سلام
میشه بهترین ترکیب رو برای رئال مادرید معرفی کنید؟ترکیبی که بیشتر هجومی باشه و اساس کارش حفظ توپ باشه نه کانتر اتک.
با تشکر
سلام
میشه بهترین ترکیب رو برای رئال مادرید معرفی کنید؟ترکیبی که بیشتر هجومی باشه و اساس کارش حفظ توپ باشه نه کانتر اتک.
با تشکر
بچه هایی که انلاین بازی میکنن چرا نمیان ultimate team . خیلی حال میده مخصوصا اگه با friend بازی کنی.
این خارجیها لگ دارن اصلا نمیشه بازی کرد . خواستین خودم اموزشش رو میزارم .
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
قربونت شهاب جان
خوب تو که میگی 4 تا هافبک میزاری که دیگه اونا تو پست تخصصیشون نیستن .
بعد هم اینکه گفته بودی 5-4-1 میزنی فکر کنم . یعنی تو قید سانچز و داوید ویا رو زدی ؟
البته میشه ها . ولی خداییش ادم دوس داره کل بازیکنهای برسا رو تو زمین داشته باشی . ادم حیفش میاد یکی رو بزاره کنار . مثلا اینیستا یا سس . داوید ویا یا سانچز ( چقدر این سانچز خداست) واقعا من وقتی توپ دست سانچز میفته بهتر از مسی میتونم باهاش کار کنم .
دوستان آپدیت نقل و انتقالات ژانویه کی میاد؟!
پارسال یادمه تو فبریه دانلود کردم .. ولی یادم نیست چندم بود !
کسی دقیق میدونه چه تاریخی میاد؟
مرسی
فعلا خبری نیست
این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟
اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....
بهترین استراتژی و بهترین سیستم توی این بازی چیه؟(واسه تیم خاصی منظورم نیست)
من هر سیستم و استراتژی ای که انتخاب میکنم یا موقع حمله بازیکن کم میارم یا موقع دفاع ولی سی پی یو هم موقع حمله و هم موقع دفاع بازیکن کافی داره
بستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنند
البته آقا سهیل این دریبل ها فقط برای بازیکنانی که گفتید نیست باید توی مشخصات تعداد ستاره های Skill move را نگاه کنید و متناسب با آن ها میتوانید دریبل بزنید.توی تیم های درجه دو هم بازیکن تکنیکی هست.این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟
اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....
مثلا توی تیم سوانسی سیتی Dyer توانایی دریبل هاش 4 ستاره هست.
+
بچه های بارسایی(بخصوص شهاب)امشب چند تا بزنیم؟
Last edited by MJ assassins creed; 25-01-2012 at 15:00.
من 4 هافبک رو ترجیح میدم ... یعنی ماسچرانو تو هافبک دفاعی
ژاوی و اینیستا توی LCM و RCM که اینجا اینیستا توی پست تخصصیش نیست ولی مشکلی نیست .. خوب بازی میکنه![]()
و سسک هم CAM توی همین ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 یا 4 - 1 - 2 - 1 - 2
برای بارسا این دو تا ترکیب به نظرم بهترینه ... برای بقیه ی تیم ها 4 - 5 - 1 بازی میکنم بلا استثنا !
بارسا شرایط خاص خودش رو داره .. البته توی منیجر مود هم که من بازی میکنم برای بارسا همین سیستم 4 - 5 - 1 رو میرم ... یعنی داوید ویا و سانچز و اینا رو همه میفروشم![]()
این Reus توی پست RM عالی کار میکنه ... یه پایه اصلی تیم های 4 - 5 -1 همین بازیکنه ...
این ترجیح دادن بازیکن ها دیگه کاملا سبیقه ای هست ...
سانچز خوبی که داره اینه که Skill Move اش 5 ستارس ... یعنی از مسی که 4 تا ستاره داره هم بیشتره .. برای همین روون حرکت میکنه و دریبل میزنه ...
[این اموزش تصویری دریبل ها وقتی اونو اجرا می کنم نمیتونم دریبل بزنم.......مثلا یه دریبل به نام elastico chop نوشته:flick rs back+flick left((در حالی که LT هم گرفته شده))اما نمی زنه اون دریبلی که تو این تصویر هست؟LT من همون دکمه ایی که واسه تمرکز بازیکن روی دریبل هستش....STANDING و JOGGING منظورش اینه که هم موقعی که ایستادی و هم در حال دویدن میتونی بزنی؟دویدن با سرعت یا بدون سرعت.....BALL FROM JUGGLING به چه معنی هستش؟
نکته دیگه اینکه همون دریبل الاستیک چاب رو میزنم فقط بصورت ناقص توب رو از بشت سر خودش میندازه تا به سرش میخوره و حرکت ناقص انجام میشه...بازیکنم هم مسی هست تو بخش اره نا..........
یا مثلا حرکت LATWN که روبایی میزنه و باشو دور توب می چرخونه نوشته BALL FROM JUGGLING...یعنی روبایی بزنم اول؟اما روبایی میزنم ولی انجام نمیشه...همش توبو مثل اون بازیکن سابق تیم ملی مکزیک((کواتموک بلانکو اگه یادتون باشه))با جفت باهاش بلند میکنه...لطفا راهنمایی کنن دوستان....[/B][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE]
Last edited by soheilnouri; 25-01-2012 at 15:49.
سلام.
چند صفحه پیش یه ویدیو بود که چندتا دریبل آموزش میداد. چقدر سخته.
من هرکاری کردم نتونستم هیچ کدومشو اجرا کنم.
بعدش هم تو بازی واقعا سخته که یهو تمرکز کنی ببینی الان از کدوم ترکیب دکمه ها باید استفاده کنی.
حالا این به کنار.
یه ترکیب هجومی برای رئال میشه معرفی کنین؟
البته یه جوری که تو دفاع هم کم نیارن.
منظورم اینه که موقع دفاع قشنگ برگردن عقب.
من تو حالت دیفالت رئال خیلی با دفاع مشکل دارم. اصلا برنمیگردن سر پستشون. خیلی سرعتشون هم کمه انگار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)