یه حرکت جالب توی یکی از ویدئو آموزش دریبل دیدم که فکر کنم جالب باشه.
وقتی دارین روپایی میزنید همون جهت رو که صورت بازیکن به آن طرف هست رو بزنید بعد دکمه LS رو نگه داشته(Left Stick رو فشار دهید) و بعد دوبار سریع RS رو بزنید.حرکت سختی هست.امیدوارم تکراری نباشه.
کلیپ حرکت که یکم بد اجرا شد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...
برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ
در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...
برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن
حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...
آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟