====================
عزیزم اکومپلیشت ها چطوری باز میشن؟پرو تو قسمت انلاین بازی هست؟
====================
عزیزم اکومپلیشت ها چطوری باز میشن؟پرو تو قسمت انلاین بازی هست؟
این پنجمین هفته ی متوالی است که FIFA 12 در صدر جدول پرفروش ترین بازی های انگلستان قرار دارد. همچنین این هفته Rayman Origins نیز توانست به جدول ده بازی اول راه پیدا کند و بالاتر از Rage در رتبه ی نهم قرار گیرد.
اگر دو هفته ی سال قبل از زمان انتشار FIFA 12 یعنی ماه اکتبر را نیز حساب کنیم ، این هفتمین هفته ای است که FIFA 12 در صدر جدول فروش قرار داد و تبدیل به یکی از پرفروش ترین بازی های ورزشی در انگلستان شده است.
بازی های دیگری همچون Modern Warfare 3 ، Battlefield 3 ، Skyrim و Just Dance 3 نیز در لیست این هفته حضور دارند.
لیست کامل را در پایین می توانید مشاهده کنید :
- 1 – FIFA 12
- 2 – The Elder Scrolls V: Skyrim
- 3 – Just Dance 3
- 4 – Modern Warfare 3
- 5 – Battlefield 3
- 6 – Zumba Fitness
- 7 – Saints Row: The Third
- 8 – Zumba Fitness 2
- 9 – Rayman Origins
- 10 – RAGE
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آرمین جان
نمیدونم مشکل از دسته بود از چی بود خلاصه هر چی بود درست شد
راستی به قول دوستمون لزومی نداره تو محوطه باشی
مرسی![]()
Last edited by Masоud; 24-01-2012 at 12:25.
خب دوستان هر که دارد هوس کرببلا ...
دو تا کلیپ میزارم که تو این دو کلیپ 1 تکنیک زده میشه و هر کی میدونه اون تکنیک رو چجوری میزنن بگه لطفا
حسابی تو کف این تکنیکم
تو این کلیپ اون تکنیکی که رونالدو بالافاصله بعد از Fake Rabona دوم میزنه . اولی رو بلدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این یکی هم کاسانو میزنه بلافاصله بعد از Fake Rabonaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کانورت که کردم سرعت کلیپ یکم زیاد شد اگه دیده نمیشه با km player سرعت پخشو کم کنین
Last edited by Kamyar_AnathemA; 24-01-2012 at 00:55.
من واقعا توی این تاپیک که میام لذت میبرم .. به نظرم یه سر و گردن از همه ی تاپیک های پی سی بالاتره ...
درسته قبل از این که بازی بیاد اصلا بحث های خوبی توی تاپیک انجام نمیشه ولی وقتی بازی عرضه میشه یه مدت ازش میگذره بحث بچه ها تخصصی میشه که جای بسی خوشحالی است که مثل بعضی از تاپیک های دیگه جای دعوا نشده ...
من اسمم شهابه ... کوچیک شما![]()
به نظر من استفاده از هر سه تای این بازیکنا خیلی بهتره .. برای همین هم معمولا ترکیب هایی رو برای بارسا انتخاب میکنم که 4 تا هافبک داشته باشه ... که از هر سه تای این بازیکن های به بهترین نحو بشه استفاده کرد ... ولی در کل اگه دو تای این بازی کن ها رو بخوای من ژاوی و فابرگاس رو میگم
اره .. من اون ترکیب اولی رو دیدم ...نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترکیبی که گفتی خیلی عالیه .. وجود LCM و RCM باعث میشه تقریبا کناره ها هم بسته بشه و همچنین پست تخصصی CDM که داره خیلی عالیه .. من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی به نظرم خیلی عالیه ....
سلام
من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟
گزاشگر فارسی رو ولش چی گفت خب؟
جایی کسی سراغ نداره متن گزارش های انگلیسی شو داشته باشه؟
خیلی واجبه![]()
دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه
من خودم که الان رو 360 بازی میکنم ولی واسه 11 که باش کار کردم و استادشم باید net framework 4 به بالا نصب کنی تا اجرا بشه
سوال داشتی بپرس![]()
لوکاس یه پلی میکر واقعیه به مثابه یک بازیساز واقعی فوتبال پوزیشن و هوش فوقالعاده ی مخصوص یک بازیساز فوتبال هر جا گیر میکنم به این بازیکن پاس میدم، با تشکر از یوزری که این بازیکن رو معرفی کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)