من واسه p990 گیرم امد ولی خیلی بی کیفیت بود و زود خط افتاد.
من پیشنهاد میدم از مغازه های دوربین دیجیتالی بگیری.
نوع خیلی با کیفیت برای دوربین دیجیتال داره که هم خیلی شفاف هست هم تا حدودی ضد خش.
من واسه p990 گیرم امد ولی خیلی بی کیفیت بود و زود خط افتاد.
من پیشنهاد میدم از مغازه های دوربین دیجیتالی بگیری.
نوع خیلی با کیفیت برای دوربین دیجیتال داره که هم خیلی شفاف هست هم تا حدودی ضد خش.
یکی از بچه ها به نام رضا )smoking( که بیشتر از یک ساله داره میگفت خیلی با کیبورد کار میکنه و رنگش خیلی کم رفته.اما یه سوال دیگه کسی هست مدت زیادی باشه P1 داشته باشه؟می خوام ببینم زیاد دست بخوره رنگ بدنه نمیره؟تو گرما دست عرقی که بش بگیریم یا زیاد تو کیفش بره و در بیاد؟خلاصه زیاد استفاده شه؟آخه رنگ مشکی پشتش منظورم در و دور لنز هست برا من که 1 ماه نیست خریدم انقدر دست خورده حس می کنم اون جلای اولش رو از دست داده و دیگه برق نمیزنه کدر شده اسپری مخصوص نداره بزنم مثل اول براق شه؟
بدنه جوری نیست که رنگش بره.مشکلی نیست.زیاد حساس نباشید.
یه عکس ازش میگذاری؟کیف هم من یکی خریدم خیلی خشکل هست کمریه عمودیه مچ مچه با p1 چرمیه و دور دوزی شده
دوست عزیزی که گفت خش گیر سی دی نزن خراب می شه اصلا هم این طور نیست رفیقم p990 داره و بیش از 10 بار فکر کنم این کار رو کرده ی کمی خشگیر زده و بعد با پنبه پاکش کرده و lcd ایش تمیز تمیز شده
با اجازه حمید عزیز اولا همیشه برچست اصلی استفاده کنید جدیدا تقلبی زیاد شده این موردی که دوستان میگن که هنگام چسبوندن هوا میره زیرش از همین موردهای تقلبی هستش توضیح خاصی هم نداره تصاویر روی جلد گویا هست اول لایه شماره 1 رو وردارید بعد بچسبونید با پارچه مخصوص خودش اونقدر بکشید تا کاملا بچسبه بعد لایه شماره 2 رو وردارید همین
اگه میشه از کیفی که خریدی یه عکس بنداز من در بدر دنبال یه کیف خوشگل هستم گیر نمیارم
اره منم تاحالا چند بار این کار رو کردم هیچ مشکلی هم نداره البته اثر خیلی کمی داره بهتره از برچسب ال سی دی استفاده بشه
من از این بزرگها 2لایه میگیرم یارو مغازهداره خودش هم برام برش میده یه دونه هوا هم زیرش نمیمونه باید صفحه رو تمیزه تمیز کنی بعد هم با اون پارچه ای که هست روش بمای یه دونه هوا هم نمی مونه
من در اولین فرصت یک عکس ازش مذارم اینجا
سلام
دوستان و اساتید محترم یکی دو , شبه که وقتی از خواب بیدار میشم میبینم گوشی خواموش شده!!!خود به خود و باتریشم در ضمن فول شارژ بود عجیبه واقعا! باور کنین من از گل نازک تر به گوشیم نگفتم نمیدونم این 1.2 روزه چیکارش میشه شبها
در ضمن من زنگ خوره گوشیم زیاده سر صبح احتمال داره هنگ کرده باشه با وجود برنامه هایی که شاید توی Task باز مونده باشه؟
منم یه بار اینطوری شد(به کامپیوتر وصل بود و شارژ رو فول نشون میداد).
یه بار باطری رو در اوردم خوب شد.مثل ساعت کار میکنه.![]()
یه مشکلی که من جدیدا دارم اینه که وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم و بعد جداش میکنم,همه برنامه هایی که در حال اجرا بود بسته میشه.
من عادت دارم برنامه هایی که لازم دارم رو باز میگذارم.نمیدونم چرا اینجوری شده.![]()
خب معلومه که قطع میشه وقتی شما وصل می کنی به کامپیوتر گوشیت می شه مثل رم ریدر و به هیچ وجه توی درایو دی نمی تونی بری وقتی از کابل سریع کشیدی سریع برو تو قسمتی که نرم افزار ها هستن فقط نرم افزارهایی رو نشون میده که توی فون مموری نصب کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)