تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 461 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ها خداییش اون تکنیک نمیدونم چجوری زد . یا اون تکنیک که رونالدو تو گل اول روپایی میزنه بعد با پای چپش توپ رو میندازه رو پای راستش که شوت بزنه .
    اسم این حرکتی که گفتی رو تو فوتبال واقعی فکر میکنم Luna Flick هستش اگه درست یادم بیاد . خیلی حرکت خداییه . نمیدونم تو فیفا چجوری میشه زدش . برم یه سرچ بکنم ببینم همچین چیزی پیدا میشه یا نه .
    سلام دوستان

عزیزان تو نسخه ی PC میتونید Rabona Fake یا Rabona Shot بزنید ؟

من تو نسخه ی 11 PC راحت میزدم ولی تو 12 هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا

کسی از دوستان تکنیک هایی بجز اونایی که تو بخش Help خود بازی هست میدونه ؟

مرسی
    جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...

برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ

در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...

برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن

حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...

2. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ

در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...

برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن

حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...

یا این حساب پس اون x شوت ها (که با پاهای ضربدری شوت میکنه) یا مثلا x سانترها یا کلا شوتهای نمایشی (غیر از برگردون که باید تریتش فعال باشه) احتیاج به fancy flick داره ؟
    خوب بر فرض این تریت رو هم داره . خوب بعدش چجوری اون حرکتها رو میره . من فقط میدونم که LT با شوت نمایشی میزنه . خوب اون حرکتی که مثلا کرسی رونالدو قبل از شوت زد با چیه .
    در ضمن اون که پاس نمایشی با LT منظورت RB + pass هستش یا فرق میکنه . چون معمولا همه اون RB + pass رو میتونن بدن .

اسپانیولی جون . معلومه واقعا pro کار کردی . من خودم تو فیفا 11 pro میرفتم فقط . تنها چیزایی که باز نکرده بودم اکمپلیشمنتهای مربوط به دفاع بود . تقریبا 91 درصد پر شده بود و قدرت بازیکنم هم تقریبا 88 بود . ولی هیچ وقت اون تکنیک های خفن رو اونجا نتونستم برم . ولی تو فیفا 12 خیلی بهتر شده .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه حرکت جالب توی یکی از ویدئو آموزش دریبل دیدم که فکر کنم جالب باشه.
    وقتی دارین روپایی میزنید همون جهت رو که صورت بازیکن به آن طرف هست رو بزنید بعد دکمه LS رو نگه داشته(Left Stick رو فشار دهید) و بعد دوبار سریع RS رو بزنید.حرکت سختی هست.امیدوارم تکراری نباشه.
    کلیپ حرکت که یکم بد اجرا شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
    اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلا مثل اینکه فیفا رو برای کنسول درست کردن و به فکر کسانیکه با کیبرد بازی میکنن نبودن!
    کسایی مثل من که با کیبرد بازی میکنن چه گناهی دارن آخه؟.دی
    نه میتونیم تکنیک بزنیم،نه کار خاصی انجام بدیم
    یادمه PES یه دکمه داشت که روی C تنظیمش میکردم و با اون میشد پا عوض کرد یا تکنیک زد ولی فیفا مثل اینکه اسما برای PC هم میاد ولی باید مثل کنسول با دسته بازیش کنی
    با کیبورد همه کار میشه کرد به جز قابلیت 360 درجه که اونم با دسته کامل نیست من خودم جوی استیک دارم اما با کیبورد بازی میکنم راستش برای بازی فقط باید به کنترلرهای مخصوص بازی ها عادت کرد نه به کیبورد که مخصوص تایپ کردنه

7. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

با کیبورد همه کار میشه کرد به جز قابلیت 360 درجه که اونم با دسته کامل نیست من خودم جوی استیک دارم اما با کیبورد بازی میکنم راستش برای بازی فقط باید به کنترلرهای مخصوص بازی ها عادت کرد نه به کیبورد که مخصوص تایپ کردنه
    قابلیت 360 درجه قفط رو دسته های اوریجینال PS3 و Xbox 360 موجوده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
    اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟
    زمانی که توپ به رونالدو می رسه به خاطر نوع ایستادن و موقعیتش به دلیل اینکه حرکت روپایی رو شروع میکنه و به این دلیل که استیک راست رو به جلو حرکت میده این انیمیشن خلق می شه این انیمیشن به راحتی نمی تونه در هر جا خلق بشه این رو مطمئن هستم نا گفته نمونه که برخی انیمیشن های بازی توسط بازیکنان تکنیکی به صورت رندومی خلق میشه برخیشون به چشم نمیان و این برمیگرده به پرسنالتی پلاسی که توی فیفا 11 (کنسول) به این ور ابداع شد

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اون فایل اموزشی رو میشه ما هم داشته باشیم مهندس جان......؟
    کدوم فایل ؟

2 گیگ فایل دارم که اکثرش آموزشیه

با چه نرم افزاری میشه فرمت flv رو کات کرد که این تکنیک ناشناخته رو بزارم ؟

11. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

البته جسارت نباشه ها من فیفا با کنسول بازی نکردم اما تفاوتی بین رابونا در فیفا 11 کنسول و پی سی و فیفا 12 ندیدم
    کلا تو هیچ فیفایی ندیدم بشه رابونا رو با قدرت شوت زد
    رابونا برای سانتر بکار میره و در بعضی جاها میشه بصورت چیپ ازش استفاده کرد

پاس های نمایشی هم برای من با RB انجام میشه مگه تو کنسول با LT هست ؟

Fake Rabona هم لزوما نباید داخل محوطه جریمه باشه اما نسبت به فیفا 11 پی سی زدنش یکیم سخت تر شده

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

البته جسارت نباشه ها من فیفا با کنسول بازی نکردم اما تفاوتی بین رابونا در فیفا 11 کنسول و پی سی و فیفا 12 ندیدم
    کلا تو هیچ فیفایی ندیدم بشه رابونا رو با قدرت شوت زد
    رابونا برای سانتر بکار میره و در بعضی جاها میشه بصورت چیپ ازش استفاده کرد

پاس های نمایشی هم برای من با RB انجام میشه مگه تو کنسول با LT هست ؟

Fake Rabona هم لزوما نباید داخل محوطه جریمه باشه اما نسبت به فیفا 11 پی سی زدنش یکیم سخت تر شده
    اقا من هیچ وقت این Rabona رو نتونستم بزنم . یکی میشه بگه اصلا حرکتش بدرد بخوره ؟ چه کار میکنه ؟
    اگه خوبه برم یاد بگیرم .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

============================

فنسی فلیک منظورت چیه؟چطوری فعال میشه؟رابونا چجور تکنیکیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •