lcd ها ضد خش هستن ولی برای اطمینان یه برجسب روی lcd بزنید
یکی از بچه ها از اون چسب های lcd خریده ولی وقتی به صفحه می زنه زیر هوا میره یعنی وقتی می زنیزیر اون چسب کمی هوا باقی می مونه و این باعث می شه که چسب رو بکنی بهتره آیا راهی هست که اینجوری نشه؟
منم یه خش کوچولوی 3 میلی متری خیلی نازک توصفحش افتاده.اما باید lcd رو کج بگیری تا ببینیش.
ولی خش روی صفحه ی lcd نیست بلکه زیرشه.
Last edited by lelelolo; 24-09-2008 at 16:09.
سلام بچه ها
من دارم از گوشيم اين پيام رو مينويسم توسط مينى اپرا.
چه حالى ميده...
تازه نميدونم چرا ايرانسل کنتور نميندازه
ازشماهم اينطوره يا نه؟
بله راهش اینه که طبق توضیحات روی جلد lcd این کار را انجام بدی من خودم تا حالا 4 بار این برجسب را عوض کردم و هیچ وقت هوا زیرش نمیمونه
خوی باید مواظب باشید دیگه.من که به شدت از کیفش استفاده میکنم برای جلوگیری از خش.
گوش شیطون کر تا حالا حفظش کردم.
کسی کیف مناسب به خوبی فابریکش پیدا کرده؟
سلام
میخوام یه p1 بخرم. اونایی که از این گوشی استفاده کردن نظرشون چیه؟؟ خوبی و بدیش چیه؟؟ میخوام بدونم تجربیات شخصیتون در استفاده از این گوشی چیه؟ نظر خودتونو میخوام بدونم نه چیزایی که توی سایتهای دیگه هست!
ممنونم
آقا بستگی به استفادتون داره.
از نظر من هیچ چیزی کم نداره.
شاید سایزش یک مقدار بزرگ باشه که باز واسه من موردی نداره.
باتری عالی.صفحه نمایش عالی.کیفیت صدا خیلی خوب و بلندی.
بگو از گوشی چی میخوای.
این برچسب مخصوص خود p1 خریدی؟ یا مال 990 هست و بعد کوچیکش کردی؟ اگه مال پی 1 هست از کجا خریدی؟بله راهش اینه که طبق توضیحات روی جلد lcd این کار را انجام بدی من خودم تا حالا 4 بار این برجسب را عوض کردم و هیچ وقت هوا زیرش نمیمونه
کلا لوازم جانبی مثل کیف و برچسب واسه p1اومده یانه؟
وای نه اون آقایی که گفت خش گیر سی دی بزن کسی این کار رو نکنه ها اون پولیش هست اگه به lcd کسی بزنه دیگه باید گوشیشو بندازه تو سطل !!
حالا نمیدونم چطوری میگین ضد خش هست که برا من چندتا خط برداشته البته نازک و سطحیه و فقط تو نور اونم از یه زاویه خاص که باید نور بش نتابه ببینیش اما بالاخره چندتا خط بر داشته
حمید جان طبق کدوم توضیحات LCD باید برچسب را چسبوند؟میشه توضیحات رو بگی چیان؟یعنی برچسپ را چجوری باید چسباند؟آخه من برچسپ اورجینال خودش را فقط 3 روز استفاده کردم بعد دیگه انقدر خط خطی شده بود که رنگهای LCD اصلا" خوب دیده نمیشدن و انگار که آب رو صفحه ریخته بود دیده میشد منم برچسب کندم اما الان پشیمونم باید هرچی هم صفحه دیده نمیشد برچسب نمی کندم حداقل صفحه خط برنمیداشت
کیف هم من یکی خریدم خیلی خشکل هست کمریه عمودیه مچ مچه با p1 چرمیه و دور دوزی شده
اما یه سوال دیگه کسی هست مدت زیادی باشه P1 داشته باشه؟می خوام ببینم زیاد دست بخوره رنگ بدنه نمیره؟تو گرما دست عرقی که بش بگیریم یا زیاد تو کیفش بره و در بیاد؟خلاصه زیاد استفاده شه؟آخه رنگ مشکی پشتش منظورم در و دور لنز هست برا من که 1 ماه نیست خریدم انقدر دست خورده حس می کنم اون جلای اولش رو از دست داده و دیگه برق نمیزنه کدر شده اسپری مخصوص نداره بزنم مثل اول براق شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)