آلتیمیت تیم هم دوستانه ، از دوستان اگر کسی هست اعلام کنه.مرسی.
جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشاع
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشته A+B یعنی باید همزمان اینارو بزنم؟
تو کریر مود هیچ ترکیبی برای همیشه موفق نیست چیزی که جالبه وقتی با یه ترکیب 10 بازی موفق باشید انگار ترکیبتون لو میره و بعد از چند بازی حسابی شکست میخورید، درسته که این موضوع در فوتبال واقعی یه چیز ساده و طبیعیه ولی واقعا این اتفاق تو فیفا 12 هم میفته؟
تقریبا درسته . البته فیفا چندین چیز برای جلوگیری از برد شما استفاده میکنه که مثلا همین ترکیب لو رفتن یکی از اوناست .
چیزای دیگه مثلا اینه که گیم پلی لو میره . وقتی میبینه شما از طریق سانتر یا کلا توپ های هوایی بیشتر گل میخورید بعد از یه حدی میفهمه که این گل خوردن ها نتیجه ضعف بازی خود ما مثلا توی سر زدن هستش .
بعد میاد به خودش دیکته میکنه که بیشتر از توپ های هوایی استفاده کنه . دلیل اینکه بعد از چند بازی اینجوری میشه هم همینه .
دقیقا واسه من الان چون میدونه که نقطه ضعف من تو دفاع چیه از همون علیه من استفاده میکنه .
البته من نظرم اینه که اصلا هوش مصنوعی فیفا خوب نیست . فقط و فقط از اشتباه ها سو استفاده میکنه و بس . یعنی اگه کسی اشتباه نکنه عمرا بتونه برسه به دروازه . در واقع learning element توی هوش مصنوعی فیفا نسبت به بقیه قسمتهای برنامه cpu سرتره .
ویرایش :
راستی یادم رفت صعود بارسا رو تبریک بگم به تموم طرفداران بارسا . دیدین بنزما چه گلی زد . دقیقا عین همون رو من دیروز خوردم . چه میکشم از دست این بنزما .
Last edited by Gregar; 26-01-2012 at 14:12.
این هفته گلهاش خیلی مثل هفته قبل تخیلی نیست که بگی نمیشه زد البته همه اش skill move هست و نسبتا گلهای قشنگیه .
گلهای برتر هفته 14 ام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم پایه ام منتها سی دی کی ندارم .
بدون سی دی کی که نمیشه من با سی دی کی دارم بازی می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)