تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 461 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یا این حساب پس اون x شوت ها (که با پاهای ضربدری شوت میکنه) یا مثلا x سانترها یا کلا شوتهای نمایشی (غیر از برگردون که باید تریتش فعال باشه) احتیاج به fancy flick داره ؟
    خوب بر فرض این تریت رو هم داره . خوب بعدش چجوری اون حرکتها رو میره . من فقط میدونم که LT با شوت نمایشی میزنه . خوب اون حرکتی که مثلا کرسی رونالدو قبل از شوت زد با چیه .
    در ضمن اون که پاس نمایشی با LT منظورت RB + pass هستش یا فرق میکنه . چون معمولا همه اون RB + pass رو میتونن بدن .

اسپانیولی جون . معلومه واقعا pro کار کردی . من خودم تو فیفا 11 pro میرفتم فقط . تنها چیزایی که باز نکرده بودم اکمپلیشمنتهای مربوط به دفاع بود . تقریبا 91 درصد پر شده بود و قدرت بازیکنم هم تقریبا 88 بود . ولی هیچ وقت اون تکنیک های خفن رو اونجا نتونستم برم . ولی تو فیفا 12 خیلی بهتر شده .
    ====================
    عزیزم اکومپلیشت ها چطوری باز میشن؟پرو تو قسمت انلاین بازی هست؟

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 جدول فروش انگلستان، FIFA 12 همچنان در صدر

این پنجمین هفته ی متوالی است که FIFA 12 در صدر جدول پرفروش ترین بازی های انگلستان قرار دارد. همچنین این هفته Rayman Origins نیز توانست به جدول ده بازی اول راه پیدا کند و بالاتر از Rage در رتبه ی نهم قرار گیرد.
    اگر دو هفته ی سال قبل از زمان انتشار FIFA 12 یعنی ماه اکتبر را نیز حساب کنیم ، این هفتمین هفته ای است که FIFA 12 در صدر جدول فروش قرار داد و تبدیل به یکی از پرفروش ترین بازی های ورزشی در انگلستان شده است.
    بازی های دیگری همچون Modern Warfare 3 ، Battlefield 3 ، Skyrim و Just Dance 3 نیز در لیست این هفته حضور دارند.
    لیست کامل را در پایین می توانید مشاهده کنید :

• 1 – FIFA 12
    • 2 – The Elder Scrolls V: Skyrim
    • 3 – Just Dance 3
    • 4 – Modern Warfare 3
    • 5 – Battlefield 3
    • 6 – Zumba Fitness
    • 7 – Saints Row: The Third
    • 8 – Zumba Fitness 2
    • 9 – Rayman Origins
    • 10 – RAGE

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...

برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ

در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...

برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن

حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...
    مرسی آرمین جان

نمیدونم مشکل از دسته بود از چی بود خلاصه هر چی بود درست شد

راستی به قول دوستمون لزومی نداره تو محوطه باشی

مرسی
    Last edited by Masоud; 24-01-2012 at 12:25.

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خب دوستان هر که دارد هوس کرببلا ...
    دو تا کلیپ میزارم که تو این دو کلیپ 1 تکنیک زده میشه و هر کی میدونه اون تکنیک رو چجوری میزنن بگه لطفا
    حسابی تو کف این تکنیکم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این کلیپ اون تکنیکی که رونالدو بالافاصله بعد از Fake Rabona دوم میزنه . اولی رو بلدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این یکی هم کاسانو میزنه بلافاصله بعد از Fake Rabona

فقط کانورت که کردم سرعت کلیپ یکم زیاد شد اگه دیده نمیشه با km player سرعت پخشو کم کنین
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 24-01-2012 at 00:55.

7. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من واقعا توی این تاپیک که میام لذت میبرم .. به نظرم یه سر و گردن از همه ی تاپیک های پی سی بالاتره ...
    درسته قبل از این که بازی بیاد اصلا بحث های خوبی توی تاپیک انجام نمیشه ولی وقتی بازی عرضه میشه یه مدت ازش میگذره بحث بچه ها تخصصی میشه که جای بسی خوشحالی است که مثل بعضی از تاپیک های دیگه جای دعوا نشده ...

ممنون کاتالونیا جان

میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن

ژاوی ، اینیستا
    ژاوی ، فابرگاس
    فابرگاس ، اینیستا

این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟
    من اسمم شهابه ... کوچیک شما

به نظر من استفاده از هر سه تای این بازیکنا خیلی بهتره .. برای همین هم معمولا ترکیب هایی رو برای بارسا انتخاب میکنم که 4 تا هافبک داشته باشه ... که از هر سه تای این بازیکن های به بهترین نحو بشه استفاده کرد ... ولی در کل اگه دو تای این بازی کن ها رو بخوای من ژاوی و فابرگاس رو میگم

شهاب فکر کنم یه اشتباهی کردی.این سیستم دو شماره داره که توی پرانتز کنارش هست.من منظورم شماره 2 هست.این سیستم هم به جای RM و LM پست RCM و LCM داره که یکم هم جمع تره.
    نظرتون درباره ی اینکه بعضی از بچه ها دریبل ها و حرکات تکنیکی رو آموزش بدن؟بعضی ها که اینترنت پر سرعت دارن میتونن یه کلیپ هم از تکنیک بزارن.
    اره .. من اون ترکیب اولی رو دیدم ...
    این ترکیبی که گفتی خیلی عالیه .. وجود LCM و RCM باعث میشه تقریبا کناره ها هم بسته بشه و همچنین پست تخصصی CDM که داره خیلی عالیه .. من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی به نظرم خیلی عالیه ....

9. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟
    گزاشگر فارسی رو ولش چی گفت خب؟
    جایی کسی سراغ نداره متن گزارش های انگلیسی شو داشته باشه؟
    خیلی واجبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه
    من خودم که الان رو 360 بازی میکنم ولی واسه 11 که باش کار کردم و استادشم باید net framework 4 به بالا نصب کنی تا اجرا بشه
    سوال داشتی بپرس

14. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لوکاس یه پلی میکر واقعیه به مثابه یک بازیساز واقعی فوتبال پوزیشن و هوش فوقالعاده ی مخصوص یک بازیساز فوتبال هر جا گیر میکنم به این بازیکن پاس میدم، با تشکر از یوزری که این بازیکن رو معرفی کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •